Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και εμένα προσωπικά μου αρέσει, αν και όχι στο βαθμό των παλιότερων, το link αφορά περισσότερο την ανανέωση παρά τις διθυραμβικές κριτικές και κατά πόσο τις αξίζει.

For what is worth, ως golden age πάντως θεωρώ την εποχή των TNG και DS9.

• Απαντ. 802
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 6/9/2020 στις 12:52 ΜΜ, KilliK είπε

ελα ρε, και το ειχα σχολιασει στο αντιστοιχο τοπικ του DarkHorizons, γιατι δεν φερανε τον Shatner. η δικαιλογια που ακουγα ειναι οτι ειναι γερος και αρρωστος. προφανως ομως δεν ισχυει κατι τετοιο. και οι ξεφτιλες του CBS δεν φερανε ουτε τους υπολοιπους απο τα παλια καστ; ουτε τον Frakes? ουτε κανενα απο το DS9? τον Βacula oμως νομιζω τον φερανε.

το γεγονος ομως οτι δεν φερανε ουτε το καστ του JarJar, ειναι μαλλον σημαδι οτι πανε για full reboot με νεο καστ στην επομενη ταινια τους. εκτος και αν βαλουν το καστ του STD, αλλα χλωμο.

θεος ο Σατνερ 😆

Διαβαζοντας σημερα τα νεα για τον Ford (παει για χειρουργειο) μου ηρθε στο μυαλο ο Shatner.Εχει μπει στα 91 κανει ιππασια και παιρνει μερος σε διαγωνισμους/πρωταθληματα.μολις εβγαλε major ταινια οπου ειναι lead,και προκειται να παρει μερος σε ντοκιμαντερ για καρχαριες (!)

Α,και προσφατα χωρισε παλι (για τεταρτη η πεμπτη φορα-εχω χασει τον λογαριασμο:lol:) και ειναι available.Age is just a number.Θεος!

• Like 1
Δημοσ.
Στις 2/7/2021 στις 3:33 ΜΜ, mecanomecano είπε

Διαβαζοντας σημερα τα νεα για τον Ford (παει για χειρουργειο) μου ηρθε στο μυαλο ο Shatner.Εχει μπει στα 91 κανει ιππασια και παιρνει μερος σε διαγωνισμους/πρωταθληματα.μολις εβγαλε major ταινια οπου ειναι lead,και προκειται να παρει μερος σε ντοκιμαντερ για καρχαριες (!)

Α,και προσφατα χωρισε παλι (για τεταρτη η πεμπτη φορα-εχω χασει τον λογαριασμο:lol:) και ειναι available.Age is just a number.Θεος!

ενταξει ο σταν λι στα 96 πεθανε

και ειπαρχει ενασ τυποσ στην ινδια που ναι 115 και πηρε μεροσ σε αγωνα δρομου λολ  

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, KilliK είπε

ε μα τωρα, μου συγκρινεις και εσυ εναν ναυαρχο αστροπλοιων με εναν αρχαιοκαπηλο. 😁

Αρχαιοκάπηλος αρχαιοκάπηλος, αλλά ξέρεις εσύ κανέναν άλλο που να έκοψε 8 ολόκληρα parsecs (απόσταση παρακαλώ, όχι χρόνο!) από το Kessel Run; Και χωρίς warp core κιόλας. :P

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

H Seven of Nine ολα τα λεφτα...

τι γυναικα πειρασμος ειναι αυτη!

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.startrek.com/news/star-trek-picard-season-two-key-art-revealed

https://trekmovie.com/2022/01/20/jean-luc-goes-old-school-in-first-star-trek-picard-season-2-image/

https://deadline.com/2022/01/star-trek-picard-whoopi-goldberg-casting-season-2-trailer-1234917310/

Δεν νομιζω οτι ο Patrick Stewart θα μπορεσει να συνεχισει για πολυ ακομα.Δειχνει φοβερα γερασμενος και καταβεβλημένος.Ακομα και η φωνη του ,ισως η πιο iconic στην ιστορια του sci-fi,εχει σχεδον σβησει :( .Ο ανθρωπος ειναι ενας ζωντανος θρυλος αλλα ολα εχουν ενα τελος.

Επεξ/σία από mecanomecano
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πάλι time travel / alternative universe ... O Κurtzman συνεχίζει την ανικανότητά του να προχωρήσει το franchise μπροστα και να εξερευνήσει το γαλαξία και επιμένει στα ιδια κόλπα αλλά και στην μίζερη δυστοπική εικόνα που θέλει με το ζόρι να περάσει στη σειρά.

Ναι παντα τα ST είχαν time travel ή alternative universes αλλά αυτό ηταν μεμονωμένο, σε ένα σπέσιαλ επεισόδιο ή αντε σε μια ταινία. Εδώ πλέον έχoυν καταντήσει το δεκανίκι για ολόκληρες σεζόν, χεράκι χερακι με mirror universe που επίσης αρμέχτηκε μεχρι αηδίας στο Discovery.

Θέλω τοσο πολυ να μου αρέσει, αλλά κρατάω τον πήχη παρα μα πάρα πολυ χαμηλα...

Επεξ/σία από Skywalker333
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Skywalker333 είπε

πάλι time travel / alternative universe ... O Κurtzman συνεχίζει την ανικανότητά του να προχωρήσει το franchise μπροστα και να εξερευνήσει το γαλαξία και επιμένει στα ιδια κόλπα αλλά και στην μίζερη δυστοπική εικόνα που θέλει με το ζόρι να περάσει στη σειρά.

Ναι παντα τα ST είχαν time travel ή alternative universes αλλά αυτό ηταν μεμονωμένο, σε νεα σπέσιαλ επισόδειο ή αντε σε μια ταινία. Εδώ πλέον έχoυν καταντήσει το δεκανίκι για ολόκληρες σεζόν, χεράκι χερακι με mirror universe που επίσης αρμέχτηκε μεχρι αηδίας στο Discovery.

Θέλω τοσο πολυ να μου αρέσει, αλλά κρατάω τον πήχη παρα μα πάρα πολυ χαμηλα...

Time travel/mind control η εύκολη λύση του κακού σεναριογράφου

• Like 2
Δημοσ.
Στις 24/1/2022 στις 11:05 ΠΜ, Gogotsa είπε

Παιδια βλεπεται αυτο? Ή ειναι σα το discovery που ειδα 4 επεισοδια με το ζορι?

Το Discovery είναι μια κατηγορία μόνο του. Κανένα δεν το πλησιάζει στην βλακεία.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...