Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλέπω να μη μένει SE για SE στο Skroutz και στις αγγελίες...Μάνα καημένη στα λεφτά του και για την αξιοπρεπέστατη ταχύτητα του...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε

Πειράζει που ακόμη και σήμερα μια μεγαλη ομάδα επαγγελματιών χρηστών (και οχι πιτσιρικαδων) που εχει το smartphone ως εργαλείο δουλειάς παρακαλάει την Apple να συνεχίσει να βγάζει το μέγεθος του SE απλα με οθονη με μικρα bezels?

Πειραζει που σε επαγγελματίες το τεράστιο μεγεθος της οθονης δεν λεει και πολλα αλλα ειναι χρησιμοτερο το μικροτερο συνολικο μεγεθος?

Πειραζει που οι επαγγελματιες εχουν και laptop και tablet συνηθως για να κανουν την δουλεια τους και δεν στηριζονται στο κινητο για να παιζουν παιχνιδια και να βλεπουν ταινιες?

Πειραζει που υπαρχει και αυτη η μεγαλη μεριδα ενδιαφερομενων?

Το τι λετε εσεις για δαχτυλα κλπ γελοιες διακαιολογιες της Apple ειναι ασχετο με την πραγματικοτητα των χρηστων.

Σώπα ρε επαγγελματία, ποιοι επαγγελματίες το ζητούν; Για πες μας να μάθουμε; Που χαρακτηρίζεις τα μεγάλα κινητά μόνο για να παίζουν παιχνίδια και ταινίες, δεν έχουν όλοι γυναικεία χέρια, επίσης όταν δουλεύεις για παράδειγμα στον τεχνολογικό χώρο, σε γραφείο θες κινητό που να έχει αρκετή οθόνη για να κάνεις εύκολα την δουλειά σου.  

Επεξ/σία από Plapoutas
  • Like 1
  • Confused 2
Δημοσ.

Απλο παραδειγμα. Στην δουλεια μου απο τα 12-14 περιπου iphones που κυκλοφορουν τα 8-9 ειναι 5s/SE. Και οχι λογω ελλειψης χρηματων των κατόχων τους. Ξερω προσωπικα και πολλους αλλους. Ιδιαιτερως στον business χωρο. Οταν δουλευεις σε γραφειο εχεις και PC και Laptop και οι περισσοτεροι εχουν και Tablet! Οκ. Συμφωνω οτι καποιοι χρειαζονται την μεγαλυτερη οθονη. Κανενας δεν ειπε οχι. Μεταξυ αυτων και εγω αναγκάστηκα να παρω και ενα 7αρι γιατι ο προϊσταμενος γκρινιαζε γιατι οι φωτο που επρεπε να του δειξω δεν τις εβλεπε καλα! Παρολα αυτα το 5s το εξακολουθω να το χρησιμοποιω. Εξακολουθει να υπαρχει μια μεγαλη μεριδα επαγγελματιων που θελει το μικροτερο μεγεθος. Αυτο ειναι δεδομενο.

• Like 5
Δημοσ.

θα βγάλει η Apple κινητό;
θα τρέξει πολύς κόσμος και πάλι να αφήσει πολλά €/ $ ...
Να πάρει Apple να το κάνει ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ και να κάνει αναπάντητες επειδή δεν έχει "κάρτα"...

καλημέρα σε όλους...

• Confused 1
Δημοσ.
13 hours ago, spgkountis said:

θα βγάλει η Apple κινητό;
θα τρέξει πολύς κόσμος και πάλι να αφήσει πολλά €/ $ ...
Να πάρει Apple να το κάνει ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ και να κάνει αναπάντητες επειδή δεν έχει "κάρτα"...

καλημέρα σε όλους...

Πολύ πρωτότυπο σχόλιο! Μόνος σου το σκέφτηκες;

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, CheOnWeb είπε

Πολύ πρωτότυπο σχόλιο! Μόνος σου το σκέφτηκες;

Όχι βέβαια :P πιστεύω ότι αυτοί έχουν ένα Macro Pad όπως χρησιμοποιούν οι Streamers και έχουν ρυθμίσει στο κάθε κουμπί το ανάλογο σχόλιο και με το που βρουν την ευκαιρία σπαμάρουν το ανάλογο κουμπί.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/8/2018 στις 4:00 ΜΜ, christopouloschristos10 είπε

Βλέπω να μη μένει SE για SE στο Skroutz και στις αγγελίες...Μάνα καημένη στα λεφτά του και για την αξιοπρεπέστατη ταχύτητα του...

Αυτό έγραψα και στην αγγελία μου: "συλλεκτικό". Μάλλον πρέπει να ανεβάσω την τιμή του γιατί θα γίνουν ανάρπαστα, όπως είπες.

Στις 7/8/2018 στις 12:46 ΜΜ, vbeka9733 είπε

Τι εγινε και αυτοι διαρροες? ενα υδραυλικο ρε παιδια δε γινεται να σταζουμε απο παντου το 2018.

Ασχετο θυμηθηκα που ολοι οι apple fans κραζανε οτι πανω απο 3,5 ιντσες οθονη ειναι επιστημονικα λαθος γιατι ο αντιχειρας μπλα μπλα  και ειναι cool να ειναι μονο 3.5 ιντσες κ κτλ. που πηγαν αυτες οι ψυχες? μου εχουν ληψει οι επιστημονικες αναλυσεις τους

Appla φίλε μου, στο μεταξύ ...μεγάλωσαν οι αντίχειρες στους χρήστες του iPhone. Τώρα το σωστό είναι 6 ίντσες (με notch).

Επεξ/σία από cp5120
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα από τις 4" το πάνε στις 6.1"! Πάν'το στις 4.5" ρε αδερφέ, άντε στις 5". 

Οκ...είναι απλά άλλο μοντέλο με άλλο target group. θεωρώ δεδομένο ότι θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μικρό SE 2, πολύ απλά γιατί υπάρχει και θα υπάρχει ζήτηση.

Επίσης, pricing fail. Δηλαδή κάποιος θα δώσει 700 για το SE και όχι 900.  Για να πάρει χειρότερη κάμερα και χειρότερη οθόνη τσ τσ τσ...

Στις 6/8/2018 στις 8:20 ΜΜ, thanoskk είπε

τοσες εταιρείες, τοσα κινητα, ουτε ενα χωραει στην τσεπη. Η μερα που θα βγει κινητο μεγεθους SE ειναι η μερα που θα αλλαξω κινητο.

Sony XZ1 compact/XZ2 compact. Άντε καλορίζικο!

Επεξ/σία από whoever81
  • Like 1
Δημοσ.

Το Iphone SE Plus βλέπω υστερεί κατά πολύ σε σχέση με τα υπόλοιπα.. 3gb Ram για κινητό των 700$ μάααλλον είναι υπερβολικά.. 

Μονή κάμερα που πιθανόν να μην έχει και τρελές διαφορές από τα μοντέλα του '17.. 

Μόνο Samsung παίδες μου...

Στις 7/8/2018 στις 4:34 ΜΜ, Plapoutas είπε

Σώπα ρε επαγγελματία, ποιοι επαγγελματίες το ζητούν; Για πες μας να μάθουμε; Που χαρακτηρίζεις τα μεγάλα κινητά μόνο για να παίζουν παιχνίδια και ταινίες, δεν έχουν όλοι γυναικεία χέρια, επίσης όταν δουλεύεις για παράδειγμα στον τεχνολογικό χώρο, σε γραφείο θες κινητό που να έχει αρκετή οθόνη για να κάνεις εύκολα την δουλειά σου.  

"Γυναικεία χέρια" 

Μερικοί χρειάζονται κινητά με "μικρές" οθόνες, γιατί δεν γουστάρουν να κυκλοφορούν με τσαντάκι ή - ακόμη χειρότερα - να το κρατάνε στο χέρι σαν να είναι πορτοφόλι κυρίας του '50 για την βραδινή τους έξοδο..

Ή θα μικρύνουν μερικές οθόνες ή θα αποκτήσουν τα τζιν μας μεγαλύτερες τσέπες 😕

Δημοσ.

Αλήθεια, το iPhone 9 και 9 plus τι έγιναν?
Μάλλον σαν το Note 6, τα έφαγε το σκοτάδι. Ελπίζω να μη συμβεί το ίδιο στην Apple γιατί, όταν η Samsung "πήδηξε" ένα νούμερο, τα αποτελέσματα ήταν "εκρηκτικά" 😉

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Med_ss_ είπε

Το Iphone SE Plus βλέπω υστερεί κατά πολύ σε σχέση με τα υπόλοιπα.. 3gb Ram για κινητό των 700$ μάααλλον είναι υπερβολικά.. 

Μονή κάμερα που πιθανόν να μην έχει και τρελές διαφορές από τα μοντέλα του '17.. 

Μόνο Samsung παίδες μου...

"Γυναικεία χέρια" 

Μερικοί χρειάζονται κινητά με "μικρές" οθόνες, γιατί δεν γουστάρουν να κυκλοφορούν με τσαντάκι ή - ακόμη χειρότερα - να το κρατάνε στο χέρι σαν να είναι πορτοφόλι κυρίας του '50 για την βραδινή τους έξοδο..

Ή θα μικρύνουν μερικές οθόνες ή θα αποκτήσουν τα τζιν μας μεγαλύτερες τσέπες 😕

Τι διάολο όλοι οι άντρες με Skinny Jeans κυκλοφορούν; Γιατί στα δικά μου Jean χωράει το s8+ στην τσέπη άνετα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Plapoutas είπε

Τι διάολο όλοι οι άντρες με Skinny Jeans κυκλοφορούν; Γιατί στα δικά μου Jean χωράει το s8+ στην τσέπη άνετα.

Αχαχα, στα δικά σου ναι.. 😂😭

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Plapoutas είπε

Και στην δίκη μου αλλά είμαι χοντρός και έχουν τα παντελόνια μου μεγάλες τσέπες.....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...