nickvas19 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια. Ειμαι κατοχος ενος ipad 2018 και διαπιστωνω οτι αργει παρα πολυ να φορτισει.5ωρες.ειναι φυσιολογικο; Μετα βλεπω καποιους βαζουν τον φορτιστη της apple απο λαπτοπ.μηπως η μπαταρια ετσι ομως θα χαλασει γρηγοροτερα; Τελος για να μην ανοιγω θεμα κ αλλου μιας κ μιλαμε για φορτισεις.εχω παρει δυο συσκευες φορτισης με 4 και 5 usb που υποσχονται 2amper εξοδο σε καθε θυρα.το ενα ειναι ενα bliyzwolf και το αλλο ειναι ενα orico.εχω ενα πραγματακι που μετραει τα αμπερ.ε λοιπον 2amper ποτε δεν ειδα...ενω με φορτιστη σκετο βαζωντας τον μετρηση μου δειχνει κανονικα.τι να παιζει; Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2018 από nickvas19
bahamut_zero Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 με τον φορτιστη/καλωδιο της μαμας του ποσες ωρες κανει;
nickvas19 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Εαν παρω πιο δυνατο φορτιστη θα κανω ζημια; Οσο αφορα την τελευταια παραγραφο ξερει κανεις να μου πει γνωμη;
nickvas19 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Επίσης για να μην ανοιγω θεμα αναζητω πενάκι χωρις bluetooth και με ψιλη μύτη. Καμια ιδεα; Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2018 από nickvas19
taslikos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Τόσο κάνει να φορτίσει. Μην βαλεις άλλον φορτιστή δεν θα σεις διαφορά. Έχει κυκλωμα μεσα που λέει στον φορτιστή μέχρι ποσό δέχεται και θα φορτίζει πάλι στις 5 ώρες. Για πενάκι δες το apple.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα