Gogotsa Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 12 ώρες πριν, john_dr είπε Το Discovery είναι μια κατηγορία μόνο του. Κανένα δεν το πλησιάζει στην βλακεία. Δε μου απαντησες ομως αν βλεπεται ή αν θα χασω το χρονο μου.............
john_dr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, Gogotsa είπε Δε μου απαντησες ομως αν βλεπεται ή αν θα χασω το χρονο μου............. Βλέπεται, αλλά μην περιμένεις να είναι στο επίπεδο των παλιών καλών σειρών. Και όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, τα χρόνια στον Στιούαρτ δυστυχώς φαίνονται. Απλά δεν έχουμε και κάτι άλλο καλύτερο αυτή την περίοδο. Αν ήταν ότι δεν βλεπόταν πάντως, θα το έγραφα. Δεν είναι η σειρά που περιμένεις εναγωνίως το επόμενο επεισόδιο(DS9, TNG), ούτε είναι η σειρά που μετάνιωσες που την είδες(Discovery). 1
mike299 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 26/1/2022 στις 11:21 ΠΜ, Gogotsa είπε Δε μου απαντησες ομως αν βλεπεται ή αν θα χασω το χρονο μου............. Εξαρτάται τι περιμένεις να δεις. Εάν περιμένεις sci-fi με τα σημερινά κριτήρια παραγωγής (πολλά εφέ, υψηλή παραγωγή) βλέπεται, αλλά μην περιμένεις τίποτα το ιδιαίτερο. Εάν περιμένεις να δεις τον χαρακτήρα που αναφέρεται στον τίτλο και αγαπήσαμε στο TNG, μείνε μακριά. Ένα μήνα υπομονή ακόμα σύντροφοι Trekkies, έχουμε πρεμιέρα 3ης σεζόν 10 Μαρτίου Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2022 από mike299 1
gbras Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Στις 26/1/2022 στις 11:36 ΠΜ, john_dr είπε ούτε είναι η σειρά που μετάνιωσες που την είδες(Discovery) Εγω την θεωρω την καλυτερη σειρα . Ισαξια με το TNG. Αντιθετα το DS9 δεν μπορεσα καν να δω επεισοδιο. Απο την αλλη δεν μπορω να βλεπω τον Picard τοσο γερασμενο.
Diinekis21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Στις 30/1/2022 στις 3:06 ΜΜ, mike299 είπε Ένα μήνα υπομονή ακόμα σύντροφοι Trekkies, έχουμε πρεμιέρα 3ης σεζόν 10 Μαρτίου Orville! 💪 4
geodevil Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Στις 24/1/2022 στις 11:05 ΠΜ, Gogotsa είπε Παιδια βλεπεται αυτο? Ή ειναι σα το discovery που ειδα 4 επεισοδια με το ζορι? Καλύτερο από το discovery, αλλά όχι πολύ καλό γενικά. Είδα όλη την 1η σεζόν περισσότερο νοσταλγικά, αλλά με δυσκολία. 1
mike299 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 38 λεπτά πριν, geodevil είπε Καλύτερο από το discovery, αλλά όχι πολύ καλό γενικά. Είδα όλη την 1η σεζόν περισσότερο νοσταλγικά, αλλά με δυσκολία. Εγώ την είδα μου μόνο και μόνο για τα video του red letter media
Gogotsa Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Καταλαβα.... δε θα μπω καν στο κοπο λοιπον και ευχαριστω για τη βοηθεια.
Skywalker333 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) το βασικο "προβλημα" του Picard ειναι το εξης. Στο Discovery, ο Kurtzman τα κανει ολα μπαχαλο και αλλαζει εντελως την ατμοσφαιρα και το τι σημαινει Star Trek, αλλα λες, αντε να το καταπιω γιατι ειναι σε αλλη εποχη. Στο Picard εισαι με την παρεουλα απο TNG/DS9/Voyager, λιγα χρονια μετα. Αλλα ειναι και εκει σα να βλέπεις δυστοπικη ταινια κ καμια σχεση με τα ιδανικα της Starfleet, την εξέλιξη της ανθρωποτητας και γενικα του τι σημαινει Star Trek. Οπότε η νοσταλγια βοηθαει κ το καστ ειναι πολυ ωραιο, αλλα η ιστορια ειναι μετρια και το world building ειναι ακυρο. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2022 από Skywalker333 6
enterhere Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το Trekkies;
Musclemar Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Πάρα πολύ δυνατό πρώτο επεισόδιο της 2ης σεζόν!!
asmilon Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Θα συμφωνησω, φαινεται πολλα υποσχομενη η νεα σεζον και πιο κοντα σε αυτο που θα περιμενε καποιος σε μια σειρα με το ονομα του Picard.
gdriver Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Στις 30/1/2022 στις 3:06 ΜΜ, mike299 είπε Εξαρτάται τι περιμένεις να δεις. Εάν περιμένεις sci-fi με τα σημερινά κριτήρια παραγωγής (πολλά εφέ, υψηλή παραγωγή) βλέπεται, αλλά μην περιμένεις τίποτα το ιδιαίτερο. Εάν περιμένεις να δεις τον χαρακτήρα που αναφέρεται στον τίτλο και αγαπήσαμε στο TNG, μείνε μακριά. Ένα μήνα υπομονή ακόμα σύντροφοι Trekkies, έχουμε πρεμιέρα 3ης σεζόν 10 Μαρτίου για ακόμη μία φορά , η υπομονή έχει και τα όρια της με τις καθυστερήσεις του orville. Από 10 μαρτίου τώρα πήγε ιούνιο. Βαρεθήκαμε. Επίσης μάλλον θα είναι η τελευταία σεζόν, μιας και ο μακ φαρλαντ θέλει να φύγει από τη σειρά και πιέζει να σκοτώσουν τον χαρακτήρα που υποδύεται. 1
Gogotsa Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Καλα αγορι μου ηρεμησε....... δε χανεις και την υπερπαραγωγαρα ναουμ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα