tsiro7 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ξέρεις κανένα που δεν βγάζει? Η έχει την εντύπωση ότι θα πάρει 10ετιας αυτοκίνητο και δεν θα του βάλει φράγκο... Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2018 από tsiro7
YourTrueLegend Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ξερω οτι αυτο που του προτεινες ειναι απο τα πιο κακοφημα της εποχης και της κατηγοριας του... Μαζι με κατι γαλλικα. Μονιμα θεματα με τα ηλεκτρονικα, αναλογως τον κινητηρα καινε λαδια αβερτα κλπ κλπ. Μιλαμε για known issues τωρα, οχι για πραγματα που φανταζομαι εγω. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2018 από YourTrueLegend
Narayan Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Να προτείνω κάτι διαφορετικό; Αντί να χρεωθείς σε τράπεζες, πάρε με τα λεφτά που έχεις τώρα (€1500) ένα Nissan Almera του 2002-2004, αν έχει κάνει τα σέρβις την πρώτη δεκαετία και δεν φαίνεται στο βιβλίο να έχει αλλάξει κάτι περίεργο κατά πάσα πιθανότητα θα σου είναι και αξιόπιστο και οικονομικό. Το δικό μου "παίζει" στάνταρ στα 8.0 - 8.3 λίτρα / 100 χλμ. και στα δύο τελευταία σέρβις μόνο τα φίλτρα αέρα και λαδιού μου άλλαξαν, δεν ήθελε καν τακάκια. Αν θέλεις κάτι πιο σύγχρονο μετά μάζευε χρήματα όσο καιρό το χρησιμοποιείς και όταν είσαι έτοιμος το αλλάζεις. 2
1988panos2171 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Aπό τη στιγμή που όπως λες θα μετακινείς και παιδί μη κοιτάς τενεκεδάκια τύπου picanto, getz. Κοίτα για ford fiesta mk5 και focus mk2. 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 16 ώρες πριν, Malgnikts478 είπε Καλησπέρα, είμαι νέος οδηγός και ψάχνομαι για αυτοκίνητο .Το budget μου είναι γύρο στα 3500-4000 αλλά μετρητής υπάρχει μόνο τα 1500 όποτε οδηγούμε μάλλον σε μάντρα .Κάποια πρόταση στο τι να κοιτάξω και στο τι θα πρέπει να προσέξω? https://www.car.gr/14165742-peugeot-207-1 Στα 4Κ ότι και να πάρεις είναι ρισκο. Στο μάντρα κοίτα να είναι από 1ο χέρι και κατέχει βιβλίο σέρβις. Καλή τύχη
alx301 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 TS κοιτα και για toyota yaris, corolla, avensis honda jazz, civic καπου εκει παίζουν μεταχ. φυσικα 10ετιας+ 1
gia_nnis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Narayan είπε Να προτείνω κάτι διαφορετικό; Αντί να χρεωθείς σε τράπεζες, πάρε με τα λεφτά που έχεις τώρα (€1500) ένα Nissan Almera του 2002-2004, αν έχει κάνει τα σέρβις την πρώτη δεκαετία και δεν φαίνεται στο βιβλίο να έχει αλλάξει κάτι περίεργο κατά πάσα πιθανότητα θα σου είναι και αξιόπιστο και οικονομικό. Το δικό μου "παίζει" στάνταρ στα 8.0 - 8.3 λίτρα / 100 χλμ. και στα δύο τελευταία σέρβις μόνο τα φίλτρα αέρα και λαδιού μου άλλαξαν, δεν ήθελε καν τακάκια. Αν θέλεις κάτι πιο σύγχρονο μετά μάζευε χρήματα όσο καιρό το χρησιμοποιείς και όταν είσαι έτοιμος το αλλάζεις. Το almera θα του ειναι δαπανηρο απο βενζινες και τελη... Εγω ξερω οτι αυτο παιζει κοντα στα 10λ γιατι εχει μακρη ζασμαν.. Παιδια ο ts τοποθετηθηκε οτι εχει 1500ε και τα υπολοιπα με δοσεις... αρα παιζει σε χαμηλο level! Οποιος θελει-ξερει να τον προστατεψει του προτεινει μεχρι 1.3 κυβικα με τις λιγοτερες συχνοτητες σε βλαβες(γενικα οικονομικο σε ολα του) και οικονομικο μαστορα...!!! Εγω βλεπω σαν χρυση τομη το yaris 1.3 vvti και μετα αν του αρεσει το micra κ12 (βατραχος) Απλα πρεπει να κοιταζει συνεχεια το car.gr μεχρι να βρεθει το καταλληλο γι αυτον.. Και τελος αυτοι χαρακτηριζουν κουβαδες και προτεινουν αμαξια με σωστη ασφαλεια να προτεινουν και σωστες δουλειες με σωστες αποδοχες με την ακριβεια που επικρατει εξω!!! 1
AristidisZ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Καλά, προσωπικά έβαλα τα γέλια όταν είδα να προτείνεται το fiesta mk5 ως αντικουβάς Το έχει η κουμπάρα μου, εκτός του ότι έχει σκορπίσει (τι αεραγωγοί έχουν φύγει, τι καθίσματα έχουν σπάσει, τι χειρολαβές έχουν μείνει στο χέρι), σιγά και την οδηγική συμπεριφορά που έχει... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 11 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Εγω βλεπω σαν χρυση τομη το yaris 1.3 vvti Πας να τον καταστρέψεις οικονομικά. Τραγικό μοτέρ με μεγάλο ποσοστό να καίει πολύ λαδι
gia_nnis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, amagawd είπε Πας να τον καταστρέψεις οικονομικά. Τραγικό μοτέρ με μεγάλο ποσοστό να καίει πολύ λαδι Εγω γνωριζω το προηγουμενο μοτερ εκαιγε λαδια... και απο την σειρα vvti μονο ο 1.4 βγηκε με τετοιο προβλημα.. Παντως λαδιαρικο το 1.3 vvti πρωτη φορα ακουω!!!
Haldol Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 51 λεπτά πριν, gia_nnis είπε και απο την σειρα vvti μονο ο 1.4 βγηκε με τετοιο προβλημα.. 54 λεπτά πριν, amagawd είπε Τραγικό μοτέρ με μεγάλο ποσοστό να καίει πολύ λαδι Δεν είπαμε ότι μόνο το VAG καίει λάδι; Γιατί ρίχνετε λάσπη στον Ιάπωνα; 🤣
gia_nnis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, Haldol είπε Δεν είπαμε ότι μόνο το VAG καίει λάδι; Γιατί ρίχνετε λάσπη στον Ιάπωνα; 🤣 Δεν ειναι το λαδι σ ενα αυτοκινητο αλλα οι συνολικες δαπανες! Η toyota δεν ειναι οπως η παλια toyota οπως και για αλλα ιαπωνικα... αλλα και παλι τα καταφερνει καλυτερα απο την vag στο οικονομικο...
bjj-p Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 κανε μια πρωτη ερευνα αγορας, δες τι παιζει στα λεφτα που διαθετεις και τι σου αρεσει. Ελα με συγκεκριμενες επιλογες, μιας και μεγαλο ρολο παιζει και το προσωπικο γουστο. Δεν αγοραζεις μονο τακακια, κινητηρα και αναρτησεις. Μια προχειρη αναζητηση στο car με τα κριτηρια σου βγαζει χιλιαδες αποτελεσματα... δεν μπορεις να πας με την εις ατοπον απαγωγη. 1
Malgnikts478 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Να ειστε καλα ολοι ευχαριστω για τη πολυτιμη βοηθεια σας👍 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα