Προς το περιεχόμενο

[LAPTOP] ASUS VIVOBOOK MAX F542UN-DM017 15.6'' CORE I7-8550U 8GB 1TB GF MX150 4GB 649€ @e-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Αν θες Νικο, πες μας και πως εκρινες οτι ειναι πραγματι προσφορα η τιμη.

Γιατι εγω εκανα αναζητηση και το βρηκα μονο εκτος Ελλαδας, μαλιστα μονο σε 1 μαγαζι, στα 670 ευρω εκει. Εχεις καποια συγκριτικη τιμη; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Γιατι εγω εκανα αναζητηση και το βρηκα μονο εκτος Ελλαδας, μαλιστα μονο σε 1 μαγαζι, στα 670 ευρω εκει. Εχεις καποια συγκριτικη τιμη; 

Γιάννη πήρα πρόσφατα ένα acer aspire 5 15.6" με i7 8550U 8gb ram και MX150 όμως την μικρή με τα 2GB ram στα 649 ευρώ στον Κωτσόβολο, το οποίο ήταν προσφορά και μάλιστα καλή προσφορά.

Το συγκεκριμένο asus έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το Aspire που πήρα πριν λιγότερο από μήνα και έχει την MX150 με τα 4gb ram, χωρίς βέβαια να έχει το λειτουργικό.

Και τα 2 έχουν 1Tb hdd στις 5400, 15,6" FHD όχι όμως ips κανένα απο τα δύο και φυσικά την ίδια τιμή.

Οπότε θεωρώ πώς είναι μια καλή προσφορά για κάποιον που θέλει ένα δυνατό vfm laptop.

Δεν έκατσα να το ψάξω, αν ισχύει αυτό που λές τότε λάθος μου. :) 

Oρίστε και το τότε θέμα με το Acer που πήρα με τα ίδια χαρακτηριστικά:

Εdit: Eπειδή το έψαξα λίγο βλέπω ότι το συγκεκριμένο μοντέλο (με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά) δεν υπάρχει Ελλάδα, μάλλον επειδή είναι σχετικά νέο μοντέλο με 8ης γενιάς cpu. Με μια αναζήτηση είδα ότι κυκλοφορεί Ρουμανία το συγκεκριμένο. Οπότε αν αναφέρεσαι σε τιμές που κυκλοφορεί στην αγορά της Ρουμανίας (δεν έκατσα να το ψάξω παραπάνω με μετατροπές) δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει το θέμα καθώς τέτοιο μηχάνημα δεν βρίσκεις Ελλάδα σε αυτά τα χρήματα. Εντελώς φιλικά στο λέω Γιάννη. :) 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Moderators
Δημοσ.

Αρα δεν μιλας για προσφορα συμφωνα με το 10% ελαχιστης διαφορας αλλα για κατι που "αξιζει" συμφωνα με σενα και χωρις να ειναι κατω απο τον ανταγωνισμο. 

Αρα θα πρεπει να κραταμε επιλεκτικα και εναντια στους κανονες καποια θεματα; Ποιος θα αποφασιζει (και με τι σκεπτικο) να κανει επιλεκτικη χρηση κανονισμων; Εγω οχι. Για πες την αποψη σου...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Αρα δεν μιλας για προσφορα συμφωνα με το 10% ελαχιστης διαφορας αλλα για κατι που "αξιζει" συμφωνα με σενα και χωρις να ειναι κατω απο τον ανταγωνισμο. 

Αρα θα πρεπει να κραταμε επιλεκτικα και εναντια στους κανονες καποια θεματα; Ποιος θα αποφασιζει (και με τι σκεπτικο) να κανει επιλεκτικη χρηση κανονισμων; Εγω οχι. Για πες την αποψη σου...

Γιάννη μπορείς σε παρακαλώ να μου δείξεις που το βρήκες 670 ευρώ; Απο Ελλάδα;

Tουλάχιστον στέλνει Ελλάδα και αν ναι πόσο τελική τιμή με τα μεταφορικά;

To μηχάνημα αυτό στα 650 ευρώ είναι πολύ καλή τιμή και φυσικά προσφορά. Μόνο Αμερική βρίσκεις κάτι αντίστοιχο με λιγότερα (όχι πολλά) χρήματα αλλά με μεταφορικά + δασμούς βγαίνει φθηνότερα το vivobook. Το έχω ψάξει το θέμα. 

edit: Για να μην παρεξηγηθώ, μιλάω για οποιδήποτε Laptop με τα χαρακτηριστικά αυτά όχι για το συγκεκριμένο.

Επεξ/σία από lionheart75
  • Moderators
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Γιατι να στειλει Ελλαδα; Την συγκριτικη την ψαχνεις για να δεις ποσο ειναι η τιμη του στην αγορα αν δεν εχεις εικονα απο Ελλαδα. Και μην ανακατευεις την Αμερικη γιατι εκει ο φορος σε πολλες πολιτειες ειναι μηδεν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Mε συγχωρείς αλλά αυτό δεν έχει σχέση. Ακόμα και απο amazon να ήταν ή οπουδήποτε αλλού που θα μπορούσε κάποιος να το παραγγείλει, ναι θα το δεχόμουν αλλά τώρα όχι.

Και ξαναλέω, δεν υπάρχει μηχάνημα με αυτά τα χαρακτηριστικά σε αυτή την τιμή στην Ελλάδα (τη στιγμή που γράφω αυτές τις λέξεις). Για μένα αξίζει πολύ και πρέπει να μείνει αλλά δεν θέλω να χαλάσουμε και την διάθεσή μας. :) 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Moderators
Δημοσ.

Την διαθεση μας μας την χαλασε νωριτερα ο TS με δημοσια (μονο δημοσια) υβριστικα μηνυματα κατ επαναληψη. Εσυ δεν κανεις κατι κακο.

Σε βαζω λοιπον υπευθυνο για 10 μερες Νικολα, να μου λες ποιο τοπικ ενω δεν εχει διαφορα απο τον ανταγωνισμο θα μενει και ποιο θα φευγει. Γιατι εγω μπορω να κρινω μονο με αντικειμενικα κριτηρια αλλιως χανεις την μπαλα και εισαι αδικος-υποκειμενικος.

• Like 1
Δημοσ.

Την διαθεση μας μας την χαλασε νωριτερα ο TS με δημοσια (μονο δημοσια) υβριστικα μηνυματα κατ επαναληψη. Εσυ δεν κανεις κατι κακο.

Σε βαζω λοιπον υπευθυνο για 10 μερες Νικολα, να μου λες ποιο τοπικ ενω δεν εχει διαφορα απο τον ανταγωνισμο θα μενει και ποιο θα φευγει. Γιατι εγω μπορω να κρινω μονο με αντικειμενικα κριτηρια αλλιως χανεις την μπαλα και εισαι αδικος-υποκειμενικος.

Δεν έχω θέμα Γιάννη θα κάνω ότι μπορώ να βοηθήσω, στο μέτρο φυσικά που μπορώ / γνωρίζω. :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, alexzzz είπε

Για επιβεβαίωση απλά... δεν είναι φωτιζόμενο το πληκτρολόγιο, έτσι; 

Όχι, το μόνο με τα ίδια χαρακτηριστικά και παραπλήσια τιμη που έχει φωτιζόμενο keyboard είναι το Aspire E15 απο Αmazon.com 

https://www.amazon.com/Acer-Aspire-i7-8550U-GeForce-E5-576G-81GD/dp/B075FLJ87G/ref=sr_1_1

Όμως με τα μεταφορικά + δασμούς βγαίνει στα ~720 ευρώ. 

Βέβαια υπάρχει και το μικρότερο μοντέλο με τον i5 8250U (στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά το ίδιο) το οποίο βγαίνει στα ~600 ευρώ με τα μεταφορικά + δασμούς. 

https://www.amazon.com/Acer-Aspire-i7-8550U-GeForce-E5-576G-81GD/dp/B075FLBJV7/ref=sr_1_1

Και τα δύο είναι πανομοιότυπα με φωτιζόμενο keyboard, μόνο οι επεξεργαστές διαφέρουν. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...