Apoll Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, xavier είπε το picard το σταματησα απο το 1ο επ, οχι γιατι με χαλουσαν οι γυναικειες παρουσιες, αλλα γιατι το βρηκα κακογραμμενο. Οπως και στα ματια μου , ο Κουρτζμαν κατεστρεψε τη 2η σεζον του discovery οτιδηποτε είχε χτισει ο Φουλερ και ας διαφωνουν οι τρεκις... Σε τί οι Trekkies διαφωνούν; Αυτό που λένε όλοι οι "Trekkies" είναι ότι STD & STP δεν είναι Star Trek. Είναι δύο άθλια show που δεν έχουν σχέση με Star Trek. Αυτό λένε οι "Trekkies". Γι αυτό έχουμε πάει όλοι στο Orville.
xavier Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Εμένα η 1η σεζόν του discovery μου άρεσε πολύ, μου άρεσε που ήταν αρκετά σκοτεινή, αντίθετα από τα κλασσικά σταρ Τρεκ. Στη 2η χάλασε. 2
johny f Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1.06 Αν εξαιρεσουμε το τελευταιο εφταλεπτο Spoiler μετα την αποκαλυψη του Ναρεκ στη Σοτζι που ειχε λιγη δραση και καταφερε τελικα να φυγει απ'τον Κυβο με τον Πικαρντ,το υπολοιπο επισοδειο ηταν υπνος βαθυς.... Υ.Γ. Spoiler Ευλογη απορια ειναι γιατι δεν τους διακτινησαν στα σκαφος αλλα τηλεμεταφερθηκαν καπου αλλου. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2020 από johny f
KilliK Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 στο 36:00, ο Mike εχει μια καλη θεωρια που εξηγει γιατι δεν φερανε πισω τον ιδιο ηθοποιο να ξαναπαιξει τον Icheb, οπως και για οτι του συνεβει στο επεισοδιο. ο ηθοποιος που τον ενσαρκωσε στο Voyager, ειχε εκφρασει την στηριξη του στον Kevin Spacey, οταν αρχισε να ξεσπαει το σκανδαλο του. Αυτο οπως ηταν αναμενομενο, εξοργισε την γνωστη κλικα και κανανε petition να μην επιστρεψει στο ST, ουτε να ξαναπατησει στα conventions. Το αποκορυφωμα ηταν οι σεναριογραφοι να βαλουν την περιβοητη σκηνη ως ενα big FU στον ηθοποιο. αν πραγματι ισχυει αυτο, δηλαδη εχουμε φτασει στο σημειο πολιτικα σχολια στα social media, να προκαλουν την "τιμωρια" τους μεσα απο τηλεοπτικες σειρες, τοτε η κατασταση εχει ξεφυγει τελειως. 1
qspock Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, KilliK είπε στο 36:00, ο Mike εχει μια καλη θεωρια που εξηγει γιατι δεν φερανε πισω τον ιδιο ηθοποιο να ξαναπαιξει τον Icheb, οπως και για οτι του συνεβει στο επεισοδιο. ο ηθοποιος που τον ενσαρκωσε στο Voyager, ειχε εκφρασει την στηριξη του στον Kevin Spacey, οταν αρχισε να ξεσπαει το σκανδαλο του. Αυτο οπως ηταν αναμενομενο, εξοργισε την γνωστη κλικα και κανανε petition να μην επιστρεψει στο ST, ουτε να ξαναπατησει στα conventions. Το αποκορυφωμα ηταν οι σεναριογραφοι να βαλουν την περιβοητη σκηνη ως ενα big FU στον ηθοποιο. αν πραγματι ισχυει αυτο, δηλαδη εχουμε φτασει στο σημειο πολιτικα σχολια στα social media, να προκαλουν την "τιμωρια" τους μεσα απο τηλεοπτικες σειρες, τοτε η κατασταση εχει ξεφυγει τελειως. Α μαλιστα, τωρα εξηγουνται ολα. Μα και προφανως ισχυει κατι τετοιο, ακομη και η 7 of 9 δεν ειχε λογο υπαρξης στο Picard οπως αποδειχτηκε παρα μονο για να συσχετιστει με τον συγκεκριμενο ρολο του Icheb! Tον ποιον (ηθοποιο) τιμωρησαν παραδειγματικα και αηδιαστικα επι της σκηνης (!) για να μαθει να εχει αποψη, και τον οποιον μετενσαρκωσε και αλλος ηθοποιος για πραγματικη τιμωρια... Βεβαια για να κανουμε αυτο που γουσταρουμε, βιαζουμε τελειως ενα franchise και γραφουμε στα π@π@ρια μας τους οπαδους του. Αυτο λεγεται καταχρηση εξουσιας και μαλιστα μη λογαριαζοντας τον ιδιο τον θεατη στον οποιο σερβιρουμε σκ@τ@! Καθαρη, ξεκαθαρη χουντα ετσι? Θα πρεπε να αφαιρεθει απο τετοια ατομα η εξουσια που εχουν, η κριση στην οποια εχουμε επελθει με αυτες τις τιμωριτικες τασεις ειναι τεραστια, αυτοσκοπος του Χολιγουντ ειναι πλεον να τιμωρει οτιδηποτε δεν αρεσει σε αυτους τους δηθεν αριστερους-libberals-δημοκρατικους (αριστεροι που εχουν περισσοτερα λεφτα κι απο τους πολιτικους) και να αυτοθεωρουνται κυριαρχοι των παντων, παιζοντας το Θεοι. Αυτη η κλικα αποτελειται απο σχεδον συσσωμο το σωμα των ηθοποιων του Χολιγουντ, ενα σωμα στο οποιο μετεχουν ενεργα οσον αφορα τις νεοφερμενες τους αυτες ιδεες κυριως το ..."ασθενες φυλο" με προοσχημα την κακομεταχειριση απο τους ανδρες, το ρατσισμο, το φασισμο, πολιτικες καταστασεις, οτιδηποτε εχει κατα καιρους ευαισθητοποιεισει τα κοινα και προκαλει το ενδιαφερον του κοσμου. Αυτοι που απαρτιζουν το κινημα αυτο, θεωρουν εαυτους εξυπνοτερους απο ολους, εχουν περιελθει σε αυτη την κατασταση γιατι δεν εχουν τι να κανουν με τα πλουτη τους και δημιουργησε αυτη την αρρωστημενη ιδιοσυγκρασια για βρει καποιο νημα στην βαρετη ζωη τους. Μιλαμε για μια νεα ταξη πραγματων υπερανω κοματων, υπερανω πεπηθησεων, υπερανω θρησκειας, περα απο κοινωνικους θεσμους οπως η οικογενεια, μιας και οι περισσοτεροι εχουν παντρευτει καμια 10ρια φορες και κανουν αλλαξοκολιες τρεις την ωρα εχοντας παιδια με πολλους συντροφους. Αυτος ο τροπος ζωης του μοντερνου ηθοποιου ειναι κατι που δε το εχει αντεξει η ανθρωπινη υποσταση τους και δε θελει πολυ να οδηγηθεις σε μια τρελα, που εχει παρει διαστασης μαζικης υστεριας! Και παλιοτερα υπηρχε ο νεοπλουτισμος αλλα δεν υπηρχαν αυξημενες αρμοδιοτητες σε καιρια ποστα απο το "ασθενες" φυλο. Σημερα ειναι διαφορετικα. Κι εχει ξεφυγει και απο τα ορια του Χολιγουντ, πλεον επιχειρει να παρει τον (χαοτικο) ελεγχο και της πολιτικης σκηνης, η οποια οπως γνωριζουμε ειναι πλεον ενα ωραιο παραμυθακι για να βγαζουν λεφτα καποιοι εις βαρος ολοκληρων λαων και τοπων... Η νεα ταξη πραγματων λοιπον που ειναι γεννημα θρεμα του μοντερνου δυτικου "πολιτισμου", επιχειρει να κυριαρχησει χωρις ουσιαστικα να προσφερει οτιδηποτε, παρα μονο με την επικρατησης μιας ιδιοσυγκρασιας που βολευει αυτους που τη δημιουργησαν: Βαζουμε το ιδιο το ηλιθιο συστημα που εχουμε οργανωσει να καταδικαζει οτιδηποτε θεωρουμε φασιστικο, ρατσιστικο, φαλλοκρατικο και τα προβατακια απο μονα τους στηριζουν και προωθουν ενα κινημα το οποιο εχει εναν και μοναδικο λογο υπαρξης: την κυριαρχια επι των παντων και την επιδειξη δυναμης και εξουσιας με μοναδικο κομπλεξικο σκοπο την αυτοικανοποιηση και πνευματικη εξυψωση ανθρωπων που ψαχνουν το πραγματικο νοημα στη ζωη τους. Ενα κινημα ουσιαστικα χαοτικο, γιατι δεν ελεγχει πραγματικα αν υπαρχει δικαιο ή αδικο αλλα απλα κατηγορει δικαζει και καταδικαζει, ακομη και ερημειν, τους παντες και τα παντα. Αυτος ο τροπος λειτουργιας της επιβολης κυρωσεων -σιωπηλων και μη- ειναι κατι το οποιο δημιουργει την εικονα βασιλειας επι των παντων, ειναι μια επιδειξη-συναγωνισμος δυναμης μεταξυ αυτων που το δημιουργησαν ως επιβραβευση της υπαρξης τους και αναδειξης τους ως πραγματικοι πλανηταρχες, πανω απο τον αυτοονομαζομενο πλανηταρχη τους, τον οποιον εχουν ξεπερασει σε βλακεια, αλλαζονια, αυτοκαταστροφικες τασεις και παρανοια. Τα συγχαρητηρια μου σε οσους ακομη καθονται και απολαμβανουν ο,τι σαβουρα μας παρεχει η συγχρονη δυτικη κοινωνια, ειτε αυτο εχει να κανει με ταινιες και σειρες, ειτε με λογοτεχνια, μουσικη, φαγητο, ακομη και αυτες τις Vegan τασεις που θελουν να περασουν ως μοδα και ξαφνικα απεκτησαν διαστασεις σοβαροτατης ιδεολογιας -υπερ των ζωων (!) οι οποιες επισης αποτελουν ενα επι μερους οπλο αυτου του νεο-κινηματος του "απαρνουμαι τη φυση μου για να αισθανομαι οχι απλα καλα, αλλα για εσωτερικη ανυψωση"! Η αναπαντεχη κριση αξιων θεσμων και θρησκειας που εχει επελθει στους λιγους εχοντες υλικων αγαθων τους οποιους δεν αγγιζει πραγματικα τιποτα, οδηγει την ανθρωπινη φυση σε ανευρεση αλλων τροπων πνευματικης ικανοποιησης, οι οποιοι μοιραια θα ειναι κατευθυνομενοι απο ενα συστημα εντεταλμενο μεν, το οποιο ομως ειναι πραγματικα χαοτικο στην φυση και λειτουργια του... Απλα η δικη μου αποψη. Επεξ/σία 29 Φεβρουαρίου 2020 από qspock 4 1
Dreamstorm Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα, έχω την αίσθηση ότι την σειρά την αδικείτε. Δεν λέω, this ain't Star Trek με την παραδοσιακή έννοια και συμφωνώ με αρκετά με αυτά που έχετε γράψει αλλά το έχετε φτάσει στα άκρα. Τα έχετε ισοπεδώσει όλα. @qspock επέτρεψε μου αλλα έχεις κατά την γνώμη μου ένα σοβαρό λάθος. Επιχειρηματολόγησες σε μια θεωρία ως κάτι το δεδομένο, μια πραγματικότητα. Αν δεν είναι έτσι όμως; Γενικά, μέχρι στιγμής, εμένα μου αρέσει ότι βλέπω. Δεν είναι τέλειο, ούτε καν πλησιάζει τα μεγαλεία του παρελθόντος.Παράλληλα όμως, δεν πλησιάζει καν τη σαβούρα από το 2009 και έπειτα. 1
skiabox Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Επιτέλους ένα καλό επεισόδιο. Είδαμε και τον υποπλοίαρχο στο τέλος.
qspock Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Στις 29/2/2020 στις 4:39 ΜΜ, Dreamstorm είπε Καλησπέρα, έχω την αίσθηση ότι την σειρά την αδικείτε. Δεν λέω, this ain't Star Trek με την παραδοσιακή έννοια και συμφωνώ με αρκετά με αυτά που έχετε γράψει αλλά το έχετε φτάσει στα άκρα. Τα έχετε ισοπεδώσει όλα. @qspock επέτρεψε μου αλλα έχεις κατά την γνώμη μου ένα σοβαρό λάθος. Επιχειρηματολόγησες σε μια θεωρία ως κάτι το δεδομένο, μια πραγματικότητα. Αν δεν είναι έτσι όμως; Γενικά, μέχρι στιγμής, εμένα μου αρέσει ότι βλέπω. Δεν είναι τέλειο, ούτε καν πλησιάζει τα μεγαλεία του παρελθόντος.Παράλληλα όμως, δεν πλησιάζει καν τη σαβούρα από το 2009 και έπειτα. Στην αρχη που το ειδα του εδωσα δικαιωμα στην ελπιδα. Το ιδιο ειχα κανει και με το Discovery. Δεν ειμαι προκατειλημενος και παντα εχω μια κρυφη αισιοδοξια. Αν και στη συγκεκριμενη περιπτωση, ο Kurtzman ειναι εγγυηση αποτυχιας. Κι ετσι αποδειχτηκε. Αν δεις τα βιντεακια παραπανω και κυριως αυτο το τελευταιο του Kilik θα γελασεις με την ψυχη σου, οι τυποι εχουν ξεφτιλισει τελειως το Picard με επιχειρηματα...
KilliK Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 το τελευταιο επεισοδιο παντως λενε οτι ειναι πολυ καλο. βρε μπας και γινει το θαυμα και σωσουν οτι απομενει απο τη σειρα στο τελος;
Mhlogiatros Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Θυμαμαι reviewers να λεει οχι αλλο σε καθε νεο επεισοδιο και θα αντέξουν μεχρι το 10 ;
KilliK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 o Dave προτεινε και ενα καναλι, το οποιο φτιαχνει αστεια βιντεακια συγκρινοντας τις διαφορες του κλασικου Τρεκ με το καινουργιο. https://www.youtube.com/channel/UC70RHgm8FoCkN2163piIfVg/videos ενα παραδειγμα:
Apoll Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Στις 27/2/2020 στις 1:03 ΠΜ, GhostRiderLSOV είπε "Έχω έναν θείο που ο πεθερός του ξέρει τον ξάδερφο του producer." Στις 26/2/2020 στις 11:52 ΜΜ, KilliK είπε που το διαβασες; το google δεν βγαζει κατι. Το Netflix αφού κατέβασε την νομική του ομάδα, έκανε την Secret Hideout να αποδεχτεί ότι δεν είχε κάποιο συμβόλαιο για STD ή άλλη σειρά. Οπότε τέρμα το STD αφού χωρίς τα λεφτά του Netflix δεν γίνεται. Θα ανακοινώσουν το τέλος της σειράς λίγο πριν το τελευταίο επεισόδιο λέγοντας ότι ήταν σχεδιασμένο από την αρχή να είναι 3 season. Και α ναι η 3η season του STD είναι άθλια. Από την άλλη, μεριά το Amazon είναι πλέον στην ίδια διαδικασία για να τερματίσει Picard μιας και δεν ήταν αυτό που είχαν ζητήσει και υπογράψει ούτε έχει θεατές.
KilliK Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 καλα, φημες λεει οτι ειναι, δεν υπαρχει κατι αξιοπιστο. οπως εχω ξαναπει, ριχνουν ολο το βαρος τους στην streaming υπηρεσια, οποτε και μεσα να μπαινουν με το ΣΤ, θα το κρατησουν γιατι ειναι απο τα ελαχιστα IPs που διαθετουν για να την κανουν ελκυστικη. Πιο πιθανο το θεωρω να ανακοινωσουν καποιο Picard/STD crossover στο μελλον, παρα να ακυρωσουν και τις δυο σειρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα