Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακολουθώντας την τακτική της, η Google δεν πρόκειται επίσης να ανακοινώσει τις επερχόμενες συσκευές Pixel νωρίτερα από το τέλος της χρονιάς. Πιο συγκεκριμένα, οι επόμενες συσκευές Pixel 3 και Pixel 3 XL αναμένεται να παρουσιαστούν τον Οκτώβριο. 

έχει τα συντακτικά/γραμματικά θεματάκια της αυτή η πρόταση

Το Androir P ποια μεγάλη αλλαγή φέρνει είπαμε; Τα gestures από Iphone X?

Επεξ/σία από whoever81
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ με το Huawei p9 lite 2017 τρέχω το 8 καθώς πήρα την ενημέρωση πριν κάνα μήνα. Καλώς να έρθει το 9 αρκεί να μην πέσει βαρύ στο κινητό μου. Ram έχω 3 GB δε νομίζω να έχω πρόβλημα. Αν ο kirin 655 τα βγάλει πέρα. Αυτό δε ξέρω. 

Δημοσ.

οταν αγορασα το 1+1 ειχε android 4.4 cyanogen mode.

πηρε update σε 5 και μετα 6.

μετα φλασαρα 7 ressurection remix και τωρα εχω 8 omnirom.

μολις βγει 9 για την συσκευη μου θα το βαλω την επομενη μερα.

τα γραφω για να κλαινε οι σαμσουγκιδες.

• Sad 1
Δημοσ.

Και εφόσον το 90% του συνολικού αριθμού των μοντέλων όλων των εταιριών δεν θα πάρει καμία αναβάθμιση οι χρήστες android πρακτικά Χ....

Δημοσ.

Έχω σταματήσει να εντυπωσιάζομαι πλέον με τις νέες εκδόσεις καθώς οι αλλαγές που προσφέρουν είναι από ελάχιστες έως αστείες (όταν διαφημίζεις ως σημαντικό γεγονός την παρουσία νέων emojis...). Καταλαβαίνω βέβαια πως έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο ωριμότητας, οπότε με ενδιαφέρει πιο πολύ η ασφάλεια με τα security patches και η καλύτερη μπαταρία (που δεν έρχεται ποτέ) παρά κάτι άλλο.

• Like 5
Δημοσ.

Ως κάτοχος Pixel 2 XL και τρέχοντας από Android P από την πρώτη Beta που βγήκε μπορώ να πω ότι θα μπορούσαν να την πούνε όχι Beta αλλά Stable. κανένα κόλλημα κανένα πρόβλημα εδω και μηνες. Οι διαφορές στο γραφικό περιβάλλον είναι μεγάλες έως πολύ μεγάλες! θυμίζει αρκετά σε iphone η μπάρα αλλαγής εφαρμογών που όμως ειναι βελτιωμένη, καλύτερη και πιο βολική. στην έκδοση Beta που έχω τώρα η οθόνη με τέρμα φουλ φωτεινότητα data, gps ανοιχτά όλη την ώρα και με battery safe mode που δεν αφήνει ότι χαζομάρα θέλει να τρέχει από πίσω έχω installed, μου βγάζει από 4 ώρες έως και 6 ώρες αναμμένη οθόνη μέχρι να πάει στο 10%. Πολύ βολικό επίσης όταν συνδέεις bluetooth συσκευές σου λέει πόσο τις εκατό μπαταρία έχει η συσκευή (πολλές εκ τον οποίων δεν έχουν κάποια ένδειξη πόση μπαταρία έχουν βλέπε ακουστικά κτλ) πολλές οι διαφορές σε ενημερώσεις του χρήστη και η διαφορα στην κατανάλωση μπαταρίας κάνει την διαφορά τελικά.  για όσους έχουν πιξελ (για τα άλλα κινητά δε ξέρω δε μπορώ να πω κάτι) αξίζει να δοκιμαστεί αν δεν κρατιέστε για κανα μήνα ακόμα. το κακό? εμείς που την έχουμε δεν μας ενδιαφέρει πότε θα βγει η επίσημη... 😑 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, j2k είπε

το xiaomi mi a1 & a2 θα την παρουνε ?

Το Α1 κατά πάσα πιθανότητα. Το Α2 θα την πάρει 100%.

Η xiaomi δίνει 1 update στα φθηνά κινητά και 2 στα ακριβά. Χωρίς να είναι απόλυτος κανόνας και να υπάρχει σαφής διαχωρισμός.

Περιμένω για το Α1 να δώσει 2 αφού είναι το πρώτο της android one.

Επεξ/σία από Retromaniac
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tamis είπε

Ως κάτοχος Pixel 2 XL και τρέχοντας από Android P από την πρώτη Beta που βγήκε μπορώ να πω ότι θα μπορούσαν να την πούνε όχι Beta αλλά Stable. κανένα κόλλημα κανένα πρόβλημα εδω και μηνες. Οι διαφορές στο γραφικό περιβάλλον είναι μεγάλες έως πολύ μεγάλες! θυμίζει αρκετά σε iphone η μπάρα αλλαγής εφαρμογών που όμως ειναι βελτιωμένη, καλύτερη και πιο βολική. στην έκδοση Beta που έχω τώρα η οθόνη με τέρμα φουλ φωτεινότητα data, gps ανοιχτά όλη την ώρα και με battery safe mode που δεν αφήνει ότι χαζομάρα θέλει να τρέχει από πίσω έχω installed, μου βγάζει από 4 ώρες έως και 6 ώρες αναμμένη οθόνη μέχρι να πάει στο 10%. Πολύ βολικό επίσης όταν συνδέεις bluetooth συσκευές σου λέει πόσο τις εκατό μπαταρία έχει η συσκευή (πολλές εκ τον οποίων δεν έχουν κάποια ένδειξη πόση μπαταρία έχουν βλέπε ακουστικά κτλ) πολλές οι διαφορές σε ενημερώσεις του χρήστη και η διαφορα στην κατανάλωση μπαταρίας κάνει την διαφορά τελικά.  για όσους έχουν πιξελ (για τα άλλα κινητά δε ξέρω δε μπορώ να πω κάτι) αξίζει να δοκιμαστεί αν δεν κρατιέστε για κανα μήνα ακόμα. το κακό? εμείς που την έχουμε δεν μας ενδιαφέρει πότε θα βγει η επίσημη... 😑 

Και το θεωρεις καλη μπαταρια με battery saver on 4 - 6 ωρες? … βγαζω 6-8 ωρες με όλα αυτά ανοιχτα και ρολοι συνδεδεμενο χωρις battery saver.

iPhone 8 plus και ios 12.

Επεξ/σία από alexakos89
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tamis είπε

στην έκδοση Beta που έχω τώρα η οθόνη με τέρμα φουλ φωτεινότητα 

Σιγά τη φωτεινότητα που έχει στο τέρμα η οθόνη του.. :P

• Confused 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Jimmy08 είπε

Σιγά τη φωτεινότητα που έχει στο τέρμα η οθόνη του.. :P

έλα έλα γκρινιάρη καλό είναι :P 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Και το θεωρεις καλη μπαταρια με battery saver on 4 - 6 ωρες? … βγαζω 6-8 ωρες με όλα αυτά ανοιχτα και ρολοι συνδεδεμενο χωρις battery saver.

iPhone 8 plus και ios 12.

6 ώρες  αναμμένη οθόνη όχι usage που λένε τα μηλαράκια και χαίρονται οι κάτοχοι... με 3 ώρες ομιλία καθημερινά και 6 ώρες οθόνη με 100% φωτεινότητα και με battery save για τα backround και μονο... το λες λίγο?????? ούτε στα όνειρα του τιμι δεν πιάνει το iphone τόσο... πρωήν κάτοχος...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...