qspock Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Ας είμαστε σοβαροι, οταν μιλάμε για Star Trek: ,, 5 1
Coppermine Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Congratulations. post of the year respect 👌 1
FCastor Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Χμμ... Κρίνοντας από τη σύνοψη του τελευταίου επεισοδίου (έχω δει μόνο το πρώτο για την ώρα, αλλά δεν άντεξα να μη διαβάσω πως τελειώνει, sue me ) Spoiler παρά κάτι που είχα διαβάσει στο thread εδώ κάποια στιγμή, ο Picard ζει και βασιλεύει αν και σε νέο σώμα, νομίζω ίδιο με το παλιό. Οπότε, όχι, δεν πεθαίνει και όχι, ο τίτλος της σειράς δεν σήμαινε ότι θα συνέβαινε αυτό και θα έδιναν το όνομά του σε starship.
Apoll Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, FCastor είπε Χμμ... Κρίνοντας από τη σύνοψη του τελευταίου επεισοδίου (έχω δει μόνο το πρώτο για την ώρα, αλλά δεν άντεξα να μη διαβάσω πως τελειώνει, sue me ) Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου παρά κάτι που είχα διαβάσει στο thread εδώ κάποια στιγμή, ο Picard ζει και βασιλεύει αν και σε νέο σώμα, νομίζω ίδιο με το παλιό. Οπότε, όχι, δεν πεθαίνει και όχι, ο τίτλος της σειράς δεν σήμαινε ότι θα συνέβαινε αυτό και θα έδιναν το όνομά του σε starship. Είναι πολύ χειρότερα δυστυχώς.... Ο έμετος που λέγεται Picard ελπίζουμε να μην συνεχιστεί. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2020 από Apoll
Πέτρος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Τα δύο τελευταία επεισόδια, απλά τραγικά. Πραγματικά, το ΜΕ3 μόλις ανέβηκε 2-3 επίπεδα στη συνείδησή μου.
KilliK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) ωωωχ, βγηκε το 10ο. το χα ξεχασει αυτο. για να δουμε τι θα δουμε.. Στις 25/3/2020 στις 8:16 ΠΜ, qspock είπε Ας είμαστε σοβαροι, οταν μιλάμε για Star Trek: Απόκρυψη περιεχομένων ,, πεσμου οτι η φωτο με το ροζ φορεμα ειναι photoshop 🤯 Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2020 από KilliK
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Πραγματικά, το ΜΕ3 μόλις ανέβηκε 2-3 επίπεδα στη συνείδησή μου. Oh boy...φτάσαμε σε τέτοιο επίπεδο; Space Kid?
Apoll Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, KilliK είπε ωωωχ, βγηκε το 10ο. το χα ξεχασει αυτο. για να δουμε τι θα δουμε.. πεσμου οτι η φωτο με το ροζ φορεμα ειναι photoshop 🤯 Όχι δεν είναι. Οι αναλογίες της είναι οι σωστές με βάση άλλες φωτογραφίες, και θυμάμαι την έχω δει την συγκεκριμένη την δεκαετία του 90. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Αυτα ειναι .Δωσε ροζ φορεμα και ποιος χ@στηκε για το τελευταιο επεισοδιο
Farkadonitis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δεν ξέρω τι λέτε άλλα η εμφάνιση της ναυάρχου Janeway ήταν τρομερή🤪 Spoiler
qspock Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, KilliK είπε πεσμου οτι η φωτο με το ροζ φορεμα ειναι photoshop 🤯 Τι να σου πω, οπως την βρηκα την εβαλα. Ο φιλος Apoll φαινεται να εχει ....εμβαθυνει περισσοτερο με την αναλυση του, δεν εχω λογω να μη τον πιστεψω. Φαινεται ρεαλιστικοτατο, σε ολο του το μεγαλειο! Προσωπικα προτιμω την photo 2 και την τελευταια. Βασει αυτων, μαλλον αδικειται σε αυτην με το ροζ φορεμα παντως! Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2020 από qspock
imitheos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 21 ώρες πριν, FCastor είπε Χμμ... Κρίνοντας από τη σύνοψη του τελευταίου επεισοδίου (έχω δει μόνο το πρώτο για την ώρα, αλλά δεν άντεξα να μη διαβάσω πως τελειώνει, sue me ) Απόκρυψη περιεχομένων παρά κάτι που είχα διαβάσει στο thread εδώ κάποια στιγμή, ο Picard ζει και βασιλεύει αν και σε νέο σώμα, νομίζω ίδιο με το παλιό. Οπότε, όχι, δεν πεθαίνει και όχι, ο τίτλος της σειράς δεν σήμαινε ότι θα συνέβαινε αυτό και θα έδιναν το όνομά του σε starship. Spoiler Όταν διάβασα αυτό που έγραψες για το νέο σώμα, και σύμφωνα με το πνεύμα της εποχής που όλα τα πετυχαίνουν γυναίκες, τους είχα ικανούς να τον έβαζαν σε γυναικείο σώμα και να άρχιζε τίποτα ομιλίες του στυλ "τώρα βρήκα τον πραγματικό μου εαυτό" και να γινόταν trans, synth, κτλ rights advocate. 😛
Apoll Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 18 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Αυτό ετοιμαζόμουν να σηκώσω επίσης 🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα