nerd_stark Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπερα, εχω βαλει στο ματι τελευταια το JBL Flip 4. Ειμαι σχεδον ετοιμος να το παραγγειλω αλλα εχω την εξης απορια: Το κινητο μου ειναι το Huawei P9 Lite η πρωτη εκδοση. Στα χαρακτηριστικα του αναφερει οτι εχει εκδοση 4.1 στο Bluetooth ενω το Flip 4 εχει 4.2. Θα αποτελεσει προβλημα στη συνδεσιμοτητα αυτο? Περασα μια βολτα απο τα Public αλλα δυστυχως ειχανε μονο το JBL Xtreme. Ο τυπος εκει μου ειπε οτι λογικα αμα δουλευει με το Xtreme θα δουλευει και στο Flip (πραγμα που εγινε). Ωστοσο απο οτι εψαξα μετα το Xtreme εχει εκδοση 4.1 οποτε παλι δεν μπορω να ειμαι σιγουρος. Ευχαριστω για τον χρονο σας. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2018 από nerd_stark
gismotolis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Κανένα πρόβλημα. Είναι backwards compatible. 1
Katigiausername Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 6/8/2018 στις 6:13 ΜΜ, gismotolis είπε Κανένα πρόβλημα. Είναι backwards compatible. Μια ερώτηση έχω να κάνω Το jbl flip4 που έχω όταν βάζω την ένταση πάρα πολύ δυνατά δηλαδή τέρμα ξαφνικά μετά από λίγο κλείνει μόνο του Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Μια ερώτηση έχω να κάνω Το jbl flip4 που έχω όταν βάζω την ένταση πάρα πολύ δυνατά δηλαδή τέρμα ξαφνικά μετά από λίγο κλείνει μόνο του Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από Katigiausername
stelios18120 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Μήπως σβήνει αυτόματα λόγω αυξημενης θέρμανσης; Για να μην πάθει καμία ζημιά το ηχείο; Ίσως να είναι αυτό. Για να μην καει να σβήνει.
Jiakometi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Είναι καλά φορτισμένο όταν το κάνεις αυτό ? Αν η φόρτιση είναι κάτω του 30 - 40 % ενδεχομένως να τραβάει τόσο ρεύμα ξαφνικά και να κλέινει για να μην πεθάνει η μπαταρία. Πες το επίπεδο φόρτισης (από τα led) όταν σβήνει ...
Katigiausername Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Στις 25/1/2019 στις 8:36 ΜΜ, stelios18120 είπε Μήπως σβήνει αυτόματα λόγω αυξημενης θέρμανσης; Για να μην πάθει καμία ζημιά το ηχείο; Ίσως να είναι αυτό. Για να μην καει να σβήνει. Διατύπωσα λάθος Ήθελα να πω πως κλείνει η μουσική όχι το ηχείο Δηλαδή βάζω ένα τραγούδι και μετά από λίγο ξαφνικά σταματάει να παίζει μουσική αλλά συνεχίζει να είναι συνδεδεμένο το ηχείο με το κινητό Το ηχείο είναι κανονικά φορτισμένο Στις 25/1/2019 στις 8:36 ΜΜ, stelios18120 είπε Μήπως σβήνει αυτόματα λόγω αυξημενης θέρμανσης; Για να μην πάθει καμία ζημιά το ηχείο; Ίσως να είναι αυτό. Για να μην καει να σβήνει. Διατύπωσα λάθος Ήθελα να πω πως κλείνει η μουσική όχι το ηχείο Δηλαδή βάζω ένα τραγούδι και μετά από λίγο ξαφνικά σταματάει να παίζει μουσική αλλά συνεχίζει να είναι συνδεδεμένο το ηχείο με το κινητό Το ηχείο είναι κανονικά φορτισμένο
Katigiausername Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Στις 26/1/2019 στις 2:23 ΜΜ, Jiakometi είπε Είναι καλά φορτισμένο όταν το κάνεις αυτό ? Αν η φόρτιση είναι κάτω του 30 - 40 % ενδεχομένως να τραβάει τόσο ρεύμα ξαφνικά και να κλέινει για να μην πεθάνει η μπαταρία. Πες το επίπεδο φόρτισης (από τα led) όταν σβήνει ... Διατύπωσα λάθος Ήθελα να πω πως κλείνει η μουσική όχι το ηχείο Δηλαδή βάζω ένα τραγούδι και μετά από λίγο ξαφνικά σταματάει να παίζει μουσική αλλά συνεχίζει να είναι συνδεδεμένο το ηχείο με το κινητό Το ηχείο είναι κανονικά φορτισμένο
Panos13477 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Θα ήθελα κάποιος που να γνωρίζει να μου πει πως καταλαβαίνω ότι το low freakency σε flip 4 είναι ενεργοποιημένο η όχι .υπαρχει κάπου μια ένδειξη ; Γιατί όταν πατάω τα δυο κουμπιά δεν ξέρω αν το ενεργοποιώ η το απενεργοποιώ ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα