Against21 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδή εχω κανει χαζες αγορες στο παρελθον θα ηθελα τις αποψεις σας, γιατι σκεφτομαι μεσα στην ερχομενη χρονια να αναβαθμισω. Γενικα αυτη την στιγμη εχω μια asus rog gtx 1070 , εναν i5 3570k, 8 gb ram στα 1600, othoni στα 1080p, τροφοδοτικο EVGA 850w gold . Στην φετινη χρονια Θα με ενδιεφεραν παιχνιδια Οπως Monster hunter world και Anthem.Θα μου αρεσε να αλλαζα την οθονη ειτε σε 2κ ειτε σε 4κ αν εφτιαχνα και το αναλογο pc. Απο OC δεν σκαμπαζω xD. Ηθελα προτασεις στο αν αξιζει να περιμενω για Cannon Lake η να επερνα coffe lake και αν ναι πιους? επισης αν ανακονωνονταν οι 1100 series θα αλαζα λογικα σε 1180, δεν εχω ιδεα τι μητρικη θα χρειαζομουν για να στηριζει αυτο το συστημα ωστε να μην δωσω και παραπανω λεφτα για κατι που δεν χρειαζομαι. Οπως ειπα δεν βιαζομαι ετσι και αλλιως ακομα δουλευω για να μαζεψω τα χρηματα που θα χρειαστω. Αν μπορουσατε να με διαφωτισετε θα μου εσωζε χρονο χρημα και λαθοι! ευχαριστω εκ των προτερων Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2018 από Against21
LambisElef Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα! Για εμένα, το μόνο που μπορείς να αλλάξεις είναι η οθόνη, αν η τωρινή είναι κάποια σχετικά παλιά 1080p, και να βάλεις μια με καλύτερο panel και πιθανόν 1440p. Competitive games δε σε ενδιαφέρουν τόσο απ' ότι κατάλαβα. Τώρα, όσον αφορά στο cpu/ram κομμάτι, τα 8GB και ο i5 3570k είναι οριακά είναι η αλήθεια αν θες να παίζεις games και παράλληλα να έχεις browser ανοιχτό, να κάνεις recording ή κάτι άλλο σχετικά απαιτητικό ταυτόχρονα. Ωστόσο, ανεβαίνοντας σε ανάλυση θα πέσουν λίγο τα FPS από τα 1080p και ο επεξεργαστής θα πάρει μια ανάσα. Επομένως, αν θες να αλλάξεις κάτι, ξεκίνα λέγοντάς μας το μοντέλο της τωρινής σου οθόνης και ένα budget για καινούργια, ή γράψε απευθείας στο κατάλληλο thread για αναβάθμιση οθόνης. Για αλλαγή πλατφόρμας, περίμενε να δοκιμάσεις τα νέα παιχνίδια, και αν δεις ότι σε καλύπτει μένεις ως έχει, διότι σε 1-2 χρόνια θα έρθουν οι DDR5 αν δεν κάνω λάθος, οπότε αν σε καλύπτει ίσως να θες να μείνεις έτσι. Αν πάλι όχι, του χρόνου έρχονται Zen2 στα 7nm, κάτι που αξίζει την αναμονή και πιθανόν η Intel να έχει κι αυτή την απάντησή της.
Arkin Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Αν πάει σε 1440p τα fps θα πέσουν κατά 66%. Δεν είναι καθόλου λίγο. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2018 από Arkin
ilos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Ειδικά το MHW έχει drops σε 1440p ακόμα και σε 1080/1080ti. Κράτα την οθόνη σου η 1070 μπορεί να φαίνεται υπερβολή τώρα για 1080p, αλλά στα 1440p στους επερχόμενους τίτλους μπορεί και να αποδειχτεί λίγη για το 60ρι σε high settings. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βρεις μεταχειρισμένο κανένα 2600k/3770k στο 100ρικό και θα είσαι άρχοντας.
Arkin Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Ηδη ειναι λιγη η 1070 σε ultra ακομα και για 60fps σε μερικους τιτλους. Τα 1440p ultra χωρις msaa/nvidia gameworks κτλ θελουν αποκλειστικα 1080ti για τουλαχιστον 70-80fps.
LambisElef Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Για μένα είστε κάπως υπερβολικοί να λέτε ότι η 1070 είναι λίγη για οτιδήποτε στα 1080p. Δηλαδή για όνομα, κλείστε ένα φίλτρο, δε χάλασε κι ο κόσμος. Και πάλι στα ultra θα το παίζει... Και για 1440p άντε να κλείσεις κάνα ακόμη φίλτρο. Πιο πολύ ευχαριστεί ένα καλό 1440p monitor με ωραίο panel και χρώματα, παρά το ένα παραπάνω φίλτρο στα 1080p με το "παλιό" monitor (αν είναι πάντα). 2
Arkin Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 11 λεπτά πριν, LambisElef είπε Για μένα είστε κάπως υπερβολικοί να λέτε ότι η 1070 είναι λίγη για οτιδήποτε στα 1080p. Δηλαδή για όνομα, κλείστε ένα φίλτρο, δε χάλασε κι ο κόσμος. Και πάλι στα ultra θα το παίζει... Και για 1440p άντε να κλείσεις κάνα ακόμη φίλτρο. Πιο πολύ ευχαριστεί ένα καλό 1440p monitor με ωραίο panel και χρώματα, παρά το ένα παραπάνω φίλτρο στα 1080p με το "παλιό" monitor (αν είναι πάντα). Δεν ειναι ακριβως ετσι τουλαχιστον σε 2K η 1070 πεφτει αρκετα κατω απο τα 60 στα περισσοτερα νεα παιχνιδια. Ειναι καρτα του 2016 αλλωστε. Ολοι δειχνουν τα average που μπορει να ειναι κομπλε αλλα λενε τη μιση αληθεια μιας και στο πραγματικο gameplay τα min ειναι αρκετα κατω απο τα average. Για 1080 θα ειναι ανετος και παλι ερχονται exodus tomb raider anthem θα φανε μεγαλο ζορι. 1
Against21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.philips.co.uk/c-p/227E3LHSU_00/led-monitor-with-smartimage-lite Αυτο εδω ειναι το monitor mou. Παντως οντως το MHW exei recommed για τα High sett sta 30fps se 1080p tin gtx 1060 και με καλυτερο επεξεργαστη απο τον δικο μου. Και θανταζομαι το Anthem θα ειναι πολυ πιο βαρυ. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2018 από Against21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα