Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, σε λιγες μέρες σκέφτομαι να αγοράσω ενα παπι΄! μεταχειρισμενο ψαχνω και δινω ταβανι 1000-1100 ευρω!

Το θελω για βολταδικο σε επαρχία μένω και πηγαινω βολτες κοντινες αλλα και μακρυνες..εννοειται 4χρονο θελω και εχω στο νου μου τα εξης:

glx

astrea

astrea supra

suzuki fx

Οι φιλοιι μου λενε οχι Fx λογω ακρβων ανταλλακτικων και ακριβης επισκευης συντηρησης..Τα φωτα σας θελω τι προτεινετε;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ήταν αποκλειστικά από αυτά θα έπαιρνα FX. Κλάσης ανώτερο σασί από τα υπόλοιπα, mono-shock πίσω, δισκόφρενο μπροστά. Και επειδή το θες και για μινι ταξίδια είναι μπόνους τόσο η αισθητά περισσότερη δύναμη, το 5άρι σασμάν αντί για 4άρι όσο και το ψυγείο λαδιού. Στα μείον η ένα κλικ παραπάνω κατανάλωση και η επισκευή-σερβις. 
ΥΓ : Το glx το αποκλείεις όπως και να έχει.

εντιτ: Ρίξε μια ματιά και στα Daytona

Επεξ/σία από JimasGR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Unforgiven21 είπε

καποιος να βοηθησει; 

η γνώμη μου με λίγο παραπάνω απο 1100€ δες για κάνα καινούριο kymco, daytona, keeway, jianshe ή μτχ άψογο innova, crypton 115, X135, address, kriss 125 efi, sym magic, kaze 115s, athlete και ασε τα glx, astrea κλπ δεινόσαυρους τα οποία έχουν επισκευαστεί 100 φόρες με μη γνήσια ανταλλακτικά

Επεξ/σία από ziaba
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/8/2018 στις 9:02 ΜΜ, Unforgiven21 είπε

Καλησπέρα σε όλους, σε λιγες μέρες σκέφτομαι να αγοράσω ενα παπι΄! μεταχειρισμενο ψαχνω και δινω ταβανι 1000-1100 ευρω!

Το θελω για βολταδικο σε επαρχία μένω και πηγαινω βολτες κοντινες αλλα και μακρυνες..εννοειται 4χρονο θελω και εχω στο νου μου τα εξης:

glx

astrea

astrea supra

suzuki fx

Οι φιλοιι μου λενε οχι Fx λογω ακρβων ανταλλακτικων και ακριβης επισκευης συντηρησης..Τα φωτα σας θελω τι προτεινετε;;;

Απο τη χρονομηχανη μας γραφεις  φιλε;

Να ξερεις,το euro του 2004 το πηρε η Ελλαδα,παιξε κανα δυνατο στοιχημα.

10 λεπτά πριν, ziaba είπε

η γνώμη μου δες για κάνα καινούριο kymco, daytona, keeway, jianshe ή μτχ άψογο innova, crypton 115, X135, kriss 125 και ασε τα glx, astrea κλπ δεινόσαυρους τα οποία έχουν επισκευαστεί 100 φόρες με μη γνήσια ανταλλακτικά

Εννοειται οτι δε συζηταμε για τα μοντελα του 94.

Για κανα innova 04 η crypton 115 τον κοβω,το X135 παιζει στο 1500ρι.

Επεξ/σία από talibanakos
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, talibanakos είπε

Απο τη χρονομηχανη μας γραφεις  φιλε;

Να ξερεις,το euro του 2004 το πηρε η Ελλαδα,παιξε κανα δυνατο στοιχημα.

Εννοειται οτι δε συζηταμε για τα μοντελα του 94.

Για κανα innova 04 η crypton 115 τον κοβω,το X135 παιζει στο 1500ρι.

παίζουν και κάποια στα λεφτά που λέει ο ts φορτωμένα με χλμ βεβαία

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Unforgiven21 είπε

αν παρω fx γτ τρελαινομαι γ αυτο και τ βαλω ενα γνησιο κυλινδροπιστονο τι θεμα να χω;;

Ολα τα υπολοιπα.

2 ώρες πριν, ziaba είπε

παίζουν και κάποια στα λεφτά που λέει ο ts φορτωμένα με χλμ βεβαία

Ας παρει fx καλυτερα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...