Pollux71 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους! Ηθελα να ρωτήσω υπάρχει κάποιος οδηγός που να εξηγεί βημα βήμα πως γίνεται η εγκατάσταση με πια σειρα αλλά και την επεξήγηση των εκάστοτε επιλογών; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Καλή συνέχεια σε όλους!! Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2018 από Pollux71
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Τι να το κάνεις το 2003; Αυτό τελείωσε , ψάξε κάνα βίντεο στο youtube για πιο καινούργιους Server , δες για AD 2008 ,2012 να πάρεις μια ιδέα. Ειδάλλως κοιτάς για τα επίσημα σεμινάρια της Microsoft σε κάποια σχολή.
Pollux71 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Καλημέρα και σε ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου! Είμαι της άποψης πως όταν θέλεις να μάθεις κάτι σωστά πρέπει να το μαθαίνεις από την αρχή! Ίσως να κάνω και λάθος! Κοίταξα είδη στο YouTube για διαφορά σχετικά βίντεο αλλά λόγο φτωχών γνώσεων ψιλο μπερδεύτηκα! Έστω σε ευχαριστώ και πάλι για τη συμβουλή σου νά´σαι καλά καλημέρα!!!
mariecrouz Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα για αρχή μπορείς να δεις διαφορά video από αυτόν εδώ https://www.youtube.com/user/elithecomputerguy εμένα με βοήθησε αρκετά και μπορείς να ψάξεις για ότι δεν καταλαβαίνεις στο ιντερνέτ, (δεν είναι και τόσο δύσκολο αν καταλάβεις πως δουλεύει να το στήσεις ) αλλιώς πας για το βιβλίο η και για τα σεμινάρια που σου προτείναν.
xrhstosiak Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 διαβαζεις για την τελευταια εκδοση, που θα ειναι και πιο ενεργη και θα εχει και πιο πλουσιο support δεν εχει λογικη αυτο που ειπες να το παρεις απο την αρχη δηλαδη αν καποιος θελει να μαθει για τα windows θα πρεπει να ξεκινησει απο τα windows 1.0 -> 3.0 -> 3.11 -> 95 -98 xp και παει λεγοντας ;;
Pollux71 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα σε όλους!!!! Σε κάποια πράγματα έχετε δικιο αλλά είστε και γνωστές του αντικειμένου τουλάχιστον σε υπερθετικό βαθμό μπροστά μου!!!! Δυστυχώς είναι ιδεολογία που την έχω από πιτσιρικάς τώρα αν είναι σωστή η λάθος δε ξέρω! Πάντως πραγματικά σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις συμβουλές που μου θέσατε!!! Νά´σαστε καλά και πάλι ευχαριστώ!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 13 ώρες πριν, Pollux71 είπε Καλημέρα και σε ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου! Είμαι της άποψης πως όταν θέλεις να μάθεις κάτι σωστά πρέπει να το μαθαίνεις από την αρχή! Ίσως να κάνω και λάθος! Κοίταξα είδη στο YouTube για διαφορά σχετικά βίντεο αλλά λόγο φτωχών γνώσεων ψιλο μπερδεύτηκα! Έστω σε ευχαριστώ και πάλι για τη συμβουλή σου νά´σαι καλά καλημέρα!!! Με αυτή την λογική αν θες να μάθεις οδήγηση ξεκίνα από το άλογο.
donblunts Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Στις 7/8/2018 στις 7:40 ΜΜ, Pollux71 είπε Καλησπέρα σε όλους!!!! Σε κάποια πράγματα έχετε δικιο αλλά είστε και γνωστές του αντικειμένου τουλάχιστον σε υπερθετικό βαθμό μπροστά μου!!!! Δυστυχώς είναι ιδεολογία που την έχω από πιτσιρικάς τώρα αν είναι σωστή η λάθος δε ξέρω! Πάντως πραγματικά σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις συμβουλές που μου θέσατε!!! Νά´σαστε καλά και πάλι ευχαριστώ!!!! Φίλε μου, ξεκινας απ'οπου θελεις εσυ. Απλα, η "τεχνολογια" που υπαρχει σε Win2k3 servers ειναι κατα ΠΟΛΥ ξεπερασμενη πλεον. Και στην αγορα εργασιας, δεν νομιζω να σε ωφελησει και ιδιεταιρα το να ασχοληθεις με τοσο παλια τεχνολογια. Ξεκίνα με YouTube και Google, οπως επισης και στο LinkedIn μπορεις να βρεις αρκετό υλικο. +++ Σκέψου και για Linux servers btw.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Καλά βέβαια η βιβλιογραφία η πολύ σοβαρή είναι για 2003 απλά από αυτά δε θα σου χρειαστεί τίποτα, επιφανειακά σου φτάνουν και οι γνώσεις από τα βίντεο
ovidius80 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 https://www.public.gr/product/mcsa-windows-server-2016-exam-ref-3-pack/prod8590373pp Αυτά ειναι τα βιβλία της MS για Server 2016. Είναι αρκετά καλή τιμή για τα τρία βιβλία και σε ξεκινάνε από το μηδέν, (πώς να κανεις και που εγκατατάσταση) μέχρι πώς να στήσεις τον δικό σου Domain Controller. Απο κει και πέρα αν ψάξεις στο internet είμαι σίγουρος οτι μπορείς να βρεις πάρα πολύ υλικό για να σε βοηθήσει. Προσωπική άποψη ξεκίνα από τα βιβλία. Είναι σαφώς πιο δύσκολη αρχή αλλά βάζεις γερά θεμέλια για να πατήσεις πολύ καλά στην συνέχεια
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δυστυχώς αυτά τα βιβλία είναι τα επίσημα για τις εξετάσεις. Δεν είναι κατάλληλα για να μάθεις το γιατί, αλλά το πως. Κοίτα καλύτερα κάποιο της σειράς mastering windows server.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα