Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Copy paste τα έκανε?

1 ώρα πριν, AtiX είπε

Ένα SE με σχεδιασμό Χ και καλούπι 8 με μια τιμή κοντά στα 500 θα ήταν ιδανικό για μένα... αλλά είπαμε η Apple στοχεύει Κίνα και Ινδία...

Για όλους!

Μην ξανακουσω κανέναν να μιλάει για παντόφλες και σαγιονάρες!

Ιδίως εκεί οι της apple

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, AtiX είπε

Ένα SE με σχεδιασμό Χ και καλούπι 8 με μια τιμή κοντά στα 500 θα ήταν ιδανικό για μένα... αλλά είπαμε η Apple στοχεύει Κίνα και Ινδία...

Για να καταλάβω...Θέλεις notch και στο SE??

Μεγάλο λάθος και αξιοπερίεργο η Apple να εγκαταλείψει το form factor του SE και την τιμολόγηση του.

Επεξ/σία από whoever81
  • Like 1
Δημοσ.

Αν τα Spoiler είναι true και το X plus ξεκινάει από 999$ ενώ το X τώρα ξεκινάει στα τόσα ..... κάτι δεν πάει καλά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σοβαρή καινοτομία πάλι από την apple...αναρωτιέμαι τι θα είναι reinvented αυτή τη φορά...

Μπορεί να βγάλει emoji εμετό μετά το σκ....τό!!!

Μπορεί να έχει φίλε mirroring χωρίς apple tv...πσσσσσσσ!!!!! Θα ανακαλύψει τον τροχό πάλι ...

Να δω πόσο ακόμα θα κρατάει αυτή η εταιρεία την πρώτη θέση στην καινοτομία....απαράδεκτη..

Ενημερωτικά iphonάκιας ήμουν  αλλά τότε που άξιζε(μέχρι το 2011)

Επεξ/σία από Zipcode80
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η apple κατα τη γνώμη μου πρέπει να γυρίσει σε σχεδιασμό κλασσικό.. και όχι γυαλί. Για να συνεχίσει να αποδεικνύει ότι τα iphones ειναι εργαλεία με ιστορία! Το SE 2 ποιο είναι που είπαν ότι θα ναι κάτω από 500, η παντόφλα SE plus; Μεγάλη οθόνη ίσον πρακτική στο βίντεο αλλά όχι στις γκουμουτσες και τα γυαλιστερά.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Ο, τι και να λέμε εμείς εδώ, πάλι θα πουλήσει και  θα βγάλει ντολαρς με το τσουβάλι. Αντε μήπως και πέσει το 7αρι στα...... 500 ευρώ και ψωνίσει και ο φτωχός 

• Like 2
Δημοσ.
10 hours ago, Zipcode80 said:

Να δω πόσο ακόμα θα κρατάει αυτή η εταιρεία την πρώτη θέση στην καινοτομία....

Ποια πρώτη θέση στην καινοτομία; Υπάρχει τέτοια λίστα; 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, ethereum είπε

5 ίντσες τίποτα ? μπα !

Τα παλιά τα χρόνια τα κρατούσαν τα κινητά με το ένα χέρι:P

Δημοσ.

Εχει πλάκα ομως γιατι οταν λεγαμε ότι το Iphone 4/4s με το τζάμι εμπρός και πίσω ήταν σαφεστατα πιο ομορφο από τα επόμενα 5/5s κλπ μας κράζατε ότι ειναι ευαίσθητο σε σπασίματα (που ΔΕΝ ήταν). Τωρα η Apple ξαναγύρισε στο τζάμι για την πλάτη και όλες οι υπολοιπες ακολούθησαν και ξαφνικά όλα είναι καλά με αυτο το υλικο! Προσωπικα εξακολουθει να μου αρεσει το τζαμι στην πλατη σαν υλικο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Εχει πλάκα ομως γιατι οταν λεγαμε ότι το Iphone 4/4s με το τζάμι εμπρός και πίσω ήταν σαφεστατα πιο ομορφο από τα επόμενα 5/5s κλπ μας κράζατε ότι ειναι ευαίσθητο σε σπασίματα (που ΔΕΝ ήταν). Τωρα η Apple ξαναγύρισε στο τζάμι για την πλάτη και όλες οι υπολοιπες ακολούθησαν και ξαφνικά όλα είναι καλά με αυτο το υλικο! Προσωπικα εξακολουθει να μου αρεσει το τζαμι στην πλατη σαν υλικο.

Γι αυτο οι μισοι που ειχαν το 4ρι το ειχαν σπασμενο μονιμα?...

• Like 1
Δημοσ.

Ειχα και 4 και 4s και ουδέποτε έσπασα την πλατη του. Αυτοι που ειχαν τα σπασμενα συνεχισαν να εχουν σπασμενες οθονες και με τα 5/5s/6/6s κλπ. Δεν μου λεει κατι αυτο. Μαλιστα η πλατη ειδικα του 4/4s αλλαζε παμφθηνα και πανευκολα ξεβιδωνοντας απλα τις 2 βιδιτσες απο κατω.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...