Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που έχει αγοράσει από το site Ali Express. Προσπαθώ να βρω θηκες για το κινητό μου, Sony Xperia L1 και το site αυτό είναι το μόνο που έχει μεγάλη ποικιλία. Όμως είναι ξένο και θηκες έρχονται από το εξωτερικό και επίσης πρέπει να πληρώσεις με δολάρια. Μήπως ξέρετε ποια είναι η ισοτιμία σε €?Επίσης θα ήθελα να μου πείτε ένα site στην Ελλάδα που να έχει μεγάλη ποικιλια σε θηκες και ειδικότερα για την μάρκα του κινητού μου Ευχαριστώ πολύ 😊 Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2018 από Επισκέπτης
isay Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 10 λεπτά πριν, marinanina34 είπε Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που έχει αγοράσει από το site Ali Express. Προσπαθώ να βρω θηκες για το κινητό μου, Sony Xperia L1 και το site αυτό είναι το μόνο που έχει μεγάλη ποικιλία. Όμως είναι ξένο και θηκες έρχονται από το εξωτερικό και επίσης πρέπει να πληρώσεις με δολάρια. Μήπως ξέρετε ποια είναι η ισοτιμία σε €?Επίσης θα ήθελα να μου πείτε ένα site στην Ελλάδα που να έχει μεγάλη ποικιλια σε θηκες και ειδικότερα για την μάρκα του κινητού μου Ευχαριστώ πολύ 😊 Αμα στην αναζήτηση πάνω πάνω στο insomnia γράψεις aliexpress θα βρεις πολλές αντιστοιχες συζητήσεις για το τι ειναι το aliexpress και τι να προσεξεις. Επισης να δεις τον παρακατω οδηγό που αφορά τις αγορες μεσω internet ώστε να μάθεις γενικά τι παιζει και να μη βρεθείς να τρέχεις. Πέρα από τα του τελωνειου, να προσεξεις και εκει που λεει για ισοτιμίες και έξοδα μετατροπής συναλλαγματος https://www.insomnia.gr/wiki/internet/αγορές-από-το-εξωτερικό-r409/ Τέλος την ισοτιμία μπορείς να την δεις με διαφορους τρόπους, ειτε απο το ίδιο το εκάστοτε site, είτε απο το xe.com ή απλά γραφοντας στο google " 15.30 dollars in euro"
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 21 λεπτά πριν, isay είπε Αμα στην αναζήτηση πάνω πάνω στο insomnia γράψεις aliexpress θα βρεις πολλές αντιστοιχες συζητήσεις για το τι ειναι το aliexpress και τι να προσεξεις. Επισης να δεις τον παρακατω οδηγό που αφορά τις αγορες μεσω internet ώστε να μάθεις γενικά τι παιζει και να μη βρεθείς να τρέχεις. Πέρα από τα του τελωνειου, να προσεξεις και εκει που λεει για ισοτιμίες και έξοδα μετατροπής συναλλαγματος https://www.insomnia.gr/wiki/internet/αγορές-από-το-εξωτερικό-r409/ Τέλος την ισοτιμία μπορείς να την δεις με διαφορους τρόπους, ειτε απο το ίδιο το εκάστοτε site, είτε απο το xe.com ή απλά γραφοντας στο google " 15.30 dollars in euro" Σε ευχαριστώ πολύ 😊😊
kostasfocus Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Για σας θέλω να παραγγείλω από αυτό το σάιτ πράγματα αξίας 500 και άνω, πόσο θα πληρώσω τελωνείο;
isay Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, kostasfocus είπε Για σας θέλω να παραγγείλω από αυτό το σάιτ πράγματα αξίας 500 και άνω, πόσο θα πληρώσω τελωνείο; Ισχύουν τα ίδια που εγραψα δυο μυνήματα παραπάνω. Συνοπτικά πάνω απο 150 ευρω
kostasfocus Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, isay είπε Ισχύουν τα ίδια που εγραψα δυο μυνήματα παραπάνω. Συνοπτικά πάνω απο 150 ευρω Euxaristo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα