Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2019

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 2/11/2018 στις 12:12 ΠΜ, bulldog84m είπε

Θα γινει παλι καμια ομαδικη αγορα; :) 

Στις 2/11/2018 στις 7:30 ΠΜ, Πανος999 είπε

Υπαρχει ηδη αλλο θεμα για ομαδικες.. Εχουν ξεκινησει! 

Να ξανασπαμαρω τη συζήτηση για μια τελευταία φορά και να ενημερώσω ότι έχουν μείνει κάποιες ελεύθερες θέσεις στο τελευταίο γκρουπ. Αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι ας μου στείλουν ΠΜ. 

Δημοσ.

Αρχισα να παίζω κι εγώ... 

Τέλειο το παιχνίδι, αλλά έχω ένα θέμα...

Πάρα πολλοί τραυματισμοί...

Εχετε κι εσείς το ίδιο "πρόβλημα"?

Δημοσ.
9 ώρες πριν, bonjovi344 είπε

Αρχισα να παίζω κι εγώ... 

Τέλειο το παιχνίδι, αλλά έχω ένα θέμα...

Πάρα πολλοί τραυματισμοί...

Εχετε κι εσείς το ίδιο "πρόβλημα"?

απειροι τραυματισμοι στην αρχη της σεζον

+

απειρα δοκαρια, με καλους - μετριους & κακους επιθετικους δεν αλλαζει.

παρα πολλες καρτες

ατελειωτες σεντρες/γιομες

Δημοσ.

Αυτό το τελευταίο μου φαίνεται πολύ θετικό! Έχοντας ιδιαίτερη αδυναμία στις γάμμα κατηγορίες του κόσμου τούτου, ανέκαθεν είμαι της τακτικής "κάνε εκεί πέρα διακόσες γιόμες μέχρι να μπει η μία". 

Δημοσ.

Κατεβασα το demo αν και δεν ειχα σκοπο να ξεκινησω, μου φανηκε πολυ πιο φορτωμενο και  περιπλοκο απο το FM16

Δημοσ.
6 ώρες πριν, nzeppos είπε

Αυτό το τελευταίο μου φαίνεται πολύ θετικό! Έχοντας ιδιαίτερη αδυναμία στις γάμμα κατηγορίες του κόσμου τούτου, ανέκαθεν είμαι της τακτικής "κάνε εκεί πέρα διακόσες γιόμες μέχρι να μπει η μία". 

κατι τετοιο σκεφτονταν χθες στο φαληρο... :D 

Δημοσ.

Πολύ ωραίο review. Δεν έχει κανένα τεράστιο βάθος στα του παιχνιδιού αλλά βγάζει άπειρο γέλιο

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες. Είμαι φαν της σειράς μιας και το λιωνω απο το cm 01-02. Ξέρει κανείς που μπορω να αγοράσω κάποια παλιά fm και cm που λείπουν απο τη συλλογή μου? Θέλω να το έχω σε cd και όχι να βρω απλα ενα kry για το  steam. Πείτε με και old school αν θέλετε

Δημοσ.

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση: τελευταία φορά που έπαιξα ήταν στο FM2012, οπότε σκέφτομαι καιρός είναι να κάνω πάλι μια αγορά, αλλά τα 30+€ μου φαίνονται πάρα πολλά.

Εσείς που τα παρακολουθείτε κάθε χρόνο, ποιες είναι οι επιλογές μου; Πέφτουν συνήθως κοντά στα 20€ μέσα στους πρώτους μήνες ή πρέπει να περιμένω μέχρι το Μάιο για κάτι τέτοιο; Έχει νόημα να τα παρακολουθώ; Εναλλακτικά ίσως πρέπει να το πάρω απόφαση και να σκάσω τα 30+€...

Δημοσ.

Πτώση στην τιμή πριν τα Χριστούγεννα ή λίγο αργότερα δύσκολο να δεις. Για να πέσει στα 20 πιστεύω πρέπει να μπει για τα καλά η άνοιξη ή να πετύχεις καμια σχετικά σπάνια ολιγοήμερη προσφορά σε κλειδάδικο. Αν δεν σε ενδιαφέρει το multiplayer, τότε υπάρχει κι άλλη επιλογή για την οποία θα σου στείλω ΠΜ.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Bikas4 είπε

Μπορουμε να το κανουμε απο καπου free download;

Προφανως το να σε οδηγησει καποιος σε καποιον συνδεσμο για να κατεβασεις δωρεαν το παιχνιδι ειναι εναντια στους ορους του φορουμ και παρανομο. Αν ρωτας για demo δεν ξερω. Λογικα στο site της Sports Interactive θα εχει πληροφοριες. 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μια καλή στιγμή να θυμηθούμε όλοι εμείς οι μανατζαραίοι ότι σε τέτοια γήπεδα είναι που παίζεται η πραγματική μπάλα και ανδρώνονται οι παιχταράδες μας:

ps: bonus στο 5:20 ο μαύρος πελαργός...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...