GrecoPrimo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα, έχω αρκετό καιρό το nubia m2, είμαι πλήρες ικανοποιημένος αν εξαιρέσω το μεγάλο μέγεθος της συσκευής το οποίο μου απαγορεύει να το χρησιμοποιώ με το ένα χέρι. Ωστόσο πρόσφατα είδα το xiaomi mi A2, παρά τα καλά λόγια που έχω ακούσει δεν έχω αγοράσει/χρησιμοποιήσει xiaomi, και μπήκα στον πειρασμό να το αγοράσω. Πιστεύετε πως αξίζει ? Το μέγεθος, το οποίο με προβληματίζει, φαίνεται περίπου ίδιο στα "χαρτιά" , δεν ξέρω αν στο χέρι κάθεται διαφορετικά.
markpiros Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Προσωπικα πιστευω το miA2 ειναι το πιο vfm smartphone αυτη την στιγμη.Pure Android δηλαδη δεν θα εχει προβλημα λογισμικού η συσκευη σε βάθος χρονου, πολύ καλες καμερες και τιμια μπαταρια Γενικά η Xiaomi βγάζει τα πιο vfm κινητά τα οποια ειναι παντα αξιοπιστα Τωρα για το μεγεθος πιστευω θα σε βολεψει δεν ειναι ουτε πολυ μεγαλο ουτε μικρο,διατηρώντας την μεγαλη οθονη με μικρα bezels...δε θα το μετανιώσεις σε καμια περίπτωση
j2k Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Μολις ακυρωσα την παραγγελια που ειχα κανει σε αυτο για 234 και το ξανααγορασα με 212 με priority και εγγυηση να μη χαθει. Σιγα μη δωσω 300 στους εμπορους του skroutz. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2018 από j2k
adi32 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) πολυ καλα χαρακτηριστικα αλλα βλεπω υψηλη τιμη, μικρη μπαταρια δεν εχει audiojack, radio fm, sd card και οι πισω καμερες ασχημα τοποθετημενες Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2018 από adi32
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα