Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλησπερα, εχω βαλει στο ματι τελευταια το JBL Flip 4. Ειμαι σχεδον ετοιμος να το παραγγειλω αλλα εχω την εξης απορια: Το κινητο μου ειναι το Huawei P9 Lite η πρωτη εκδοση. Στα χαρακτηριστικα του αναφερει οτι εχει εκδοση 4.1 στο Bluetooth ενω το Flip 4 εχει 4.2. Θα αποτελεσει προβλημα στη συνδεσιμοτητα αυτο? 

Περασα μια βολτα απο τα Public αλλα δυστυχως ειχανε μονο το JBL Xtreme. Ο τυπος εκει μου ειπε οτι λογικα αμα δουλευει με το Xtreme θα δουλευει και στο Flip (πραγμα που εγινε). Ωστοσο απο οτι εψαξα μετα το Xtreme εχει εκδοση 4.1 οποτε παλι δεν μπορω να ειμαι σιγουρος.

Ευχαριστω για τον χρονο σας.

Επεξ/σία από nerd_stark
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/8/2018 στις 6:13 ΜΜ, gismotolis είπε

Κανένα πρόβλημα. Είναι backwards compatible.

Μια ερώτηση έχω να κάνω 

Το jbl flip4 που έχω όταν βάζω την ένταση πάρα πολύ δυνατά δηλαδή τέρμα ξαφνικά μετά από λίγο κλείνει μόνο του 

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;

Μια ερώτηση έχω να κάνω 

Το jbl flip4 που έχω όταν βάζω την ένταση πάρα πολύ δυνατά δηλαδή τέρμα ξαφνικά μετά από λίγο κλείνει μόνο του 

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;

Επεξ/σία από Katigiausername
Δημοσ.

Είναι καλά  φορτισμένο όταν το κάνεις αυτό ?

Αν η φόρτιση είναι κάτω του 30 - 40 % ενδεχομένως να τραβάει τόσο ρεύμα ξαφνικά και να κλέινει για να μην πεθάνει η μπαταρία.

Πες το επίπεδο φόρτισης (από τα led) όταν σβήνει ...

Δημοσ.
Στις 25/1/2019 στις 8:36 ΜΜ, stelios18120 είπε

Μήπως σβήνει αυτόματα λόγω αυξημενης θέρμανσης; Για να μην πάθει καμία ζημιά το ηχείο;

Ίσως να είναι αυτό. Για να μην καει να σβήνει.

Διατύπωσα λάθος 

Ήθελα να πω πως κλείνει η μουσική όχι το ηχείο 

Δηλαδή βάζω ένα τραγούδι και μετά από λίγο ξαφνικά σταματάει να παίζει μουσική αλλά συνεχίζει να είναι συνδεδεμένο το ηχείο με το κινητό 

Το ηχείο είναι κανονικά φορτισμένο 

Στις 25/1/2019 στις 8:36 ΜΜ, stelios18120 είπε

Μήπως σβήνει αυτόματα λόγω αυξημενης θέρμανσης; Για να μην πάθει καμία ζημιά το ηχείο;

Ίσως να είναι αυτό. Για να μην καει να σβήνει.

Διατύπωσα λάθος 

Δηλαδή βάζω ένα τραγούδι και μετά από λίγο ξαφνικά σταματάει να παίζει μουσική αλλά συνεχίζει να είναι συνδεδεμένο το ηχείο με το κινητό 

Δημοσ.
Στις 26/1/2019 στις 2:23 ΜΜ, Jiakometi είπε

Είναι καλά  φορτισμένο όταν το κάνεις αυτό ?

Αν η φόρτιση είναι κάτω του 30 - 40 % ενδεχομένως να τραβάει τόσο ρεύμα ξαφνικά και να κλέινει για να μην πεθάνει η μπαταρία.

Πες το επίπεδο φόρτισης (από τα led) όταν σβήνει ...

Διατύπωσα λάθος 

Δηλαδή βάζω ένα τραγούδι και μετά από λίγο ξαφνικά σταματάει να παίζει μουσική αλλά συνεχίζει να είναι συνδεδεμένο το ηχείο με το κινητό 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Θα ήθελα κάποιος που να γνωρίζει να μου πει πως καταλαβαίνω ότι το low freakency σε flip 4 είναι ενεργοποιημένο η όχι .υπαρχει κάπου μια ένδειξη ; Γιατί όταν πατάω τα δυο κουμπιά δεν ξέρω αν το ενεργοποιώ η το απενεργοποιώ ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...