Apoll Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το 5ο επεισόδιο βγήκε και όσοι περίμεναν κάτι να βελτιωθεί με την 7 of 9, κακός περιμένατε. Ήρθε, φέρθηκε στον Picard όπως η άλλη η ναύαρχος και έφυγε από την σειρά. αα και είναι λεσβία. Περαστικά Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2020 από Apoll
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Όπως έλεγε ο Drinker, ο Picard έχει ξεπέσει στο να του την λένε όλοι οι γυναικείοι χαρακτήρες και να ζητάει συνέχεια συγνώμη, μόνο και μόνο που ζει ακόμα...sigh... Δεν έχω δει το επεισόδιο, αλλά well, τόσα επεισόδια τώρα...
Apoll Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 20 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Όπως έλεγε ο Drinker, ο Picard έχει ξεπέσει στο να του την λένε όλοι οι γυναικείοι χαρακτήρες και να ζητάει συνέχεια συγνώμη, μόνο και μόνο που ζει ακόμα...sigh... Δεν έχω δει το επεισόδιο, αλλά well, τόσα επεισόδια τώρα... Όπως έχει καταντήσει το Star Trek σύντομα δεν θα είμαι ο μόνος που θα φωνάζει Heil Seth Trek.....err εννοώ Orville.
telis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πω πω. Εμφάνιση ξανθού γαλαξιακου υπερτσολιά. Αναμένω και τις κολλητές official στολές του starfleet, να φανταστώ τις μαύρες τρύπες του διαστήματος. Θα μας κάνει από 7 στα 9, τα τρία δύο Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2020 από telis
KilliK Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Όπως έλεγε ο Drinker, ο Picard έχει ξεπέσει στο να του την λένε όλοι οι γυναικείοι χαρακτήρες και να ζητάει συνέχεια συγνώμη, μόνο και μόνο που ζει ακόμα...sigh... Δεν έχω δει το επεισόδιο, αλλά well, τόσα επεισόδια τώρα... δεν ειναι μονο ο Picard, και οι υπολοιποι αντρες στη σειρα ειναι παθητικοι δεκτες στα συνεχη επικριτικα σχολια των γυναικων. αυτο ειναι εσκεμμενο, θελουν να μεγαλωσουν μια νεα γενια cuck θεατων..
FCastor Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 https://io9.gizmodo.com/viacomcbs-will-turn-cbs-all-access-into-the-foundation-1841810030
Apoll Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, telis είπε Πω πω. Εμφάνιση ξανθού γαλαξιακου υπερτσολιά. Αναμένω και τις κολλητές official στολές του starfleet, να φανταστώ τις μαύρες τρύπες του διαστήματος. Θα μας κάνει από 7 στα 9, τα τρία δύο Εμφανίστηκε και έφυγε φίλτατε και θα την συχαινόμασταν μετά το σίχαμα χαρακτήρα που έπαιξε στο Επ5 συνεχίζοντας έτσι. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2020 από Apoll
KilliK Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 και αυτη δολωμα ηταν για τους μεγαλους φανς, δεν τους ενδιαφερουν οι παλιοι χαρακτηρες, θελουν να σπρωξουν το δικο τους merchandise μονο. 2
Vangelis_D9 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Απολαμβάνω στο Νέτφλιξ τώρα το Next Generation μετά από πολλά χρόνια που το είχα σχεδόν ξεχάσει, ο βασικός λόγος που έκανα συνδρομή να δω τα άπαντα Star Trek που έχει, κι έχω φτάσει στο επεισόδιο με τον δόκτωρ Σουνγκ που, οποία τύχη, ο Ντέιτα έχει και δίδυμο αδερφό! Αφού μάθαμε για τον Νουν Σουνγκ, μου θυμίζει κάποιος ποιο είναι το επεισόδιο με τον Μάντοξ και γιατί στο Πικάρντ παρουσιάζεται ο δεύτερος σαν κατασκευαστής του Ντέιτα; Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2020 από Vangelis_D9 4
Apoll Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, KilliK είπε και αυτη δολωμα ηταν για τους μεγαλους φανς, δεν τους ενδιαφερουν οι παλιοι χαρακτηρες, θελουν να σπρωξουν το δικο τους merchandise μονο. Εκτός αν για merchandise μιλάς για το φτηνό κρασί και το κόσμημα, δεν υπάρχουν άλλα από το STP. Εκτός αν εννοείς το eyepatch του Picard και τα καπέλα που χρησιμοποίησαν για να πάνε το καζίνο-μπαρ 🤣 Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από Apoll
qspock Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Vangelis_D9 είπε Απολαμβάνω στο Νέτφλιξ τώρα το Next Generation μετά από πολλά χρόνια που το είχα σχεδόν ξεχάσει, ο βασικός λόγος που έκανα συνδρομή να δω τα άπαντα Star Trek που έχει, κι έχω φτάσει στο επεισόδιο με τον δόκτωρ Σουνγκ που, οποία τύχη, ο Ντέιτα έχει και δίδυμο αδερφό! Αφού μάθαμε για τον Νουν Σουνγκ, μου θυμίζει κάποιος ποιο είναι το επεισόδιο με τον Μάντοξ και γιατί στο Πικάρντ παρουσιάζεται ο δεύτερος σαν κατασκευαστής του Ντέιτα; Το επεισοδιο που ψαχνεις με τον Μαντοξ ειναι το 2.09 The Measure Of A Man και ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ επεισοδιο. Δεν παρουσιαζεται σαν κατασκευαστης του Data o Μαντοξ, δες καλα το πρωτο επεισοδιο Picard. ΥΓ: Τα Ds9 και Voyager σε τι ποιοτητα (αναλυση πλαισιο 16/9, 4/3?) τα εχει το Netflix? Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από qspock 1
Apoll Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, KilliK είπε απο ποιο επεισοδιο ειναι αυτο; Από το 5ο που βγήκε προχτές που το γράψιμο της 7/9 ήταν ό,τι χειρότερο και ευτυχώς που την κοπάνησε μετά από αυτό το επεισόδιο. Γιατί το γράψιμό της ήταν πολύ άσχημο σε σημείο που θα την συχαινόμασταν ως χαρακτήρα. Αρκετοί Trekkie YTers έχουν ρίξει 0/10 σε αυτό το επεισόδιο, γιατί σκοτώνουν 2 και καταστρέφουν τριτό (7/9) χαρακτήρες από προηγούμενα ST. Σε σημείο που οι αυθεντικοί ηθοποιοί των χαρακτήρων από TNG & VOY όπως Manu Intiraymi και Brian Brophy έχουν "πιάσει τα κάγκελα". Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από Apoll 2
johny f Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα ιδια Παντελακη μου,τα ιδια Παντελη μου... Οπως ειπα και στο προηγουμενο ετσι και εδω συνεχιζει να εχει τα ιδια προβληματα,δηλαδη ειτε περιεργα γραμμενους χαρακτηρες που σου κανει εντυπωση αυτο που σου δειχνουν οπως στους παλιους κι αγαπημενους Πικαρντ και Seven of Nine,ειτε αδιαφορους καινουργιους. Και μ'αυτα και μ'αυτα το μονο ,ακαδημαικο, ενδιαφερον ειναι Spoiler τι συνωμοσια καναν οι Ρομιουλανς με την Ομοσπονδια και τα ακριβη τους κινητρα, ασχετα βεβαια που δε σου αρεσει η ολη αυτη κατευθυνση της σειρας.Οσο για το τελος τι εγινε ρε παιδια Spoiler ειχε κρυφη ατζεντα η Agnes Jurati και καθαρισε το Μαντοξ μολις τον σωσανε οεο?Και τωρα τι? Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από johny f 1
KilliK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) παντως οι RLM πεσανε μεσα στις προβλεψεις τους.. οχι οτι ειναι δυσκολο να προβλεψεις τα σεναρια του Kurtzman. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από KilliK 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα