Salvation81 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, powerblade είπε τι εννοεις πιον mod γνωριζω γιατι το λες αυτο φιλε?? ειπα ο corsair nick δουλευει στο technical support πιο εινε το προβλημα σας για να καταλαβω o esat μου ειπε το ιδιο οτι μου ειπε ο corsair nick και επειδη δεν με πιστευετε θα σας στειλω αυτα που ειπε ο corsair nick We don't currently have them available as a spare part, but we will have them available in the next couple weeks. The best recommendation I have would be to check back on the website, and once available, purchase one through our webstore. Please let me know if you have any other questions. Ολα καλα αλλα που λεει οτι τον λενε οντως Corsair Nick; Μηπως παριστανει τον Corsair Nick ενω στην πραγματικοτητα ειναι ο Corsair Caitlyn Bruce Jenner; Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2018 από Salvation81
SakafliaC Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Φίλε @powerblade έχεις δυσλεξία ή κάτι τέτοιο?
powerblade Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 φιλε αυτο μου ειπε δεν γνωριζω αλλα πραγματα και βλεπεις σας εστειλα το μυνημα που μου εστειλε
siralexgio7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ εστιάζω στο ότι από τις δύο γλώσσες η μία είναι ελληνική και η άλλη ξένη, απλά δε μπορώ να τις ξεχωρίσω!- Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2018 από siralexgio7
powerblade Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 για πιο λογο να εχω δυσλεξία ? πιο εινε το προβλημα σας για να καταλαβω Hi Jim- That was a quite a bit of messages, but from what I understand you are looking for a replacement wrist rest for your K95 Platinum. We don't currently have them available as a spare part, but we will have them available in the next couple weeks. The best recommendation I have would be to check back on the website, and once available, purchase one through our webstore. Please let me know if you have any other questions. αυτο μου ειπε ο Corsair Nick δεν εχω καταλαβει πιο εινε το προβλημα σας τελος παντον./
powerblade Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 εμενε με λενε δημητρη το μυνημα το εστειλε σε μενα/. το πραγματικο μου ονομα εινε δημητρης.. τελος παντον..
powerblade Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 >?? γιατι φιλε report?? σε ενοχλησα?? σε κατι? thulogor??
Προτεινόμενες αναρτήσεις