Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2019

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με λίγα λόγια μας είπε ότι τα animations θα είναι μια από τα ίδια..Είτε δηλαδή θα βλέπεις τον Μεσι με την μπάλα είτε το κριάρι από το ερασιτεχνικό Αγγλίας θα είναι ένα και το αυτό..

Φτάνουμε στο 2019, δεν είναι δυνατόν να μας λέει ότι φτιάξανε πέρσι νέα match engine μόνοι τους..Ε φτιάξτε και τα animations ή προσλάβετε άτομα που να μπορούν να το κάνουν..

Δημοσ.

Πολύ ωραία η συνέντευξη αν και δεν είπε τίποτα μη αναμενόμενο ο Miles. Το πιο περίεργο ήταν που ο γίγαντας Γρυπάρης δεν άρχισε ξαφνικά τα μπινελίκια όπως κάνει στα cast του FUT. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
1 ώρα πριν, doctor444 είπε

πω πω...

καποτε ειχαμε εποχες που εμπαινει ο μεγαλος μετοχος στον παο στην σεζον 14-15 και τωρα εχουμε εποχες που θα μπαινει το βαρ στο ελληνικο πρωταθλημα στη σεζον 21-22 φανταζομαι !!
😂

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε φαίνεται μετά από άφθονη γκρίνια (αν και όχι απ΄ όλους) το πήραν χαμπάρι. Μάλλον σκέφτηκαν ότι θα ήταν ένα nice-to-have σημαντικό feature για να δικαιολογήσουν το νέο τίτλο. Γιατί μέχρι στιγμής αν θυμάμαι καλά δεν έχουμε ακούσει και τίποτα συγκλονιστικό, τα περισσότερα είναι περιτυλίγματα, φρου-φρου κι αρώματα.

Αναφορά σε κείμενο

Ποιό ζώον επέταξε το ναραντζάκι!!

Μια απίστευτα επική ατάκα από μια εξίσου επική ταινία! Μαζί με το "Επήρα το μηδέν. Μήπως κάνεις και τίποτα άλλο; Από την ημέρα που ήρθες στη σχολή όλο μηδέν παίρνεις" είναι τα αγαπημένα μου σημεία.

Επεξ/σία από nzeppos
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά να  ρωτησω κάτι εντελώς άσχετο? Πρώτη φορά fm φέτος κ θέλω να μάθω. Τα βιογραφικα  των παικτών είναι αληθινά? 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ΘοδωρηςGR είπε

Ρε παιδιά να  ρωτησω κάτι εντελώς άσχετο? Πρώτη φορά fm φέτος κ θέλω να μάθω. Τα βιογραφικα  των παικτών είναι αληθινά? 

γιεπ

Δημοσ.
Στις 19/10/2018 στις 1:35 ΜΜ, ΘοδωρηςGR είπε

συνήθως είναι και αρκετά ακριβή, έχω βρει μέχρι παλιό μου συμμαθητή στο fm17 όπου τότε ήταν στην vojvodina

Δημοσ.

Όλα τα στοιχεία είναι εξαιρετικά ακριβή γιατί το research δεν το κάνουν 3-4 τυχαίοι τύποι στα γραφεία της εταιρείας αλλά οι κατά τόπους συνεργάτες και εθελοντές της SI, υπάρχουν παμπολλοι σε κάθε χώρα (προφανώς και στη δική μας). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...