dalain Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Καλημερα συμφορουμιτες! Θα ηθελα τα φωτα σας σε καποιες αποριες που εχω... Λοιπον εχω ενα πολυ βασικο συστημα που αποτελειτε απο i3-6100 h110m-k 2X4gb ddr4 2133 gt710 2gb η χρηση του κυριως ειναι browsing και θεαση σειρων και ταινιων,παιχνιδια δεν παιζω.Προσφατα απεκτησα μια νεα τηλεοραση 4Κ και το προβλημα μου ειναι οτι σε ταινιες 4Κ δεν εχω ομαλη κυληση της εικονας,πραγμα που δεν συμβαινει οταν βλεπω netflix απο την εφαρμογη της tv.Η συνδεση pc με τηλεοραση γινεται με hdmi καλωδιο ενω εχω και διαθεσιμα dvi-d σε καρτα γραφικων και μητρικη.Οι πληροφοριες της τηλεορασης λενε οτι εχω σημα απο το pc 3840Χ2160/30p Το ερωτημα μου ειναι το εξης:Πως θα πετυχω την βελτιστη αποδοση;Τι φταιει;Σαπια καρτα γραφικων;Αδυναμος επεξεργαστης;Απλα το καλωδιο; Ευχαριστω!!!
slk200gr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Ολα παιζουν παντως εγω θα ξεκινουσα απο το καλώδιο γιατι ειχα παρομοιο προβλημα απο ενα pc οχι ιδιαιτερα δυνατο
dalain Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, slk200gr είπε Ολα παιζουν παντως εγω θα ξεκινουσα απο το καλώδιο γιατι ειχα παρομοιο προβλημα απο ενα pc οχι ιδιαιτερα δυνατο Ξερεις αν ειναι καλυτερα να χρησιμοποιησω καλωδιο hdmi-hdmi ή hdmi-dvid; Τωρα χρησιμοποιω αυτο το καλωδιο Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2018 από dalain
slk200gr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Θα ελεγα hdmi -hdmi οχι οτι θα εχεις θεμα και αλλιως εγω πηρα αυτο https://www.amazon.de/dp/B078SWG6ZG/ref=twister_dp_update?_encoding=UTF8&psc=1, και μαλιστα 10 μετρα ,η αποσταση παιζει ρολο να ξερεις ,μετα τα 3 μετρα θελει καλο καλωδιο
dalain Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, slk200gr είπε Θα ελεγα hdmi -hdmi οχι οτι θα εχεις θεμα και αλλιως εγω πηρα αυτο https://www.amazon.de/dp/B078SWG6ZG/ref=twister_dp_update?_encoding=UTF8&psc=1, και μαλιστα 10 μετρα ,η αποσταση παιζει ρολο να ξερεις ,μετα τα 3 μετρα θελει καλο καλωδιο Η αποσταση ειναι στα 2 μετρα οποτε δεν θα εχω θεμα εκει....αυτο που εχω τωρα λεει: Υποστηριζόμενες αναλύσεις: Υποστήριξη αναλύσεων έως και 3840 x 2160 pixels στα 24/25/30 Hz και 4096 x 2160 στα 24 Hz.
basilisgate13 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 πιστευω οτι το καλωδιο ειναι το θεμα σου και δεν εχεις ομαλη εικονα λογω των χαμηλων frames .Ναι μεν το καλωδιο σου υποστηριζει 4κ αλλα το υποστηριζει σε χαμηλα frames .Καλυτερα να πας σε ενα πιο ακριβο καλωδιο που να υποστηριζει 60 Hz και 4κ. Το καλωδιο ειναι καλυτερα να ειναι hdmi-hdmi γιατι μεταφερει μεγαλυτερη ποιοτητα εικονας και μπορει να μεταφερει και ηχο Η αποσταση σου ειναι μικρη οποτε δεν θα εχεις θεμα απο τυχον απωλειες κλπ.
dalain Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Θα ξεκινησω απο το καλωδιο που ειναι η πιο ευκολη-οικονομικη δοκιμη και βλεπουμε!Ευχαριστω!
dalain Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Αλλαξα σημερα το καλωδιο με αυτο ......δυστυχως δεν ειδα διαφορα στην 4κ εικονα.....Δοκιμασα με vlc και media player classic αλλα δεν ειχαν διαφορα....Δεν ξερω αν αλλαξω θυρα hdmi στην τηλεοραση αν θα εχει καμια διαφορα(θα το δοκιμασω αργοτερα που θα την κρεμασω)..... Με βλεπω για καρτα γραφικων;Και αν ναι ποια αραγε;
kanesaxo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Εχω το ιδιο θεματάκι με σένα και ψάχνοντας HTPC-άκια δε μπορώ εμπεριστατωμένα να βρω αν παιξουν 4Κ... Και θα καταλήξω σε κάποιο SFF πισί με μια απο δαύτες https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N1030SL-2GL#kf Υποτίθεται πως ειναι για αναπαραγωγή 4Κ...
Fulgore Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Στις 6/8/2018 στις 8:30 ΠΜ, dalain είπε 3840Χ2160/30p Για να αλλαξεις σε 60hz θα πρεπει να πας στο nvidia control panel.Το 30 ειναι default. Φυσικα παιζει εως ενα βαθμο ρολο και το hdmi καλωδιο αλλα οπως λες σου αναγνωριζει κανονικα τα 4κ αρα δεν νομιζω να εχεις θεμα.
dalain Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, Fulgore είπε Για να αλλαξεις σε 60hz θα πρεπει να πας στο nvidia control panel.Το 30 ειναι default. Φυσικα παιζει εως ενα βαθμο ρολο και το hdmi καλωδιο αλλα οπως λες σου αναγνωριζει κανονικα τα 4κ αρα δεν νομιζω να εχεις θεμα. To εκανα αυτο που ειπες αλλα και παλι τα ιδια....Το καλωδιο θελω να πιστευω πως δεν εχει προβλημα.... 5 ώρες πριν, kanesaxo είπε Εχω το ιδιο θεματάκι με σένα και ψάχνοντας HTPC-άκια δε μπορώ εμπεριστατωμένα να βρω αν παιξουν 4Κ... Και θα καταλήξω σε κάποιο SFF πισί με μια απο δαύτες https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N1030SL-2GL#kf Υποτίθεται πως ειναι για αναπαραγωγή 4Κ... Αν κανεις την δοκιμη ενημερωσε!
kanesaxo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, dalain είπε To εκανα αυτο που ειπες αλλα και παλι τα ιδια....Το καλωδιο θελω να πιστευω πως δεν εχει προβλημα.... Αν κανεις την δοκιμη ενημερωσε! η δοκιμη θελει 400 ευρώ!!!
overpower Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Λιγο που εψαξα, η 710 υποστηριζει κανονικα 4κ. Δοκιμασες να κατεβασεις το netflix και στο pc και να δεις πως παιζει?
mindtrapper Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω ένα μαγικό που αν πιάσει θα φανώ και πολύ μάγκας. Αστειεύομαι, πιστεύω απλά ότι η κάρτα γραφικών σου τα έχει βρει σκούρα. Βάλε το καλώδιο στην μητρική (με hdmi to dvi) και παίξε με τα ενσωματωμένα του επεξεργαστή. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα τα παίξει όλα τέλεια, εκτός να μιλάμε για κανένα αρχείο x265 10bit με 50mbps bitrate. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2018 από mindtrapper
dalain Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, overpower είπε Λιγο που εψαξα, η 710 υποστηριζει κανονικα 4κ. Δοκιμασες να κατεβασεις το netflix και στο pc και να δεις πως παιζει? Η εφαρμογη των windows μου δινει μεχρι hd...(εκτος αν υπαρχει καποια ρυθμιση για 4Κ που μου διαφευγει).Η εφαρμογη της τηλεορασης παιζει μια χαρα 1 ώρα πριν, mindtrapper είπε Έχω ένα μαγικό που αν πιάσει θα φανώ και πολύ μάγκας. Αστειεύομαι, πιστεύω απλά ότι η κάρτα γραφικών σου τα έχει βρει σκούρα. Βάλε το καλώδιο στην μητρική (με hdmi to dvi) και παίξε με τα ενσωματωμένα του επεξεργαστή. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα τα παίξει όλα τέλεια, εκτός να μιλάμε για κανένα αρχείο x265 10bit με 50mbps bitrate. Τα αρχεια που θελω να παιξω εχουν αυτα τα χαρακτηριστικα Spoiler Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2018 από dalain
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα