Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 802
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χμμ...

Κρίνοντας από τη σύνοψη του τελευταίου επεισοδίου (έχω δει μόνο το πρώτο για την ώρα, αλλά δεν άντεξα να μη διαβάσω πως τελειώνει, sue me :P)

Spoiler

παρά κάτι που είχα διαβάσει στο thread εδώ κάποια στιγμή, ο Picard ζει και βασιλεύει αν και σε νέο σώμα, νομίζω ίδιο με το παλιό. Οπότε, όχι, δεν πεθαίνει και όχι, ο τίτλος της σειράς δεν σήμαινε ότι θα συνέβαινε αυτό και θα έδιναν το όνομά του σε starship.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, FCastor είπε

Χμμ...

Κρίνοντας από τη σύνοψη του τελευταίου επεισοδίου (έχω δει μόνο το πρώτο για την ώρα, αλλά δεν άντεξα να μη διαβάσω πως τελειώνει, sue me :P)

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

παρά κάτι που είχα διαβάσει στο thread εδώ κάποια στιγμή, ο Picard ζει και βασιλεύει αν και σε νέο σώμα, νομίζω ίδιο με το παλιό. Οπότε, όχι, δεν πεθαίνει και όχι, ο τίτλος της σειράς δεν σήμαινε ότι θα συνέβαινε αυτό και θα έδιναν το όνομά του σε starship.

Είναι πολύ χειρότερα δυστυχώς.... Ο έμετος που λέγεται Picard ελπίζουμε να μην συνεχιστεί. 

Επεξ/σία από Apoll
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ωωωχ, βγηκε το 10ο. το χα ξεχασει αυτο. για να δουμε τι θα δουμε..

Στις 25/3/2020 στις 8:16 ΠΜ, qspock είπε

Ας είμαστε σοβαροι, οταν μιλάμε για Star Trek:

Απόκρυψη περιεχομένων

jeri-ryan-gorgeous-1068x1331.jpgjeri-ryan-big-boobs.jpgjeri-ryan-sexy-dress.jpgjeri-ryan-sexy-feet.jpgjeri-ryan-feet.jpgjeri-ryan-silk-dress.jpg

,,jeri-ryan-hot-feet.jpg

jeri-ryan-hot-dress.jpgjeri-ryan-hottie-look.jpgjeri-ryan-hot.jpg

πεσμου οτι η φωτο με το ροζ φορεμα ειναι photoshop 🤯:shock:

Επεξ/σία από KilliK
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Πέτρος είπε

Πραγματικά, το ΜΕ3 μόλις ανέβηκε 2-3 επίπεδα στη συνείδησή μου.

Oh boy...φτάσαμε σε τέτοιο επίπεδο; Space Kid? :P

Δημοσ.
4 ώρες πριν, KilliK είπε

ωωωχ, βγηκε το 10ο. το χα ξεχασει αυτο. για να δουμε τι θα δουμε..

Όχι δεν είναι. Οι αναλογίες της είναι οι σωστές με βάση άλλες φωτογραφίες, και θυμάμαι την έχω δει την συγκεκριμένη την δεκαετία του 90. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, KilliK είπε

Τι να σου πω, οπως την βρηκα την εβαλα. Ο φιλος Apoll φαινεται να εχει ....εμβαθυνει περισσοτερο με την αναλυση του, δεν εχω λογω να μη τον πιστεψω. Φαινεται ρεαλιστικοτατο, σε ολο του το μεγαλειο! Προσωπικα προτιμω την photo 2 και την τελευταια. Βασει αυτων, μαλλον αδικειται σε αυτην με το ροζ φορεμα παντως! 

Επεξ/σία από qspock
Δημοσ.
21 ώρες πριν, FCastor είπε

Χμμ...

Απόκρυψη περιεχομένων

Spoiler

Όταν διάβασα αυτό που έγραψες για το νέο σώμα, και σύμφωνα με το πνεύμα της εποχής που όλα τα πετυχαίνουν γυναίκες, τους είχα ικανούς να τον έβαζαν σε γυναικείο σώμα και να άρχιζε τίποτα ομιλίες του στυλ "τώρα βρήκα τον πραγματικό μου εαυτό" και να γινόταν trans, synth, κτλ rights advocate. 😛

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...