Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκτός αν είσαι ΚΑΙ φωτογράφος, που δεν το δήλωσες αρχικά,  υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που θές οθόνη πάνω από 80%rgb ;;;;
Γιατί για 2)τουλάχιστον fullhd 15 ίντσες. Aπλα θεμα γουστου κ ξεκουραστης λειτουργιας.   ΔΕΝ νομίζω ότι χρειάζεσαι απαραίτητα τέτοια οθόνη.

Εκτός και αν είσαι τίποτα ειδικός επί των τεχνικών και λοιπών θεμάτων αλλά το 3).... Και εαν εχει κ μνημες ταχυτερες απο τα κοινα λαπτοπ ακομα καλυτερα.  δείχνει ότι μάλλον δεν...

Μπορεί βέβαια και να θες απλά να πείσεις τον εαυτό σου ότι πρέπει να πάρεις ντε και καλά MAC τελικά οπότε δεν έχει και νόημα να ασχολούμαστε άλλο με το θέμα.
Πάρε το Mac και σε καλή μεριά.

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαι σινεφιλ....οτι οθονη εχω ειναι accurate....ειναι απλα κολλημα.

Επισης μου την σπανε οι οθονες που η γωνια θεασης ειναι χαλια και αμα το κανεις πανω κατω σκοτινιαζει.επισης οσο εισαι εξω θες φωτεινη οθονη.καποιοι το ξερεται καλα αυτο.και οσο φωτεινη ειναι μια οθονη τοσο δυσκολο ειναι τα χρωματα να ναι καλα.γι αυτο ολες της μαπα οθονες δεν τις βγαζουν με τρελες φωτεινοτητες.

Για τις μνημες αγαπητε φιλε υπαρχουν ddr4 σε δυο ταχυτητες 2400 και 2666 γι αυτο το ειπα.δεν υποστηριζουν ολα τα λαπτοπ 2666.τωρα ποσο διαφορα εχει και εαν εχει ειναι αλλο θεμα.

Επεξ/σία από nickvas19
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το budget παραμένει 2 χιλιάρικα πάρε το xps το 15άρι και σε καλή μεριά... Αλλιώς τσιμπα έναν σταθερό για το σπίτι με μια οθόνη καλή να κάνεις την δουλειά σου και με τα ρέστα ένα laptop  για το δρόμο...δυσκολάκος είσαι... :-)

Επεξ/σία από dimoskoutr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...