Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.η ξαδέρφη μ είναι τριτεκνη και έχει αμάξι με κόκκινες πινακίδες. Τι γίνεται σε περίπτωση που το οδηγήσω εγώ και με σταματήσει η αστυνομία; έχω δίπλωμα τα πάντα! Κάποιος μ είπε ότι θα της κατασχεθούν το αμάξι αλλά δεν βρίσκω πουθενά αυτή την διάταξη νόμου 

Δημοσ.

Αφού η άδεια πάνω γράφει το όνομα της ξαδέρφης σου, είναι καλυμμένη. Αν το οδηγείς πολύ συχνά, πες της να σου κάνει μια εξουσιοδότηση ότι μπορείς να το χρησιμιοποιείς κι όλα είναι εντάξει.

Εγώ με τέτοια εξουσιοδότηση έχω περάσει αυτοκίνητο απ'τα σύνορα.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Alexandrantav είπε

Καλησπέρα.η ξαδέρφη μ είναι τριτεκνη και έχει αμάξι με κόκκινες πινακίδες. Τι γίνεται σε περίπτωση που το οδηγήσω εγώ και με σταματήσει η αστυνομία; έχω δίπλωμα τα πάντα! Κάποιος μ είπε ότι θα της κατασχεθούν το αμάξι αλλά δεν βρίσκω πουθενά αυτή την διάταξη νόμου 

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Θα χρειαστείς όμως επασφάληση στο δικό σου όνομα. Διαφορετικά, σε περίπτωση ατυχήματας θα βρείτε και οι δυο άσχημα το μπελά σας.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Θα χρειαστείς όμως επασφάληση στο δικό σου όνομα. Διαφορετικά, σε περίπτωση ατυχήματας θα βρείτε και οι δυο άσχημα το μπελά σας.

Αν δεν το ξερει μετα απο 3 χρονια μπορει να τις αλλαξει σε συμβατικες .Το εκανα εγω .Το οδηγουσα εγω και καμμια φορα η κορη μου .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...