Πανος999 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Ειπα ν ανοιξω νεο θεμα(αν κ λιγο νωρις)καθως βγηκε το πρωτο βιντεακι για το 2019.. Επονται αρκετες αλλαγες κ φετος, μενει να δουμε ποιες θα ειναι αυτες... Ημερομηνια κυκλοφοριας:02/11/2018 https://youtu.be/66-BT930evI
nzeppos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Χαχα, αυτό ακριβώς σκεφτόμουν μόλις πριν ένα λεπτό όταν και είδα το trailer End of an Era. Ότι κακώς δεν έχουμε ακόμα θέμα FM2019 και έπρεπε να δημιουργηθεί γρήγορα ένα τέτοιο. Εννοείται πως το εν λόγω video δεν αποκαλύπτει πρακτικά τίποτα ουσιαστικό, ξεκινάει όμως το φετινό hype. Μέχρι τώρα οι μόνες επιβεβαιωμένες αλλαγές έχουν να κάνουν με key art/design και είναι οι εξής "συγκλονιστικές": Θα αλλάξει το παραδοσιακό εξώφυλλο το παιχνιδιού (βλ. γραβατωμένος προπονητής) με μια φωτό που θα δείχνει σε πρώτο πλάνο τους παίκτες να βγαίνουν από τη φυσούνα Θα έχουμε ξανασχεδιασμένα logos (εννοείται στο εξώφυλλο, γιατί για τα logos των ομάδων πάλι θα ανατρέξουμε στα κλασικά custom packs) Θα έχει για πρώτη φορά επίσημο και πλήρες license για Bundesliga (δηλαδή πρώτη και δεύτερη κατηγορία Γερμανίας). Δεν έχει τύχει να παίξω ποτέ αυτές τις κατηγορίες αλλά φαντάζομαι όλα αυτά τα χρόνια ο κόσμος την έβγαζε με custom data updates, οπότε δεν έχανε και τίποτα σημαντικό Για όλα τα υπόλοιπα φαίνεται πως θα πρέπει να περιμένουμε τις ανακοινώσεις στα τέλη Σεπτέμβρη οπότε και ο Miles θα αναφερθεί αναλυτικά στις όποιες προσθήκες και βελτιώσεις. Τώρα το αν θα αξίζει την αγορά, αν θα είναι σημαντικά καλύτερο από το FM2018 κλπ θα τα δούμε μόνο όταν κυκλοφορήσει το παιχνίδι (ή έστω η beta). ps: απ' ότι διαβάζω φέτος η έκπτωση για προπαραγγελία physical copy θα είναι στο -10% όταν πέρσι κυμαινόταν στο -25% για αυτούς που είχαν αγοράσει το παιχνίδι της προπερασμένης χρονιάς (φυσικά έχει σημασία και η απόλυτη τιμή, όχι μόνο τα ποσοστά οπότε δεν ξέρω πόσο ακριβότερα θα έρθει). Το Steam πουλάει στα ~50 ευρώ, στα κλειδάδικα λογικά θα έχουμε τελικές τιμές στα 35-40. Η προπαραγγελία θα έχει επίσης το παραδοσιακό early access των δύο εβδομάδων (19 Οκτώβρη δηλαδή). Τώρα γιατί κάποιος να λερώσει τα χέρια του με physical copies, κουτιά και δισκάκια που πιάνουν χώρο, είναι κάτι που αδυνατεί να το συλλάβει το μικρό μυαλό μου. Οι υπόλοιποι θα τη βγάλουν με digital copy, πιθανόν μέσω συνεταιρισμού. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2018 από nzeppos 1
mclein Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 @nzeppos επαιξες καθολου το '18 ? νομιζω το ΦΜ εχει τελειωσει απο τοτε που Σιτυ, Παρι κλπ δυναμεις ριχνουν στην πραγματικοτητα χρημα ατελειωτο. αυτο μεταφερθηκε στο ΦΜ με αποτελεσμα, οποιον παιχτη δω απλα και ειναι ταλεντακι τον χτυπανε ASAP ! ε, μολις κλεισω 2-3 παιχτρονια μετα απο 5-7 χρονια στο θρυλο...ξεκινουν οι τρελες προτασεις. οκ, δεκτες οι πωλησεις αλα μαρινακης. να μην παιζει ομως η μεταγραφη ουτε δευτερολεπτο ; θα το σκεφτουμε για αγορα με 2€ και φετος....
Balantakos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 14 λεπτά πριν, mclein είπε @nzeppos επαιξες καθολου το '18 ? νομιζω το ΦΜ εχει τελειωσει απο τοτε που Σιτυ, Παρι κλπ δυναμεις ριχνουν στην πραγματικοτητα χρημα ατελειωτο. αυτο μεταφερθηκε στο ΦΜ με αποτελεσμα, οποιον παιχτη δω απλα και ειναι ταλεντακι τον χτυπανε ASAP ! ε, μολις κλεισω 2-3 παιχτρονια μετα απο 5-7 χρονια στο θρυλο...ξεκινουν οι τρελες προτασεις. οκ, δεκτες οι πωλησεις αλα μαρινακης. να μην παιζει ομως η μεταγραφη ουτε δευτερολεπτο ; θα το σκεφτουμε για αγορα με 2€ και φετος.... ε αυτο ακριβως δεν γινεται και στην πραγματικοτητα?
mclein Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, Balantakos είπε ε αυτο ακριβως δεν γινεται και στην πραγματικοτητα? ειδες παιχτες 18 ετων να πωλουνται / αγοραζονται 40, 50 εκατομμυρια και να μην παιζουν δευτερολεπτο ;
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω παιδια, μετα το καψιμο του cm 01/02 ...δε με χαλαγε καθολου να ειναι πολυ πιο απλες οι επομενες εκδοσεις....δηλαδη να βαλουν τον αγωνα να φαινεται, να ειναι σωστα τα attributes και τα data, καλυτερη η προπονηση και καλυτετη η διαχειριση ποσων/ μεταγραφων/ δανεισμων/ scouting / news και τα χαριζω οοοολα τ αλλα υπερβολικα και αχρειαστα που εχουν αλλαξει τον πυρηνα του παιχνιδιου εδω και 10 χρονια....και το εχουν κανει το παιχνιδι εναν βαρυ, υπερβολικα χασομέρη και αδιαφορο ελεφαντα.... Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2018 από deismus
nzeppos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Η αλήθεια είναι πως το FM2018 πρέπει να το έπαιξα όχι πάνω από 1-2 ώρες, πρώτον λόγω έλλειψης χρόνου και δεύτερον γιατί δεν είχε και τίποτα τεράστιες διαφορές από το προηγούμενο. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το ίδιο θα γίνει και με το φετινό. Αλλά τα 5-6 ευρώ δεν θα τα κλάψουμε. 5 λεπτά πριν, deismus είπε Εγω παιδια, μετα το καψιμο του cm 01/02 ...δε με χαλαγε καθολου να ειναι πολυ πιο απλες οι επομενες εκδοσεις....δηλαδη να βαλουν τον αγωνα να φαινεται, να ειναι σωστα τα attributes και τα data, καλυτερη η προπονηση και καλυτετη η διαχειριση ποσων/ μεταγραφων/ δανεισμων/ scouting / news και τα χαριζω οοοολα τ αλλα υπερβολικα και αχρειαστα που εχουν αλλαξει τον πυρηνα του παιχνιδιου εδω και 10 χρονια....και το εχουν κανει το παιχνιδι εναν βαρυ, υπερβολικα χασομέρη και αδιαφορο ελεφαντα.... Αν το έκαναν έτσι όμως, δεν θα μπορούσαν να πουλάνε full price game κάθε χρόνο στα 40+ ευρώ. Η αλήθεια πάντως είναι πως όπως έχει γίνει το παιχνίδι, μπορείς να απλοποιήσεις το gameplay σε τεράστιο βαθμό αναθέτοντας πληθώρα ενεργειών και αποφάσεων στους συνεργάτες σου. Διαφορετικά θέλει άπειρες ώρες.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Νταξει συμφωνω, απλα ακομα και οι lovers του παιχνιδιου που εχουν εμπειρια μ αυτο καποια χρονια....ηδη την κανουν....χαθηκε το συγκεκριμενο game...να δουμε ποιοι θα το αγοραζουν ...newbies κατα κυριο λογο. Για μενα καμια ευχαριστηση πια, το χαλασαν σε μεγιστο βαθμο
mclein Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 μετα απο 20 χρονια, δεν ειναι μονο οτι χαλασε το γκειμ... ειναι οτι μεγαλωσαμε και ο διαθεσιμος χρονος μας δεν ειναι ιδιος... 3 2
Πανος999 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Αυτο ακριβως.. Εβγαζα 1 χρονια σε μερα.. Υπαρχουν αλλοι που μπορει να βγαζανε κ παραπανω! Τωρα κανω κανα 10ημερο για να την τελειωσω.. Εγω το επαιξα αρκετα το 18,δεν μπορω να πω.. Μετα απο καποιο καιρο εφτιαξα νεα database με ελληνικη σουπερλιγκ κ φουλ χρημα σ ολες τις ομαδες!! Χαμος!!
dimoskoutr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 1996, φοιτητής, cm 96-97, από τότε μέχρι 2009-2010 κατέθεσα τον οβολό μου όλες τις χρονιές πλην μιας, δεν θυμάμαι ποιας. Τώρα δεν μου κάνει καμία αίσθηση, έπαιξα και το 16-17 αλλά δεν πια... Χάθηκε εκείνη η μαγεία, μεγαλώσαμε, άλλαξε το κοινό που στοχεύουν... 3
babis13 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Επαιξα ελαχιστα το 2018 και αφοτου εδωσα τον υπολογιστη δυστυχως η ευτυχως θα χαλασει το σερι πολλων χρονων..εχω να συμπληρωσω ότι το feeling το χω χασει εδώ κ 2-3 χρονια...λογικο να μου πεις 33 φτανεις...γενικα ωραιος ο ρεαλισμος και οι πολλες πληροφοριες αλλα θεωρω οτι το παν ειναι ο αγωνας....και αυτο τα τελευταία χρονια εγινε το συμπληρωμα οχι το βασικο κ ισως εκει εχασε τους παλιους φανατικούς...ίσως οι νέοι το γουστάρουν βεβαια γιατι βλεπω χτυπαει καλες πωλησεις..αν έβγαινε στο xbox θα το επαιρνα βεβαια Υγ: κατέβασα στο λαπτοπ μου το cm01/02 το μεγαλύτερο καψιμο ολων των εποχων και ξανακολλησα για ενα διαστημα..αν υπηρχε μετρητης ωρων θα χε χασει το μετρημα...υπαρχει ψιλοενεργο community απο ότι βλεπω αλλα δεν εχω βαλει τα patch...προτιμώ να γυρνάω τον χρονο πισω και να γινομαι παλι εφηβος ακουγοντας πριονια και αγοραζοντας nikiforenko,tsigalko,kerr και πολλους ακομα!!! 3
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Το cm 01/02, το call of duty mw και το age of empires μου κοστισαν ξυπνηματα και εξεταστικες χαχαχαχ. Respect
lefteris210 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Στις 7/8/2018 στις 3:45 ΜΜ, nzeppos είπε Η αλήθεια είναι πως το FM2018 πρέπει να το έπαιξα όχι πάνω από 1-2 ώρες, πρώτον λόγω έλλειψης χρόνου και δεύτερον γιατί δεν είχε και τίποτα τεράστιες διαφορές από το προηγούμενο. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το ίδιο θα γίνει και με το φετινό. Αλλά τα 5-6 ευρώ δεν θα τα κλάψουμε. Αν το έκαναν έτσι όμως, δεν θα μπορούσαν να πουλάνε full price game κάθε χρόνο στα 40+ ευρώ. Η αλήθεια πάντως είναι πως όπως έχει γίνει το παιχνίδι, μπορείς να απλοποιήσεις το gameplay σε τεράστιο βαθμό αναθέτοντας πληθώρα ενεργειών και αποφάσεων στους συνεργάτες σου. Διαφορετικά θέλει άπειρες ώρες. και φετος ειμαστε για 2-3Ε χαχαχαχ
nzeppos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Μέχρι στιγμής ξέρουμε επιπλέον (επίσημα ή ανεπίσημα) τα εξής: Much improved training Improved match engine UI redesign Better AI transfers New art style Dedicated online VS mode Deeper levels of player interaction Deeper levels of press interaction Regen faces to look good Πάει να πει δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα, πολύ γενικούρες είναι όλα αυτά. Λογικά μέσα στις επόμενες 2-3 βδομάδες θα έχουμε τα κλασικά video του Miles που εξηγούν λίγο καλύτερα τι θα παίξει. Αυτή τη στιγμή τα αξιοπρεπή κλειδάδικα πουλάνε γύρω στα 33-35 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα