Προς το περιεχόμενο

premier pro cc 2017

stergiospavlakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σας ευχαριστώ πολυ παιδιά θα δοκιμάσω να αναγνωρίσει την κάρτα πρώτα και μετά θα μετατρέψω τα αρχεία σε κάποιο αλλο codec , αν και έκανα μια δοκιμή, δεν είδα να λειτουργεί καλύτερα με το DNxHD. Θα δοκιμάσω και τα υπόλοιπα και βλέπουμε .thanks..

Στο premier pso cc 2017 δεν έχει καν τον φάκελο cuda_supporter_cards.txt. οπότε δεν μπορώ να επέμβω και να βάλω την κάρτα μέσα στον φάκελο..

Τώρα τι κάνω ?! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

15 ώρες πριν, stergiospavlakis είπε

Σας ευχαριστώ πολυ παιδιά θα δοκιμάσω να αναγνωρίσει την κάρτα πρώτα και μετά θα μετατρέψω τα αρχεία σε κάποιο αλλο codec , αν και έκανα μια δοκιμή, δεν είδα να λειτουργεί καλύτερα με το DNxHD. Θα δοκιμάσω και τα υπόλοιπα και βλέπουμε .thanks..

Στο premier pso cc 2017 δεν έχει καν τον φάκελο cuda_supporter_cards.txt. οπότε δεν μπορώ να επέμβω και να βάλω την κάρτα μέσα στον φάκελο..

Τώρα τι κάνω ?! 

Ψάξε το μέσα στον φάκελο του premiere στο program files. Μπορεί να είναι και κρυμμένο..μπορείς να πας και άμεσα με δεξί κλικ - ιδιότητες πάνω στο εικονίδιο του premiere και άνοιγμα θέσης αρχείου. Αλλά η κάρτα έχει να κάνει με τα εφέ, σταθεροποίηση, οξύτητα κτλπ. Τα αρχεία είναι αυτά καθέ αυτά.

Τα αρχεία μου ειναι mp4 , αν τα μετατρεψω σε mov είναι καλύτερα για το πρόγραμμα και αν χαλάει η ποιότητα ξέρει κάποιος ?

το έκανε ο αδερφός μου με τα κρυφά αρχεία αλλα δεν βρήκε τπτ , μετά φτιάξαμε εμείς ενα txt αλλα δεν αναγνωρίστηκε. 

Το αν χαλάει η ποιότητα εξαρτάται απ’ τον τρόπο που κάνεις τη μετατροπή mp4>mov. Αν κάνεις ένα απλό rewrap χωρίς re-encode δεν θα υπάρξει διαφορά στο χειρισμό του αρχείου απ’ το πρόγραμμα, αφού ο codec παραμένει ίδιος (h264). Το μόνο κέρδος είναι ότι θα έχεις ένα πιο επαγγελματικό container (mov), (π.χ. σου δίνει τη δυνατότητα να του βάλεις timecode)  

Αν κάνεις re-encode, εξαρτάται απ’ τα settings που θα βάλεις στη μετατροπή. Αν θέλεις να διατηρήσεις την ποιότητα πρέπει το mov να έχει bitrate μεγαλύτερο απ’ το πρωτότυπο.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία , τo max bitrate που αναβαίνει στο youtube 108060p είναι το 12,000 bitrate , οπότε και παραπάνω να το κάνω αυτο θα το κατεβάσει εκεί σωστά?

Επεξ/σία από stergiospavlakis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω από YouTube αλλά το 12Mbps μου φαίνεται λίγο για 60fps.  Αν όντως είναι το max, ναι θα το κατεβάσει. Το Preset του premiere ή του Media Encoder για YT, τι settings έχει;

Στο προηγούμενο post πάντως, μιλούσαμε για το φορμάτ που θα εισάγεις στο Premiere έτσι; Όχι για το τι θα εξάγεις. 

Ψάξε το θέμα με την κάρτα και το acceleration πάντως, γιατί υπάρχει πιθανότητα, αν βρεις τη λύση, να έχεις πιο αισθητές διάφορες μεταξύ των codecs/formats. 

Επεξ/σία από CheOnWeb

5 ώρες πριν, stergiospavlakis είπε

μετά φτιάξαμε εμείς ενα txt αλλα δεν αναγνωρίστηκε. 

Στο παρακάτω βίντεο λέει ότι μπορείς να δημιουργήσεις το txt και να δουλέψει. Δοκίμασε όταν πατήσεις Αποθήκευση ως να επιλέξεις στην κωδικοποίηση (κάτω από το όνομα αρχείου) utf-8 αντί για ansi.

• Like 1

Η καρτα που εχεις για την adobe θεωρειται παλαιοτερης τεχνολογιας και δεν υποστηριζει το cuda για hardware acceleration γιαυτο και κρεμαει οταν βαζεις καποιο φιλτρο επανω, μπορεις να δουλεψεις σε proxy mode και να κανεις relink τα αρχεια η να πας σε παλαιοτερη εκδοση του cc που κατα την γνωμη μου δεν εχουν ιδιαιτερες διαφορες.

Γενικά η ati δεν εχουν cuda και επίσης το λάπτοπ ειναι καινούργιας τεχνολογίας 3 μηνών είναι . είδα ενα video για το proxy που λες και εχεις δίκιο δουλευεις πολυ πιο άνετα.

δεν ξέρω να το δουλεύω ακομα βέβαια αλλα θα το μάθω..

Τα καταφέραμε και την αναγνώρισε την κάρτα αλλα δεν ηταν ετσι απλο, ηταν πολυ σύνθετο στο premier pro cc2017 καμια σχέση με το cs6 την διαδικασία .

Δουλεύει καλύτερα .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...