Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μου  ειπε ο  corsair  nick οτι το Wrist rest k95 platinum  θα εινε διαθεσιμο σε μερικες  βδομαδες ετσι  ειπε ο corsair  nick

γιατι το Wrist rest k95 platinum  στην επισημη σελιδα  τους εινε out of stock. και  μου ειπε ο  corsair  nick οτι το Wrist rest k95 platinum  θα εινε διαθεσιμο σε μερικες  βδομαδες ετσι  ειπε 

Επεξ/σία από powerblade
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, powerblade είπε

μου  ειπε ο  corsair  nick οτι το Wrist rest k95 platinum  θα εινε διαθεσιμο σε μερικες  βδομαδες ετσι  ειπε ο corsair  nick

γιατι το Wrist rest k95 platinum  στην επισημη σελιδα  τους εινε out of stock. και  μου ειπε ο  corsair  nick οτι το Wrist rest k95 platinum  θα εινε διαθεσιμο σε μερικες  βδομαδες ετσι  ειπε 

Αυτός ο corsair nick είναι κάτι σαν την bixby στα samsung galaxy ή υπαρκτό πρόσωπο; Εγώ, πάντως, δεν έχω πειστεί ακόμα, για τον τρόπο με τον οποίο ΄΄γρατζουνίστηκε΄΄ το wrist rest. Έχω αμφιβολίες, μιας και είναι αποσπώμενο... Δεν ξέρω τα υπόλοιπα παιδιά, αν συμμερίζονται τον προβληματισμό μου...-

Δημοσ.

δεν γρατζουνιστικε ακριβως././

απλα οταν πηγα να  βγαλω το ναιλον απο  Wrist rest k95 platinum  επειδη ειχε παρα  πολυ ναιλον τωρα δεν γνωριζω αν ειτανε θεμα κατασκευαστικου λαθους

απλα απο την αριστερα μερια λιγο πανω και λιγο απο τα αριστερα το πλαστικο ειτανε  λιγο γδαρμενο

αλλα και παλι πως θα το εβγαζα απο το ναιλον ειχε παρα  πολυ.

δεν εχει καπιο αλλο προβλημα... δεν εχει  γρατσουνια  απλα εγω το εθεσα λαθος στην αρχη.,

κοιτα δεν πολυφαινετε απλα πρεπει να πας απο παρα  πολυ κοντα  για να το δεις

απλα εμενα με χαλασε λιγο  για τον λογο επειδη εδωσα αρκετα  λεφτα  για το πληκτρολογιο

κατα τα αλλα το πληκτρολογιο δουλευει μια χαρα

περα απο αυτο το πληκτρολγιο  μπορω να πω οτι εινε παρα  πολυ ανετο και στο  θεμα που βαζεις τα χερια σου και  το Wrist  εινε παρα  πολυ  βολικο

καμια σχεση με το κ70//  που ειχα παλια το  οπιο δεν με  βολευε το  ριστ.

θελω να πω οτι σε αυτο μπορω ανετα να βαζω  τα χερια μου και φυσικα η μετακινηση στα  πληκτρα εινε παρα  πολυ ανετη με το wrist

ενω με το  κ70  που ειχα  τα χερια μου βγαινανε προς τα εξω απο το ριστ.

εχει παρα   πολυ  βολικο παντος το  κ95 σε  βολευει προς ολες τις κατευθυνσεις.

αν και πηρα τους  brown  γιατι με  βολευουν  παρα  πολυ καλα στο  θεμα πληκτρολογησης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν  τον γνωριζω  τον logitech george

το προβλημα σου  SakafliaC μαζι μου  πιο εινε??  πες  μου για να γνωριζω.

φιλε σου  ειπα ο  corsair  nick  δουλευει στο technical  support    που  μιλησα πριν μερικες ημερες.

εχεις καπιο προβλημα μαζι μου   SakafliaC? σου  μιλαω  παρα  πολυ ομορφα και με ωραιο  τροπο..  φιλικη  κουβεντα  κανουμε  φιλε.

και περα απο αυτο το πραγματικο μου ονομα  εινε  δημητρης.

Επεξ/σία από powerblade
Δημοσ.
2 ώρες πριν, siralexgio7 είπε

Δημήτρης Corsair ή Δημήτρης Nick;-

Τις νυχτες o Power Blade γινεται Tekkaman Blade......Τι Corsair Nick και πρασιν'αλογα......

Εγω θελω να μαθω τι θα γινει με το K95 Platinum Titanium Duraluminum Wrist Rest......

Δημοσ.

Συμφωνώ, πρέπει πρώτα, όμως, να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη, με το παλιό, γιατί υπάρχει και η προϊστορία με την κοπελιά. Μήπως έβαλε το χεράκι της;-

Δημοσ.
18 hours ago, powerblade said:

το Wrist rest k95 platinum  θα εινε διαθεσιμο σε μερικες  βδομαδες

Ποιος τα λεει αυτα ; δεν καταλαβαίνω...

Δημοσ.

τι  εννοεις  πιον  mod  γνωριζω  γιατι  το λες αυτο  φιλε??

ειπα ο corsair  nick  δουλευει στο technical  support 

πιο εινε το προβλημα σας  για να καταλαβω

o esat  μου  ειπε το  ιδιο οτι μου ειπε   ο corsair  nick

και επειδη δεν με πιστευετε  θα σας στειλω αυτα  που ειπε ο  corsair  nick

We don't currently have them available as a spare part, but we will have them available in the next couple weeks.  The best recommendation I have would be to check back on the website, and once available, purchase one through our webstore.  Please let me know if you have any other questions.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...