powerblade Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) μου ειπε ο corsair nick οτι το Wrist rest k95 platinum θα εινε διαθεσιμο σε μερικες βδομαδες ετσι ειπε ο corsair nick γιατι το Wrist rest k95 platinum στην επισημη σελιδα τους εινε out of stock. και μου ειπε ο corsair nick οτι το Wrist rest k95 platinum θα εινε διαθεσιμο σε μερικες βδομαδες ετσι ειπε Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2018 από powerblade
siralexgio7 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 48 λεπτά πριν, powerblade είπε μου ειπε ο corsair nick οτι το Wrist rest k95 platinum θα εινε διαθεσιμο σε μερικες βδομαδες ετσι ειπε ο corsair nick γιατι το Wrist rest k95 platinum στην επισημη σελιδα τους εινε out of stock. και μου ειπε ο corsair nick οτι το Wrist rest k95 platinum θα εινε διαθεσιμο σε μερικες βδομαδες ετσι ειπε Αυτός ο corsair nick είναι κάτι σαν την bixby στα samsung galaxy ή υπαρκτό πρόσωπο; Εγώ, πάντως, δεν έχω πειστεί ακόμα, για τον τρόπο με τον οποίο ΄΄γρατζουνίστηκε΄΄ το wrist rest. Έχω αμφιβολίες, μιας και είναι αποσπώμενο... Δεν ξέρω τα υπόλοιπα παιδιά, αν συμμερίζονται τον προβληματισμό μου...-
powerblade Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 δεν γρατζουνιστικε ακριβως././ απλα οταν πηγα να βγαλω το ναιλον απο Wrist rest k95 platinum επειδη ειχε παρα πολυ ναιλον τωρα δεν γνωριζω αν ειτανε θεμα κατασκευαστικου λαθους απλα απο την αριστερα μερια λιγο πανω και λιγο απο τα αριστερα το πλαστικο ειτανε λιγο γδαρμενο αλλα και παλι πως θα το εβγαζα απο το ναιλον ειχε παρα πολυ. δεν εχει καπιο αλλο προβλημα... δεν εχει γρατσουνια απλα εγω το εθεσα λαθος στην αρχη., κοιτα δεν πολυφαινετε απλα πρεπει να πας απο παρα πολυ κοντα για να το δεις απλα εμενα με χαλασε λιγο για τον λογο επειδη εδωσα αρκετα λεφτα για το πληκτρολογιο κατα τα αλλα το πληκτρολογιο δουλευει μια χαρα περα απο αυτο το πληκτρολγιο μπορω να πω οτι εινε παρα πολυ ανετο και στο θεμα που βαζεις τα χερια σου και το Wrist εινε παρα πολυ βολικο καμια σχεση με το κ70// που ειχα παλια το οπιο δεν με βολευε το ριστ. θελω να πω οτι σε αυτο μπορω ανετα να βαζω τα χερια μου και φυσικα η μετακινηση στα πληκτρα εινε παρα πολυ ανετη με το wrist ενω με το κ70 που ειχα τα χερια μου βγαινανε προς τα εξω απο το ριστ. εχει παρα πολυ βολικο παντος το κ95 σε βολευει προς ολες τις κατευθυνσεις. αν και πηρα τους brown γιατι με βολευουν παρα πολυ καλα στο θεμα πληκτρολογησης.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Καπετανιε το Corsair είναι το επίθετο του Nick ή το μικρό;
powerblade Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 ο corsair nick δουλευει για την corsair
powerblade Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) δεν τον γνωριζω τον logitech george το προβλημα σου SakafliaC μαζι μου πιο εινε?? πες μου για να γνωριζω. φιλε σου ειπα ο corsair nick δουλευει στο technical support που μιλησα πριν μερικες ημερες. εχεις καπιο προβλημα μαζι μου SakafliaC? σου μιλαω παρα πολυ ομορφα και με ωραιο τροπο.. φιλικη κουβεντα κανουμε φιλε. και περα απο αυτο το πραγματικο μου ονομα εινε δημητρης. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2018 από powerblade
Salvation81 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, siralexgio7 είπε Δημήτρης Corsair ή Δημήτρης Nick;- Τις νυχτες o Power Blade γινεται Tekkaman Blade......Τι Corsair Nick και πρασιν'αλογα...... Εγω θελω να μαθω τι θα γινει με το K95 Platinum Titanium Duraluminum Wrist Rest......
siralexgio7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Συμφωνώ, πρέπει πρώτα, όμως, να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη, με το παλιό, γιατί υπάρχει και η προϊστορία με την κοπελιά. Μήπως έβαλε το χεράκι της;-
Thulogur Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 18 hours ago, powerblade said: το Wrist rest k95 platinum θα εινε διαθεσιμο σε μερικες βδομαδες Ποιος τα λεει αυτα ; δεν καταλαβαίνω...
siralexgio7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Μην ειρωνεύεσαι Thulogur. Γιατί πετάγεσαι, έχεις κάποιο πρόβλημα; Ποιος δεν ξέρει τον Corsair Nick του Δημητρίου;-
Thulogur Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) .......... Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2018 από Thulogur
powerblade Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 τι εννοεις πιον mod γνωριζω γιατι το λες αυτο φιλε?? ειπα ο corsair nick δουλευει στο technical support πιο εινε το προβλημα σας για να καταλαβω o esat μου ειπε το ιδιο οτι μου ειπε ο corsair nick και επειδη δεν με πιστευετε θα σας στειλω αυτα που ειπε ο corsair nick We don't currently have them available as a spare part, but we will have them available in the next couple weeks. The best recommendation I have would be to check back on the website, and once available, purchase one through our webstore. Please let me know if you have any other questions.
Προτεινόμενες αναρτήσεις