μαστερ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Καλησπερα παιδια. Εχω ενα lenovo M70e sff που του λειπει το dvd player. Αυτο εδω πχ ταιριαζει; https://www.e-shop.gr/liteon-ds-8acsh-8x-internal-slimline-sata-dvd-writer-black-p-PER.346816 ευχαριστω.
Salvation81 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ισως να κανω λαθος αλλα δεν φοραει slim DVDRW αλλα κανονικο. Εδω πχ εγω βλεπω κανονικο που μπαινει μεσα στο κουτι : Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2018 από Salvation81
μαστερ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Καλημερα. Οχι,δεν μπαινει με τιποτα το κανονικο μεγεθος dvd. Hδη αγορασα ενα κανονικο και την πατησα. Για αυτο ,μη ξανα αγορασω το slim και δεν ταιριαζει και αυτο(δλδ μη τυχων και παιρνει καποιο ειδικο)
madnifestah Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 και όμως στο site της lenovo λέει για 5,25 bay δηλαδή κανονικού μεγέθους... Bays Two 3.5 inch internal bays (hard disk drive) One 5.25 inch external bay (optical disk drive)
μαστερ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Και ΝΑΙ φιλε μου εχεις δικιο...ταιριαζει. Δικο μου λαθος. Ευχαριστω πολυ παιδια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα