IthacaApps Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις διατέθηκε νέο update με ένα νέο feature που φαντάστηκα ότι βοηθάει: στο τέλος κάθε πίστας μαζί με τις λέξεις που βρήκες (οπότε και την τελευταία) μπορείς αν θες να δεις και τις υπόλοιπες λέξεις που δεν είχες βρει και ήταν στο παζλ cheers, Λέξη! / IthacaApps
isay Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Είδα το quick animation του εικονιδιου λεξικου, οταν βρίσκεις λέξη. Μια χαρα. Ειδα την προτροπή για τις βοήθειες. Μια χαρα. Είδα την προσθήκη για τις λέξεις που δεν βρήκα και μπήκα σε mode "το γάλα μου εχει πέτσα". Στο κινητό μου φαίνεται η μισή πάνω γραμμή και οχι ολοκληρη.
IthacaApps Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 17 ώρες πριν, isay είπε Είδα το quick animation του εικονιδιου λεξικου, οταν βρίσκεις λέξη. Μια χαρα. Ειδα την προτροπή για τις βοήθειες. Μια χαρα. Είδα την προσθήκη για τις λέξεις που δεν βρήκα και μπήκα σε mode "το γάλα μου εχει πέτσα". Στο κινητό μου φαίνεται η μισή πάνω γραμμή και οχι ολοκληρη. Ok, fixed and updated
isay Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 @IthacaApps Δοκίμασα την εφαρμογή σε tablet 8αρι και 10αρι και τα γράμματα στο σταυρολεξο φαίνονται ενοχλητικά μικρα. Τα γραμματα στον κυκλο συνθεσης λέξης ειναι "ικανοποιητικά" λόγω του αρχικου μεγεθους. Καταλαβαίνω οτι η εφαρμογή ειναι optimised για κινητά, απλά σου λέω τι είδα, αν γινεται να φτιαχτεί το μεγεθος με κάποιο ποσοστό μεγενθυσης αντι για fixed size γραμματοσειρά. 1
IthacaApps Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 18/9/2018 στις 9:32 ΠΜ, isay είπε @IthacaApps Δοκίμασα την εφαρμογή σε tablet 8αρι και 10αρι και τα γράμματα στο σταυρολεξο φαίνονται ενοχλητικά μικρα. Τα γραμματα στον κυκλο συνθεσης λέξης ειναι "ικανοποιητικά" λόγω του αρχικου μεγεθους. Καταλαβαίνω οτι η εφαρμογή ειναι optimised για κινητά, απλά σου λέω τι είδα, αν γινεται να φτιαχτεί το μεγεθος με κάποιο ποσοστό μεγενθυσης αντι για fixed size γραμματοσειρά. τις επόμενες μέρες θα ανεβάσω διορθωμένη έκδοση ευχαριστώ για τα σχόλια 1
isay Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 @IthacaApps Αντιμετώπισα δυο φορές το ιδιο bug, οποτε στο αναφέρω. Βρήκαμε ολες τις λέξεις του παζλ και αντι να πετάξει την οθονη με τις λέξεις που βρήκαμε (και τις εξηγησεις τους), μένει στην οθονη του παζλ, με όλες τις λεξεις μπλε και δεχεται αγγίγματα και συνδυασμους γραμμάτων (σαν να υπάρχουν και αλλες λέξεις που δεν εχουν βρεθει. Οτι κι αν δοκιμασα (καθαρισμος cache εφαρμογης - οχι data, σκοτωμα app και εκκινηση πάλι, κλπ) δεν αλλαξε κάτι. Σου έστειλα με pm τι έκανα για να το ξεκολλησω προσωρινα και ποια αρχεια πειραξα. Είχα καιρο να κάνω update την εφαρμογη, την οποία έκανα μετα τη δευτερη φορα που αντιμετώπισα το bug. Πες μου τι θες να κοιτάξω αν μου το εμφανισει και πάλι.
IthacaApps Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα Ανέβασα νέα έκδοση που πιστεύω ότι θα λύνει το ζήτημα σε όσους λίγους χρήστες εμφανίστηκε Φιλικά IthacaApps 1
IthacaApps Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Χρόνια πολλά σε όλους. Έχει ανέβει έκδοση με βελτιώσεις ταχύτητας ώστε το παιχνίδι να είναι πιο γρήγορο 1
IthacaApps Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Καλημέρα! https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.ithacaapps.findwords&hl=en_US Νέα απίστευτα βελτιωμένη έκδοση - Λέξεις2019! * Δείτε πόσοι άλλοι χρήστες έχουν λύσει το παζλ που παίζετε αυτή την στιγμή * Πλέον μια λέξη μπορεί να εμφανίζεται έως και το πολύ 2 φορές μεταξύ των 1200 παζλ * Καλύτερα γραφικά - λιγότερη κατανάλωση μνήμης - βελτίωση ταχύτητας * Διόρθωση σφάλματος στην έκδοση 4.00 που αφορούσε την εμφάνιση πλέγματος 10Χ10 * Διόρθωση κάποιων σφαλμάτων που μπορούσαν να οδηγήσουν σε κόλλημα σε ένα παζλ 1
isay Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Μπράβο ρε ithacaApps για τον κοπο σου. Σίγουρα θα το δοκιμάσω. Παρόλο που υπάρχουν και αλλα αντιστοιχα παιχνιδια, το ενσωματωμένο λεξικό στη δική σου εφαρμογή δεν το εχω βρει αλλου και ειναι "ταμαμ" 1
isay Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Ενα μικρό feedback. Με το update στην έκδοση 4.04, η εφαρμογή παιζει ντρέτα. Δεν διαπιστωσα κανενα κολλημα (οπως σε κάποιες προηγουμενες εκδοσεις). Επισης οι βελτιώσεις που έκανες στο γραφιστικό, το έκαναν ακομα πιο φιλικό στο μάτι και παιζει άνετα και σε κινητό και σε ταμπλετ. Keep programming .... τα πας άψογα 1
isay Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Μικρο feedback. Το bug δεν εχει εμφανιστει ξανα, οποτε εχει στρώσει η έκδοση. Ευγε και πάλι για το παιχνιδι.
IthacaApps Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) φίλοι / φίλες ανέβασα μόλις την νέα έκδοση του παιχνιδιού (https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.ithacaapps.findwords) που έχει τις εξής βελτιώσεις - κάθε πίστα περιλαμβάνει ως αποδεκτές λύσεις ΟΛΟΥΣ του δυνατούς αναγραμματισμούς που υπάρχουν στο λεξικό - έχει γίνει ποιοτική αναβάθμιση των κουίζ με μεγαλύτερα πλέγματα και πιο πολλές λέξεις ανά πλέγμα / κουίζ Γενικά αν και οι γρίφοι έχουν γίνει πιο δύσκολοι, η ενσωμάτωση όλων των λέξεων ως αποδεκτές σημαίνει περισσότουςε πόντους - άρα και βοήθειες Κατά τα λοιπά - καλό καλοκαίρι σε όλους / όλες! Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2019 από IthacaApps typos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα