Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν θα παρω αυτο το πραγμα.. απλα λεω  πιο καλύτερα και πιο  καλυτερα  customs   Wrist Rest για το  k95 Platinum Corsair.? υπαρχουν?/ 

πχ αυτο thulogur με το ψωμι δεν μου αρεσε..

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω θελώ κατι παρομοιο που να  μοιαζει στο   Wrist Rest  του  k95 Platinum Corsair.? 

δεν θελω με ζωακια και ψωμια

απλα θελω το   Wrist Rest   να κουμπωνει στην βαση  του  πληκτρολογιο αυτο εννοω

px δες αυτο

K70 RGB MK.2 MECHANICAL GAMING KEYBOARD

τετοιο  εχει το  k95 Platinum Corsair 

Δημοσ.

Ναι, το βάζεις πχ 10-15 ευρω χαμηλότερα απ οτι το πηρες ή ακομα και 20 και παίρνεις ενα καινούριο.

Δημοσ.

ομως δεν αξιζει παρω αλλο απο την  στιγμη που  το πληκτρολογιο δεν εχει γρατζουνιες η κατι αλλο././

θελω να πω  οτι το Wrist Rest  εχει μια γραμμουλά  αλλα  αξιζει να το  πουλησω  για μια  γραμμη πχ??>

ακομα και να  το  πουλαγα στα  150 ευρω δεν θα το επαιρνε κανενας././

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοίτα πόσο κανει καινούριο πρώτα απ'ολα. Μετά βαλτο 20 ευρω πιο κατω. (ούτως η αλλως τοσο θα κοστίσει ενα καινούριο wrist rest μαζι με τα μεταφορικά)

Δεν κοροϊδεύεις κανέναν αν εξηγήσεις το λογο που το πουλάς. και με τα λεφτά αυτα, βαλε +30 ευρω πχ ή και περισσότερο (αν βρεις κατι καλύτερο) και παρε ενα καινούριο.

Επεξ/σία από Thulogur
Δημοσ.

μιλησα με τον corsair nick που εινε  της corsair και μου ειπε οτι τις επομενες  βδομαδες θα εινε παλι διαθεσιμο

απλα τωρα εινε out of stock ετσι ειπε ο  corsair nick

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή δεν είμαι σίγουρος, καπετάνιο, για τι πράγμα μιλάς, μπορείς να μας πεις άλλη μία φορά ποιο μοντέλο ψάχνεις; Για να σιγουρευτώ...-

Δημοσ.
3 ώρες πριν, siralexgio7 είπε

Επειδή δεν είμαι σίγουρος, καπετάνιο, για τι πράγμα μιλάς, μπορείς να μας πεις άλλη μία φορά ποιο μοντέλο ψάχνεις; Για να σιγουρευτώ...-

Ε καλα τωρα εσυ, τωρα εφαγα μπουγατσα με πραλινα, δεν χωραει και ποπκορν παλι αποψε....

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Ε καλα τωρα εσυ, τωρα εφαγα μπουγατσα με πραλινα, δεν χωραει και ποπκορν παλι αποψε....

Δεν το έχω φάει αυτό ποτέ και είμαι λάτρης της σοκολάτας. Τρώω κρυφά απ' τα παιδιά μου! Μ' έφτιαξες τώρα. Η αλήθεια είναι ότι κάπου το έχασα το θέμα όταν πρωτοβγήκε και άργησα να "παίξω". Ζητάω συγγνώμη... Ίσως είναι αργά...-

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...