Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, tamis είπε

6 ώρες  αναμμένη οθόνη όχι usage που λένε τα μηλαράκια και χαίρονται οι κάτοχοι... με 3 ώρες ομιλία καθημερινά και 6 ώρες οθόνη με 100% φωτεινότητα και με battery save για τα backround και μονο... το λες λίγο?????? ούτε στα όνειρα του τιμι δεν πιάνει το iphone τόσο... πρωήν κάτοχος…

θα σου ανεβασω φωτο το βραδακι να δεις τι πιανει και τι όχι.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, stefanos_th είπε

οταν αγορασα το 1+1 ειχε android 4.4 cyanogen mode.

πηρε update σε 5 και μετα 6.

μετα φλασαρα 7 ressurection remix και τωρα εχω 8 omnirom.

μολις βγει 9 για την συσκευη μου θα το βαλω την επομενη μερα.

τα γραφω για να κλαινε οι σαμσουγκιδες.

Βασικά χεστήκαμε. Άμα καιγόμασταν τόσο για να πάρουμε την αναβάθμιση θα παίρναμε oneplus.

Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω, αν το τηλέφωνο σου έχει το 6 ας πούμε και το τρέχει καλά, ποιο το νόημα των αναβαθμίσεων σε παλιές συσκευές?

Δημοσ.

Κανένα απολύτως...τα security updates και το γεγονος οτι σταδιακά οι developers θα σταματούν να υποστηρίζουν τις παλιότερες εκδόσεις. Ηδη το 4.4 αρχίζει και ζοριζεται.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, stefanos_th είπε

οταν αγορασα το 1+1 ειχε android 4.4 cyanogen mode.

πηρε update σε 5 και μετα 6.

μετα φλασαρα 7 ressurection remix και τωρα εχω 8 omnirom.

μολις βγει 9 για την συσκευη μου θα το βαλω την επομενη μερα.

τα γραφω για να κλαινε οι σαμσουγκιδες.

Κλαιω πανω απο το ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ Samsung μου.  Εσυ ελπίζω να μην χρειαστεί να κλάψεις ποτέ. 

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Agony είπε

Κλαιω πανω απο το ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ Samsung μου.  Εσυ ελπίζω να μην χρειαστεί να κλάψεις ποτέ. 

μην σκας και δεν θα κλαψω εγω.

κοιμησου ξεσκεπαστος.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, thomasG4 είπε

Μια διόρθωση στο άρθρο. Το αρχικό άρθρο στο GSMArena λανθασμένα γράφει ότι οι συσκευές Nexus θα λάβουν την αναβάθμιση Android P,  κάτι που φυσικά δεν ισχύει. Μέχρι στιγμής καμία beta δεν ήταν διαθέσιμη για δοκιμή για τα Nexus. Τώρα άμα υπάρξει υποστήριξη ανεπίσημα από κανένα LineageOS είναι άλλο θέμα.

Προφανώς είναι από κάποιο ξένο site και απλά έγινε μετάφραση, γιατί όσοι ασχολούνται έστω και λίγο και γνωρίζουν τα κινητά της Google, ξέρουν ότι το πρόγραμμα nexus έχει κλείσει εδώ και 2 χρόνια!!! Όπως και η υποστήριξη τους στο θέμα major updates του λειτουργικού ( αλλά όχι στα security patch) που τελειώνουν όλα φέτος τον Σεπτέμβριο με τελευταία Nexus να λαμβάνουν τα security patch του Αυγούστου ή Σεπτεμβρίου και αυτά είναι το nexus 6p Kai Nexus 5x 

Δημοσ.

επιτελους. να κατι που θα αλλαξει τη ζωη μου. Ειχα βαρεθει με την ιδια εκδοση τοσο καιρο και τσαααααακ τερμα ολα τα προβληματα μου

Δημοσ.

Κλασικά εμφανίστηκαν τα iPhone boys να μας πουν για την μπαταρία τους λες και τους ρώτησε κανείς, στο thread που είναι για την επόμενη αναβάθμιση του android.

Φυσικά δεν παρέλειψε να μας πει και ο android user για το κινητό του που το έχει απ το 1821 επειδή υπάρχει το xda forum και χαίρεται μόνος του, νομίζοντας πως είναι ανώτερος απ τους samsung users λες και εμείς με τα S9 δεν έχουμε xda, δεν ξέρουμε από root, είμαστε από χωριό. 

Αυτό που λείπει τώρα είναι να σκάσει μύτη αυτός ο mod που είναι κολλημένος με την apple και να αρχίσει να ρίχνει ban σε όλους εκτός απ αυτούς που θα υποστηρίξουν τους τύπους με τα iPhone. 

ΑΓΑΠΑΜΕ ΙNSOMNIA ❤️ 

• Like 1
Δημοσ.

χαχα, κλάμα για τις μπαταρίες. Αλήθεια, μπορεί να ναι αυτό πρόβλημα για μένα που χαζεύω μέεεερες youtube και ειδήσεις στο ios μου; Όχι, σκασίλα μου. 😂😂😂😂

Δημοσ.
Στις 6/8/2018 στις 9:49 ΠΜ, tamis είπε

6 ώρες  αναμμένη οθόνη όχι usage που λένε τα μηλαράκια και χαίρονται οι κάτοχοι... με 3 ώρες ομιλία καθημερινά και 6 ώρες οθόνη με 100% φωτεινότητα και με battery save για τα backround και μονο... το λες λίγο?????? ούτε στα όνειρα του τιμι δεν πιάνει το iphone τόσο... πρωήν κάτοχος...

Έχεις μείνει πίσω. Κάτσε με τις 6 ώρες και άσε με εμένα με τις 7 με 8. Πρόσεχε μην πάθεις να ένα burn in από τις πολλές ώρες. 

12A69F68-9CED-4FF7-9871-D420EB927824.png

Δημοσ.
Στις 5/8/2018 στις 9:46 ΜΜ, APPLEGEEK είπε

εγω δεν φοραω καν 8.0 και θα βγει 9.0 τελεια...redmi note 4x snap

Ήθελες vfm καμάρι μου; 😕

Δημοσ.
Στις 10/8/2018 στις 11:54 ΜΜ, alexakos89 είπε

Έχεις μείνει πίσω. Κάτσε με τις 6 ώρες και άσε με εμένα με τις 7 με 8. Πρόσεχε μην πάθεις να ένα burn in από τις πολλές ώρες. 

12A69F68-9CED-4FF7-9871-D420EB927824.png

Τι θέλει να πει ο ποιητής? πρώτον πας και φορτίζεις το κινητό στην αρχή και στην μέση από όπου και ξεκινάνε οι ώρες ΕΝΕΡΓΗΣ ΟΘΟΝΗΣ... μας δείχνεις ένα 4ώρες και 56 λεπτά το οποίο είναι λιγότερο από τις 6 ώρες τις δικιές μου (me beta pie 9 τότε) και αν πεις κάτι ότι έχει 50% ακόμα μπαταρία είσαι τόσο άσχετος που δε θα πρεπε καν να σου απαντάω αλλά οκ... ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ γνωρίζουν ότι το τελευταίο 30-35% τις μπαταρίας των Iphone είναι πολύ πιο... νεράκι... κοινός στην αρχή δείχνει να πέφτει αργά το ποσοστό και στο τέλος το 30-35% πέφτει νεράκι μέχρι το 0%. είναι κάτι που μπορείς να το ακούσεις και εδώ και να δεις πόσο καλή μπαταρία έχουν τα iphone (δεν έχουν να σε προλάβω) και για του λόγου το αληθές πάρε και κανα δυο τεστ από πολύ γνωστά και αμερόληπτα κανάλια που κάνανε τεστάκια...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...