zncisnikos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Καλή σας ημέρα φίλοι μου. Ο γιος μου μου έδωσε εάν παλιό home cinema Philips HTS 327O επισυνάπτω ένα pdf με τα χαρακτηρίστηκα του. Έχω αρκετά μουσικά video τα οποία είναι mkv τα οποία δεν αναπαράγει ούτε από DVD η usb. Προσπαθώ με το avidemux 2.7.1 , το οποίο μου είχε συστήσει micos000 – μου είχε στείλει και οδηγίες άλλο λόγο , να είναι καλά και ελπίζω να δει αυτήν μου την ανάρτηση – αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Τα μετατρέπω σε avi η wmv αλλά μου απαντά « ανάλυση video μην υποστηριζόμενη» . Καμία ιδέα Ευχαριστώ hts3270_12_pss_ellgr.pdf
micos000 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Αν αφήνεις την αρχική ανάλυση τότε είναι λογικό και αναμενόμενο το μήνυμα γιατί τα dvd αναπαράγουν μέχρι 720χ576 ή 800χ600 ανάλυση (sd) ενώ τα mkv είναι συνήθως με 1280 οριζόντια ανάλυση ή 1920 (720p και 1080p). Θα πρέπει στο demux να πας settings και να αλλάξεις την ανάλυση. Θα υποβαθμίσεις όμως κατά πολύ την ποιότητα να το ξέρεις και ειλικρινά δε νομίζω να αξίζει ο κόπος και ο χρόνος (γιατί θέλει αρκετό χρόνο) της μετατροπής. μόνο στον ήχο θα έχεις βελτίωση γιατί θα εκμεταλλευτείς το surround. Για μένα καλύτερα να κάνεις τα mkv σε dvd (π.χ. με το convertx to dvd ή το δωρεάν dvd flick) και να τα αναπαράγεις από τον Player από δισκάκια. Επειδή όμως βλέπω ότι έχεις αρκετά θέματα με τις ταινίες και τα αρχεία πολυμέσων ίσως θα ήταν καλύτερο να σκεφτείς την αγορά ενός tv box και να τελειώνεις με τις μετατροπές και την φασαρία. 1
zncisnikos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Ευχαριστώ πολύ πάντα ακριβής και διαφωτιστικός στις απαντήσεις σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα