powerblade Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) γεια σας επειδη μου ετυχε καπιο προβλημα με το Keyboard Wrist Rest k95 platinum corsair θελω να αγορασω ενα αλλο Keyboard Wrist Rest k95 platinum corsair το προβλημα μου εινε οτι στην ελλαδα δεν μπορω να βρω\ \γνωριζετε απο που μπορω να το αγορασω? ακομα και αν εινε και απο εξωτερικο χωρις να πληρωσω τελωνεια αλλα να πληρωσω μονο το ποσο για το Keyboard Wrist Rest k95 platinum corsair μπορειτε να με βοηθησετε σας παρακαλω απο που μπορω να το αγορασω?> πηγα στο e-bay αλλα δεν υπαρχει.. πηγα στο σιτε της corsair αλλα εχει μονο αυτο σαν λινκ αλλα δεν εινε το ιδιο με αυτο που θελω https://www.corsair.com/de/de/Kategorien/Produkte/Zubehör-|-Teile/Gaming/Gaming-Tastaturen/CORSAIR-VENGEANCE-K90-and-K95-replacement-Wrist-Rest/p/CH-8970002 στην φωτογραφια δειχνει το παλιο κ90.. Wrist Rest ?? πραγματικα το Keyboard Wrist Rest k95 platinum corsair στην ευρωπη δεν εινε διαθεσιμο.. εκτος και αν υπαρχει και δεν μπορω να το βρω εγω .. αλλα μαλλον εινε αφαντο.. ειδικα απο ευρωπη. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2018 από powerblade
DOR1K1N Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Επικοινωνησε με την Corsair μεσω email. Επειδη έχουν φοβερο support,μπορει να σου στειλουν δωρεάν. Αν δεν γινει κατι τετοιο,θα σου υποδείξουν πως και από που μπορείς να αγοράσεις
powerblade Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 παντος θα υπαρχει Keyboard Wrist Rest k95 platinum corsair ??
Μακιαβέλλι Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα καπετάνιε μου. Τι έπαθε το wrist rest αν επιτρέπεται; 1
powerblade Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 απλα οταν το αγορασα ειχε παρα πολυ ναιλον και οταν προσπαθησα να βγαλω το ναιλον καπου λιγο το εγδαρα παρα πολυ ελαχιστα σε σημειο που δεν φαινετε απλα αυτο με χαλάσε λιγο.. και θελω να παρω αλλο.. καπιος αλλος μπορει να μην το ενοιαζε αυτο. απλα εμενα με χαλασε.. πχ αν σου τιχαινε το ιδιο πραγμα δεν θα σε χαλαγε λιγο?? δεν εινε κατι το σημαντικο απλα με χαλασε λιγο.. και γι αυτο θελω να παρω αλλο././ και εμενα μου ελειψε ο καπετανιος.. σαν ονομα.. πραγματικα αυτο το ονομα το ερωτευτηκα αλλα δεν γυρναμε στα παλια. 1
powerblade Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 τελος παντον δεν υπαρχει πουθενα το Keyboard Wrist Rest k95 platinum corsair πηγα στο -ebay,, amazon δεν εινε διαθεσιμο.. σε αυτην την περιπτωση η corsair λετε να μην το εχει?. σαν ανταλακτικο?>
powerblade Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 τοτε τι custom λυσεις εχω ???αν δεν θα το εχει η corsair?
Salvation81 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Καλησπέρα καπετάνιε μου. Τι έπαθε το wrist rest αν επιτρέπεται; Εχω παρει τα ποπ κορν και περιμενω να δω που θα παει αυτο το θεμα, μαζι με το Keyboard Wrist Rest k95 Platinum Corsair.......
powerblade Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 απλα ρωταω σε αυτην την περιπτωση τι μπορω να κανω.. με το Keyboard Wrist Rest k95 Platinum Corsair..>> τι προτεινομενες custom λυσεις εχω?
powerblade Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 oxi file αν και εγω μακιοαβελλι δεν σε ειρωνευωμε απλα ρωταω αν υπαρχουν καλυτερα Wrist Rest για το k95 Platinum Corsair.?> σε σχεση με αυτο που εχει ηδη το πλήκτρολογιο μου.. να εινε πιο ανατομικο ,, πιο καλυτερο και πιο ξεκουραστο σε σχεση με αυτο που εχω. υπαρχουν πιο καλύτερα και πιο καλυτερα customs Wrist Rests για το k95 Platinum Corsair.?
Silverage Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καινούριο πληκτρολόγιο και για μια γρατζουνιά θες να του αλλάξεις το wrist rest; Άστο όπως είναι. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2018 από Silverage
powerblade Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 απλα λιγο με χαλαει αλλα και παλι ρωταω υπαρχουν πιο καλύτερα και πιο καλυτερα customs Wrist Rests για το k95 Platinum Corsair.? και αν ναι πιο θα μπορουσες να μου προτεινεις? ειχε παρα πολυ ναιλον και οταν προσπαθησα να βγαλω το ναιλον καπου λιγο το εγδαρα το Wrist Rest εινε σε παρα πολυ ελαχιστα σε σημειο που δεν φαινετε απλα αυτο με χαλάσε λιγο.. και θελω να παρω αλλο.. το πληκτρολογιο δεν εχει καμια γρατσουνια ουτε κτυπημα απλα μονο το Wrist Rest λιγο το εγδαρα με το ναιλον που ειχε
Thulogur Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ο Μακιαβέλλι δεν σε ειρωνεύτηκε, wrist rest ειναι αυτο που σου δείχνει, μπες εδω https://www.amazon.com/Yellow-Color-Bread-Keyboard-Keyboards/dp/B01HXGEUP4 Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2018 από Thulogur
Προτεινόμενες αναρτήσεις