Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 802
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Star Trek περίπου.....13 λεπτών, πρακτικά για τόσο είδαμε την πραγματική κουλτούρα του Gene Roddenberry κατά την γνώμη μου (Picard - Data)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προς αναμονη του τελικου review των RLM 😁

εντωμεταξυ ειναι τοσο φτηνιαρηδες, που χρησιμοποιησαν stock footage απο το ιντερνετ, αντι να το γυρισουν μονοι τους.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1
Δημοσ.

Από αυτό που περίμενα, αυτό που είδα ήταν καλύτερο! Δεν είναι star trek αλλά δεν περίμενα να είναι. Όπως και το TNG σε σχέση με το TOS "δεν είναι" star trek. Είναι όμως πολύ καλύτερο από το TOS.

• Like 1
Δημοσ.

Είχα μία μικρή ελπίδα ότι το φινάλε θα έσωζε την παρτίδα, αλλά δυστυχώς διαψεύτικα...

Και τα δύο τελευταία επεισόδια τα οποία επίτηδες είδα συνεχόμενα, μου φάνηκαν σαν αποσπάσματα πολλών διαφορετικών επεισοδίων, σαν να είχαν τρεις - τέσσερις  σκηνοθέτες τραβήξει ο καθένας με την δική του οπτική ένα ολόκληρο επεισόδιο και μετά κάποιος να διάλεξε εκείνα τα κομμάτια που επιθυμούσε, να τα ένωσε βιαστικά και μάλιστα χωρίς να ενδιαφέρεται για τη συνοχή τους, ίσως , ποιος ξέρει, προσκειμένου να προσφέρει κάτι πιο "σφιχτό" οπτικά, αλλά με το τελικό αποτέλεσμα να μην βγάζει κανένα απολύτως νόημα. 

Εξαίρεση αποτελεί ίσως το 8ο επεισόδιο στο οποίο σκηνοθέτης αλλά και guest ήταν ο Frakes στον οποίο μάλλον δεν τόλμησαν να βάλουν χέρι, για ευνόητους λόγους.

Ελπίζω τα πράγματα στη δεύτερη σαιζόν να στρώσουν και να μην εξελιχθεί και αυτό το σύμπαν όπως το έκτρωμα το Discovery.

Μακάρι να βρεθεί κάποιος άνθρωπος με όραμα να αναλάβει να σουλουπώσει το πρότζεκτ και να δώσει σε όλους εμάς, παλιούς και νέους fans, έναν λόγο να ανυπομονούμε να δούμε το νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα.

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, firewalker είπε

Θα έχει δεύτερη σεζόν; Για μία σεζόν δεν είχαν πει;

19 λεπτά πριν, coffeex είπε

Θα έχει και 2η. 

Κανείς δεν ξέρει πλέον. Το Άμαζον είχε βάλει τα λεφτά για 1 σειρά με το "θα δούμε" και δεν είναι καθόλου ευχαριστημένο με το τελικό προϊόν. 

Χωρίς τα λεφτά από Άμαζον δεν πρόκειται να γίνει 2η σειρά που έχει φάει χοντρή πτώση στο CBS All Access σε σημείο που την δίνουν πλέον τσάμπα για να ανεβάσουν αριθμούς. (Στον Καναδά που έχουμε αριθμούς έφαγε πτώση το 1ο με 7ο επεισόδιο 50%). 

Επίσης η Shari Redstone θέλει να καθαρίσει το Star Trek από τα σκατά, μετά την συγχώνευση CBS-Viacom και ο μόνος τρόπος να το κάνει είναι να μην υπάρχει σειρά σε παραγωγή για 1 χρόνο. Με το STD να τελειώνει τώρα (το Netflix έβαλε τους δικηγόρους και έσπασαν το συμβόλαιο), χωρίς άλλο πρόγραμμα θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία.

Picards Season 2 ξεχάστε το από τώρα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, Apoll είπε

Κανείς δεν ξέρει πλέον. Το Άμαζον είχε βάλει τα λεφτά για 1 σειρά με το "θα δούμε" και δεν είναι καθόλου ευχαριστημένο με το τελικό προϊόν. 

Χωρίς τα λεφτά από Άμαζον δεν πρόκειται να γίνει 2η σειρά που έχει φάει χοντρή πτώση στο CBS All Access σε σημείο που την δίνουν πλέον τσάμπα για να ανεβάσουν αριθμούς. (Στον Καναδά που έχουμε αριθμούς έφαγε πτώση το 1ο με 7ο επεισόδιο 50%). 

Επίσης η Shari Redstone θέλει να καθαρίσει το Star Trek από τα σκατά, μετά την συγχώνευση CBS-Viacom και ο μόνος τρόπος να το κάνει είναι να μην υπάρχει σειρά σε παραγωγή για 1 χρόνο. Με το STD να τελειώνει τώρα (το Netflix έβαλε τους δικηγόρους και έσπασαν το συμβόλαιο), χωρίς άλλο πρόγραμμα θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία.

Picards Season 2 ξεχάστε το από τώρα. 

Όπως λέει και μία προσφιλής έκφραση του διαδικτύου, pics or it did not happen.

Κοινώς, πηγή (ιδίως για το bold κομμάτι); Και κατά προτίμηση όχι οι γνωστοί... Χαμοπούληδες ή Μεσανυχτάκρες του YouTube. :P

Edit: Χμμ... Εννοείς αυτό;

https://www.oneangrygamer.net/2020/03/the-declining-state-of-star-trek/104674/

Που ξεκινάει με την πρόταση:

"A good deal of this information comes from sources that provided the information to Midnight’s Edge, but said information cannot be verified so should be taken with a grain of salt."

Επεξ/σία από FCastor
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, FCastor είπε

Όπως λέει και μία προσφιλής έκφραση του διαδικτύου, pics or it did not happen.

Κοινώς, πηγή (ιδίως για το bold κομμάτι); Και κατά προτίμηση όχι οι γνωστοί... Χαμοπούληδες ή Μεσανυχτάκρες του YouTube. :P

Midnight Edge δεν σου φτάνει; Να σου δώσουμε και τα τηλέφωνα τον δικηγόρων που έκαναν την δουλειά μήπως; 

Επεξ/σία από Apoll
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι ιδιαίτερα. Είναι ένας YouTuber με συγκεκριμένο κοινό που λέει πράγματα που αρέσουν στο προαναφερθέν κοινό στο οποίο απευθύνεται για τα clicks. Έχει βγει σωστός στο παρελθόν; Αμέ. Έχει βγει λάθος όμως επίσης και μάλιστα μεταξύ άλλων και για άλλες ακυρώσεις του Discovery; Έχω την εντύπωση πως ναι, αν και δεν θα πάρω και όρκο.

Πάντως από τα λεγόμενα κυρίως YouTubers, το STD (χι χι χι...) φαίνεται να έχει γίνει cancelled τουλάχιστον τρεις με τέσσερις φορές μέχρι τώρα αν δεν με απατά η μνήμη μου. Και καναδυό το Picard;

Κάποια πιο verified πηγή; Ή έστω δεύτερη που να διασταυρώνει/επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του κου. Edge; Ή ότι ακούμε και βλέπουμε στο internet είναι by default αληθές ανεξάρτητα από την πηγή; Ακόμα και όταν έρχεται από κάποιον άγνωστο που του το είπε κάποιος άγνωστος που "είναι μέσα στα πράγματα, insider information, trust me";

Όχι τίποτα άλλο, αλλά το μόνο που βλέπω μέχρι τώρα από τις επίσημες πηγές είναι ανανέωση του Picard για 2η με τον Chabon και τον Goldman  να λένε για αυτή και πως θέλουνε να πάνε σε διαφορετική κατεύθυνση. Και ανανέωση του Discovery για 4η με φήμες και για 5η (αν και οι φήμες για την 5η είναι φήμες μάλλον και σίγουρα όχι από site τόσο αξιόπιστο όσο ο Midnight's Edge).

https://trekmovie.com/2020/03/26/michael-chabon-and-akiva-goldsman-talk-life-death-and-star-trek-picard-season-2/

https://www.google.com/amp/s/wegotthiscovered.com/tv/star-trek-discovery-reportedly-renewed-season-5/amp/

https://thegww.com/exclusive-star-trek-discovery-renewed-for-season-5-at-cbs-all-access/

Επεξ/σία από FCastor
  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, FCastor είπε

Όχι ιδιαίτερα. Είναι ένας YouTuber με συγκεκριμένο κοινό που λέει πράγματα που αρέσουν στο προαναφερθέν κοινό στο οποίο απευθύνεται για τα clicks. Έχει βγει σωστός στο παρελθόν; Αμέ. Έχει βγει λάθος όμως επίσης και μάλιστα μεταξύ άλλων και για άλλες ακυρώσεις του Discovery; Έχω την εντύπωση πως ναι, αν και δεν θα πάρω και όρκο.

Πάντως από τα λεγόμενα κυρίως YouTubers, το STD (χι χι χι...) φαίνεται να έχει γίνει cancelled τουλάχιστον τρεις με τέσσερις φορές μέχρι τώρα αν δεν με απατά η μνήμη μου. Και καναδυό το Picard;

Κάποια πιο verified πηγή; Ή έστω δεύτερη που να διασταυρώνει/επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του κου. Edge; Ή ότι ακούμε και βλέπουμε στο internet είναι by default αληθές ανεξάρτητα από την πηγή; Ακόμα και όταν έρχεται από κάποιον άγνωστο που του το είπε κάποιος άγνωστος που "είναι μέσα στα πράγματα, insider information, trust me";

Όχι τίποτα άλλο, αλλά το μόνο που βλέπω μέχρι τώρα από τις επίσημες πηγές είναι ανανέωση του Picard για 2η με τον Chabon και τον Goldman  να λένε για αυτή και πως θέλουνε να πάνε σε διαφορετική κατεύθυνση. Και ανανέωση του Discovery για 4η με φήμες και για 5η (αν και οι φήμες για την 5η είναι φήμες μάλλον και σίγουρα όχι από site τόσο αξιόπιστο όσο ο Midnight's Edge).

https://trekmovie.com/2020/03/26/michael-chabon-and-akiva-goldsman-talk-life-death-and-star-trek-picard-season-2/

https://www.google.com/amp/s/wegotthiscovered.com/tv/star-trek-discovery-reportedly-renewed-season-5/amp/

https://thegww.com/exclusive-star-trek-discovery-renewed-for-season-5-at-cbs-all-access/

Καλά τρώγε εσύ το κουτόχορτο. Καιρός γαρ εγγύς. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Apoll είπε

Καλά τρώγε εσύ το κουτόχορτο. Καιρός γαρ εγγύς. 

Είσαι πάντα τόσο ευγενικός ή μόνο μέσω διαδικτύου; :)

Αν βγεις αληθινός, more power to you. Μπορεί όντως να είναι τα πράγματα έτσι όπως τα λες, μπορεί και όχι. Αλλά το να έχεις τόσο απόλυτη βεβαιότητα βασιζόμενος στα λεγόμενα ενός YouTuber που αναφέρει ότι έχει μία κάποια πηγή χωρίς ωστόσο να υπάρχει έστω μια δεύτερη βρε αδερφέ που να μην καταλήγει στον ίδιο YouTuber... Ε, επέτρεψε μου να έχω τις αμφιβολίες μου. Ειδικά όταν και άλλος που χρησιμοποιεί τον κο. Edge (One Angry Gamer) αναφέρει ότι δεν μπορεί να γίνει verified οπότε grain of salt. Δικά του λόγια.

Εσύ από την άλλη δεν λες ότι "ακούγεται", ότι "φημολογείται", ότι "είναι πιθανό βάσει κάποιων πηγών κάποιων πηγών ". Ξέρεις,  μια αμφιβολία βρε παιδί μου. Όχι. Εσύ ξέρεις. Έτσι θα είναι. Και ας έχει ξαναειπωθεί και για τις δύο σειρές και έχει βγει αναληθές. Περισσότερες της μίας φορές μάλιστα. Αλλά αυτή τη φορά ισχύει. Πες ένα "μάλλον ", πες ένα "πιθανώς". Εκτός βέβαια και αν το έχεις ήδη διασταυρώσει με δική σου πηγή ή το γνωρίζεις ο ίδιος από το στόμα του αλόγου που λένε και οι αγγλόφωνοι.

Όσο για το κουτόχορτο... huh? Σειρές είναι. Προτιμώ να συνεχιστούν και να βγουν και άλλες αλλά αν κοπούν δεν θα σκάσω κιόλας. Μεγάλωσα με το συγκεκριμένο franchise περισσότερο από το αντίπαλο δέος Star Wars. Φυσικά και ήθελα κάτι σαν το TNG ή σαν το Orville στην προκειμένη. Αλλά δεν το έχω για την ώρα. Αυτό που υπάρχει δεν με χαλάει, αλλά δεν με ενθουσιάζει κιόλας (μιλώντας για το Discovery,  μια και το Picard θα το δω οσονούπω). Αλλά αναγνωρίζω σε ένα βαθμό ότι τα franchises προχωράνε και εξελίσσονται και ενίοτε μας προσπερνάνε, άσχετα αν μου αρέσει ή όχι και άσχετα αν τους βγαίνει ή όχι. Θα δυσαρεστηθώ αλλά δεν θα σκάσω κιόλας όπως προείπα.

Μπορεί να κοπεί μπορεί και όχι. Δεν λέω το αντίθετο. Απλά χρησιμοποιώ τη λέξη "μπορεί". Αλλά αν νιώθεις καλύτερα, αν κοπεί (ή όταν κοπεί, μια και το έχουμε σίγουρο, παρά άλλες εξίσου αξιόπιστες ή αναξιόπιστες πηγές σαν τον Edge που λένε το αντίθετο), μπορείς ελεύθερα να μου πεις I told you so. No worries. 

Επεξ/σία από FCastor
  • Like 1
Δημοσ.

Με αφορμη την νεκρανασταση του PICARD, θα πω 2 λογια μονο, γενικοτερα για αυτα τα κλασσικα Brand names sci-fi.  

παρατηρω τις 2-3 τελευταιες δεκαετιες -κυριως- οτι "μεταλλασουν" το DNA της αρχικης ιδεας, πολλες φορες με τροπους καθαρα υποκινουμενους απο το κερδος..!!   δλδ, βλεπω χαρακτηρες να αλλοιωνονται (κι ας με πειτε ρατσιστη.. δεν με ενδιαφερει..!!)  ειτε φυλετικα, ειτε ιδεολογικα, ειτε μορφολογικα, καθαρα για να προσεγγισουν οι εταιρειες παραγωγης, περισσοτερο κοινο -υποτιθεται...!!!   

δλδ, για παραδειγμα, οταν θελουν να μου παρουσιασουν τον Superman, ως γυναικα, και τωρα μου μεταφερουν και τον Captain America σε εγχρωμη εκδοση, αυτο δεν ειναι αλλοιωση του αρχικου ρολου...? 

ολα αυτα, ερωτω, δεν ειναι παραποιηση της αρχικης ιδεας του καθε ηρωα...?  δοξα τω θεω, υπαρχουν και ηρωιδες  (wonder woman, Black Widow, κλπ) και εγχρωμοι ηρωες  (Black Panther, Luke Cage, κ.α) και ασιατες, αρα δεν καταλαβαινω, και ουτε θα δεχτω ΠΟΤΕ καμια αιτιολογηση-δικαιολογια που αφορα αλλοιωση και μεταλλαξη αρχικης μορφης και ιδεας ηρωων.   σε λιγα χρονια θα δουμε δλδ και την Lara Croft, .........αντρα.....?????   

ΠΡΟΣ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΥΣ:    αν εχετε τα μισα απο τα  @@ του Stan Lee και των υπολοιπων αρχικων δημιουργων,   φτιαξτε νεους σουπερ ηρωες και "χτιστε τους" οπως θελετε...!!!  

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...