IthacaApps Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Για τους λάτρεις παιγνιδιών με λέξεις προτείνω το https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.ithacaapps.findwords Φιλικά, Τηλέμαχος / IthacaApps
isay Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) @IthacaApps Ένα μικρό review, μετά απο αρκετές ώρες παιξίματος και έχω φτάσει κάπου στο επιπεδο 20 Καταρχήν ιδανικό για ταξίδια, τουαλέτα (με καθαρα χερακια), αναμονή στο ταχυδρομείο, κλπ Πραγματικά αναγκάζει το μυαλό να ακονίζεται. Ηδη έμαθα λέξεις που δεν ήξερα καν οτι υπάρχουν Το ενσωματωμένο λεξικο πολύ καλό για μάθηση-ερμηνεία Πολύ καλά γραφικά, οσον αφορα τη δομή, χρώματα, κλπ Βέβαια επειδή ο βαθμός δυσκολίας αρχισε να αυξάνεται και δεν θέλω να ξοδευω άσκοπα τους ποντους που μάζεψα εως τώρα, έβαλα σε μια βάση δεδομένων ελληνικές λέξεις και με διάφορα SQLs βρίσκω συνδυασμούς. Βασικά πιστευω οτι το μοντέλο διαφήμισης και εσόδων βασίζεται στη δυσκολία των επιπεδων που θα συμπαρασύρουν τον παιχτη να βλέπει μπολικα βιντεο. Βεβαια παρολο που δοκιμαστικα μηδενισα (κάτω απο 10) τους πόντους, ενδειξη για βιντεο δεν εβγαλε. Με δυο λογια μου αρέσει και το παιχνιδι και ο τρόπος εσόδων του προγραμματιστή. Μπράβο στα παιδια. Αντιμετώπισα ενα μικρό bug: Οταν είμαι μεσα σε ενεργο παιχνιδι και αλλαζω app, οταν επιστρεφω στο παιχνιδι τα κουτακια των λεξεων εχουν μικρύνει. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2018 από isay 1
IthacaApps Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 @isay ναι απολύτως Αυτό που αναφέρετε είναι Known bug και θα το διορθώσω τις επόμενες μέρες Αναφορά σε κείμενο έβαλα σε μια βάση δεδομένων ελληνικές λέξεις και με διάφορα SQLs βρίσκω συνδυασμούς. με τρέλανες: έκανες development για να παλέψεις με το παιχνίδι - Όσον αφορά το reward video αυτό βγαίνει αυτόματα απο το AdMob αν διατίθεται εκείνη την στιγμή από την Google Ευχαριστώ για τα καλά λόγια!!! @isayεκτιμώ αφάνταστα που έκατσες και έγραψες τα σχόλια και τις απόψεις σου - νασαι καλά Τηλέμαχος 1
isay Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 @IthacaApps Τρια πραγματάκια ακομα που παρατήρησα. Παρολο που εχω κλειστή τη μουσική (απο τις ρυθμισεις) εννια στις δεκα φορες που θα ξεκινησω το παιχνιδι, μολις μπω στο γρίφο (οποιο επιπεδο κι αν είμαι) θα αρχίσει να παιζει μουσική. Αν μπω στις ρυθμισεις και απο off που ειναι, το κάνω ON->off σταματά η μουσική. Βρίσκω την τελευταία λέξη, μου βγαζει το μεγαλο πρασινο οκ και πατω το λεξικο να δω τι σημαινει. Εκεί ο χρόνος για να παει στο επομενο επιπεδο ηδη τρέχει οποτε ακομα κι αν εχω ανοιχτό το λεξικο, σε πολυ λιγο με παει στο επομενο επιπεδο. Μου ετυχε κάποιες φορες που ήταν περιεργη λέξη (για αυτο δεν την βρήκα ευκολα) και μολις πηγα να διαβασω την ερμηνεία της, τσουπ στο επομενο επιπεδο. Εκει σου κατεθεσα κάποια καντηλακια. Στους κανονες γράψε οτι αγνοουνται τα σημεια στιξης. Σου προτείνω επισης να αυξήσεις κάπως το μοντέλο διαφημίσεων -> πόντων αλλά μη με ρωτήσεις πως και απο που. Είναι ήδη σε πολύ διακριτικό επιπεδο που δεν ενοχλεί και σε παιρνει να το αυξήσεις σε συχνότητα. ΑΝ υπάρχει πλατφόρμα, ίσως να έβαζες μονιμα ενα κουμπι δείτε διαφημίση για να παρετε Χ ποντους, οχι με επιθετική υποχρεωτική μορφή, αλλά κάτι σαν μονιμο. Ετσι ακομα κι αν σε κάποιον του τελειώσουν οι πόντοι δε θα χρειαστεί να περιμένει το admob να βγάλει διαθεσιμη διαφήμιση. Ειλικρινά μου αρέσει πολύ το παιχνιδι και εχει καθιερωθεί διπλα στο ταβλι palamedes. Και πάλι μπράβο Μπορεις να δοκιμάσεις να φτιάξεις αντιστοιχα παιχνιδια με ονοματα, γεωγραφικές περιοχες, λέξεις για παιδιά διαφόρων τάξεων δημοτικού, κλπ
IthacaApps Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) @isay ναι - ό,τι ανέφερες παραπάνω είναι γνωστά μου bug απλά επειδή έφαγα πακέτο δύο μήνες να το φτιάξω ίσως βιάστηκα να το ανεβάσω - μέσα στον Σεπτέμβρη όμως θα γίνουν τα fix όσον αφορά αυτό με τον ήχο - σε παρακαλώ κάνε update - ουσιαστικά αφαίρεσα πρόσφατα το background music - πρέπει να έχεις παλαιότερη έκδοση: αν κάνεις update προφανώς δεν χάνεις την πίστα που βρίσκεσαι, τους πόντους κλπ ευχαριστώ και πάλι! Τηλέμαχος Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2018 από IthacaApps
isay Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Θα κανω update και αν βρω κάτι αλλο θα σου πω. Είναι γεγονος οτι δεν κάνω updates εκτός αν υπάρχει σοβαρός λογος
Eddy_Gordo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 17/8/2018 στις 8:04 ΜΜ, isay είπε . Βρίσκω την τελευταία λέξη, μου βγαζει το μεγαλο πρασινο οκ και πατω το λεξικο να δω τι σημαινει. Εκεί ο χρόνος για να παει στο επομενο επιπεδο ηδη τρέχει οποτε ακομα κι αν εχω ανοιχτό το λεξικο, σε πολυ λιγο με παει στο επομενο επιπεδο. Μου ετυχε κάποιες φορες που ήταν περιεργη λέξη (για αυτο δεν την βρήκα ευκολα) και μολις πηγα να διαβασω την ερμηνεία της, τσουπ στο επομενο επιπεδο. Εκει σου κατεθεσα κάποια καντηλακια. Σου προτείνω επισης να αυξήσεις κάπως το μοντέλο διαφημίσεων -> πόντων αλλά μη με ρωτήσεις πως και απο που. Είναι ήδη σε πολύ διακριτικό επιπεδο που δεν ενοχλεί και σε παιρνει να το αυξήσεις σε συχνότητα. ΑΝ υπάρχει πλατφόρμα, ίσως να έβαζες μονιμα ενα κουμπι δείτε διαφημίση για να παρετε Χ ποντους, οχι με επιθετική υποχρεωτική μορφή, αλλά κάτι σαν μονιμο. Ετσι ακομα κι αν σε κάποιον του τελειώσουν οι πόντοι δε θα χρειαστεί να περιμένει το admob να βγάλει διαθεσιμη διαφήμιση. Αυτό με την τελευταία λέξη το παθαίνω κι εγώ και είναι όντως εκνευριστικό, αν μπορείς διόρθωσε το ή βάλε σχεδόν αναγκαστικά να βλέπουμε την επεξήγηση σε όλες τις λέξεις πριν πάμε στο επόμενο επίπεδο. (Είμαι επίπεδο 81 και παίζω όταν περιμένω στην ουρα για κατι ή αναμένω) Τώρα όσο αφορά τις διαφημίσεις είναι όπως θα έπρεπε να είναι, μικρές και διακριτικές και όχι να πετάγονται συνέχεια από το πουθενά. Τέλος αυτό με το μέγεθος των γραμμάτων όταν αλλάζεις εφαρμογή συμβαίνει και σε εμένα όπως και το να βρω λέξεις που δεν έχουν προστεθεί στις κρυφές ενώ υπάρχουν σαν λέξεις Συγχαρητήρια για την όλη προσπάθεια σου ως τώρα, πολύ έξυπνο και σε κρατάει σε εγρήγορση Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από Eddy_Gordo
fytotech Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Βρήκα ένα κουλό bug. Μόλις γυρνάω παράθυρο και ξαναπάω πίσω, ολοένα και μικραίνουν τα γράμματα. Πάω δηλαδή στις τελευταίες εφαρμογές, εναλλάσω κι έπειτα γυρίζω. Πάντα μικραίνουν, μέχρι που δε φαίνονται πια!
IthacaApps Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) @fytotech @Eddy_gordo thanks για τα σχόλια - έχετε δίκιο για τα bugs παρόλαυτά - το επόμενο δεν είναι Bug (είναι στους κανόνες του παιχνιδιού μια λέξη να είναι σωστή αλλά να μην είναι ούτε στο κουιζ ούτε στις κρυφές) Αναφορά σε κείμενο όπως και το να βρω λέξεις που δεν έχουν προστεθεί στις κρυφές ενώ υπάρχουν σαν λέξεις Θα κάτσω ΣΚ να το μοντάρω! Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από IthacaApps διορθωση
IthacaApps Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 @fytotech @Eddy_gordo Καλησπέρα και πάλι Ενημερώνω ότι διόρθωσα τα παραπάνω προβλήματα - όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν update μέσω Play Store https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.ithacaapps.findwords Ευχαριστώ και πάλι για τις παρατηρήσεις! 1
isay Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Πέρασα το update Ομολογώ οτι οι αλλαγες στο γραφιστικο (λογοτυπο, γραμμες, κλπ) ειναι καλες. Μου αρεσαν. Τα παλια bugs δεν εμφανιζονται πια. Παρολο που σου ειχα γκρινιάξει για το λεξικο και τις λεξεις οταν αλλαζω επιπεδο, τωρα θα γκρινιάξω (σαν κακομαθημένο που εχει πετσα το γάλα του ) οτι το υποχρεωτικό άνοιγμα του λεξικου των λεξεων που βρηκα στο παιχνιδι ... με χαλάει ολιγον τι. Φαντάζομαι εχει να κανει προγραμματιστικά ώστε να μην παει στο επομενο επιπεδο και αν ειναι αυτό, ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. Καλυτερα να εχω αφορμή να δω καμια ερμηνεια λεξης, παρα να γκρινιαζω για την πετσα στο γάλα. Προχτες που "τιμουσα" το παιχνιδι στο μερος που ο βασιλιας πάει μονος του, σκεφτηκα δυο ιδεες-προτάσεις. Αν σε παιρνει προγραμματιστικά, όταν βρίσκω μια λεξη (κρυφή ή στο λεξικο) κάνε ένα animation στο εικονιδιο του λεξικου (π.χ. να αλλαξει χρώματα ή μορφή). Του στυλ δηλαδη "στοκο δες την ερμηνεια" όταν περνά πολύ ώρα χωρίς να δοκιμάσω λέξη, να αναβοσβήνει (να κανει ενα animation) το κουμπάκι του tip γράμματος. Πάρα μα πάρα πολλοί χρηστες του προγραμματος, βαζω στοιχημα δεν ξερουν τι κάνουν τα κουμπια στα αριστερα και φοβουνται να τα πατησουν μη "το χαλασουν".
IthacaApps Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) @isay Λοιπον αγαπητέ isay τέτοιους χρήστες να χα σε όλες τις εφαρμογές μου... Οπότε, πλακώνομαι να φτιάξω τις παρατηρήσεις σου... Μόνο κάτι: όταν βρίσκεις κρυφή λέξη, αν δεις κάνει ένα μικρό animation το κουμπί του λεξικού -- οπότε μάλλον δεν είναι επαρκώς εμφανές Θα μπεί κι ένα teaser ώστε σε αρκετή ώρα αδράνειας να κουνιούνται οι βοήθειες (λάμπα ή reward video) Όσον αφορά το αναγκαστικό alert στο τέλος της πίστας - ναι - είναι κάπως μπρουτάλ - προς το παρόν έχεις δίκιο - καλύτερα έτσι όπως είναι τώρα Χωρίς να γίνομαι ψυχάκιας - θα ποστάρω όταν κάνω νέο Update! thanks και πάλι!!! Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από IthacaApps typos 1
isay Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, IthacaApps είπε Μόνο κάτι: όταν βρίσκεις κρυφή λέξη, αν δεις κάνει ένα μικρό animation το κουμπί του λεξικού -- οπότε μάλλον δεν είναι επαρκώς εμφανές Εχω τοσο καιρο το παιχνιδι και επρεπε να μου πεις το παραπάνω για να το προσεξω! Και θεωρώ και τον εαυτό μου παρατηρητικό , τρομάρα μου Αντιθετα απο την αρχή ειχα προσεξει τα αναδυομενα μηνυματα
IthacaApps Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Αναφορά σε κείμενο Εχω τοσο καιρο το παιχνιδι και επρεπε να μου πεις το παραπάνω για να το προσεξω! Και θεωρώ και τον εαυτό μου παρατηρητικό , τρομάρα μου Αυτά είναι ευθύνη του developer - bad user experience / UX που λένε και στο χωριό μου...
IthacaApps Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Οκ - έχει ανέβει νέα έκδοση απο το πρωί διαθέσιμη για update Και πάλι ευχαριστώ για τα σχόλια όλων σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα