Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, το πρόβλημα όπως το περιέγραψα είναι το το pc κάνει restart μόνο του. Από ψάξιμο στο φόρουμ  έχω καταλάβει ότι φταίει μάλλον η υπερθέρμανση.

- Πριν εμφανιστεί το πρόβλημα είχα κατεβάσει το overDrive της amd για τον athlon, και το έβαζα χειροκίνητα σε turbomode από τη σχετική εφαρμογή πριν παίξω παιχνίδια.

- Αφού εμφανίστηκε το πρόβλημα και επειδή τον υπολογιστή τον θέλω για εφαρμογές γραφείου, έβγαλα την εφαρμογή της AMD, καθάρισα το pc, άλλαξα πάστα, έβαλα μια ψύκτρα της thermaltake καινούργια, και έλενξα τις θερμοκρασιες του επεξεργαστή, και από το setup menu της μητρικής (γιατί είδα από εδώ ότι οι ενδείξεις μπορεί να διαφέρουν.) και από άλλα λογισμικά. Επίσης πάλι, από το μενου της μητρικής επέλεξα disabled σε AMD-OC-Turbo mode.  Προκοπή δεν είδα. Παρότι ο υπολογιστής σβήνει πιο σπάνια, οι θερμοκρασίες είναι για την cpu 80 βαθμοί σύμφωνα με το μενού της μητρικής και 87 σύμφωνα με το CPUID Monitor. Λέω καληνύχτα στην CPU;

hw1.JPG

Δημοσ.

Οι θερμοκρασίες είναι ένας πολύ πιθανός λόγος για επανεκκινήσεις.

Δοκίμασε να μπείς στο bios και να κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Ποιά ψύκτρα έβαλες; Είσαι βέβαιος ότι την έβαλες σωστά; Έχεις σχετική εμπειρία ή ήταν κάτι που το έκανες πρώτη φορά;

• Like 1
Δημοσ.

teo έκανα αυτό που μου είπες με το bios, και επίσης αοενεργοποίησα μια ρύθμιση των wun10 που κάνει restart μόνο του το pc σε system failure. Βοήθησαν και τα 2, καθώς έσβησε μια φορά από τότε. Σχετικά με την ψύκτρα, όταν λέω έβαλα εννοώ ότι τον πήγα σε τεχνικό, γνωστό μου γιατί είχα δει μια ψύκτρα της thermaltake στα crazy, και δεν ήμουν σίγουρως πώς να την περάσω στο pc, οπότε νομίζω έκανε καλή δουλειά στην τοποθέτηση, με την ψύκτρα βέβαια να είναι average για fm2.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, nikolakis2222 είπε

teo έκανα αυτό που μου είπες με το bios, και επίσης αοενεργοποίησα μια ρύθμιση των wun10 που κάνει restart μόνο του το pc σε system failure. Βοήθησαν και τα 2, καθώς έσβησε μια φορά από τότε. Σχετικά με την ψύκτρα, όταν λέω έβαλα εννοώ ότι τον πήγα σε τεχνικό, γνωστό μου γιατί είχα δει μια ψύκτρα της thermaltake στα crazy, και δεν ήμουν σίγουρως πώς να την περάσω στο pc, οπότε νομίζω έκανε καλή δουλειά στην τοποθέτηση, με την ψύκτρα βέβαια να είναι average για fm2.

ποια ειναι η ψυκτρα? διοτι αμα ειναι καμια οσο καλη οσο οι στοκ της ιντελ, δεν κανει και πολλα πραματα.

μπορεις να πας στο γνωστο σου να ξανακανει την εγκατασταση της ψυκτρας μηπως και δεν εχει μπει καλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...