xhighlivex Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Παπακι σε ακινησια 7 χρονια. Οι πινακιδες δεν παραδοθηκαν οποτε θεωρητικα ισχυει ακομη η αδεια κυκλοφοριας. Εχει χαθει ομως και θελει επανεκδοση. 1. Ιδιοκτητης ο πατερας μου, ζει τωρα στη γερμανια. Ειναι προβλημα αυτο λετε να μη τη βγαζουνε εφοσον δε ζει εδω; 2. Στα κεπ αργουνε παραπανω να στη βγαλουνε να παμε καλυτερα στο υπουργειο;
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Ας σου στείλει ένα πληρεξούσιο ο πατέρας σου ή εξουσιοδότηση θεωρημένη από το εκεί προξενείο. Ρώτα πρώτα εδώ αν γίνεται.
NikosKallithea Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Τι εννοείς ακινησια, πως δεν παραδόθηκαν πινακίδες και άδεια;
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Αν πληρωνει τελη κυκλοφοιας το παπακι ( δεν ξερω) θα τα βρεις μπροστα σου
xhighlivex Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 1.Ο πατερας μου εδω ειναι εχει ερθει για ενα μηνα. Αλλα βλεπω στην αιτηση οτι θελει αριθμο ταυτοτητας ή διαβατηριο και λεω μηπως πρεπει να εισαι ελληνας πολιτης για να το κανεις; 2.ακινησια εννοω ειναι παρατημενο στην αυλη. ομως στα χαρτια ειναι σαν να κυκλοφορει επειδη δεν ασχοληθηκε ο πατερας μου απλως το αφησε ετισ 3.τα τελη προφανως δεν εχουν πληρωθει τα τελευταια χρονια. Θαναι προβλημα αυτο; Γιατι ειδα ας πουμε για μεταβιβαση δεν πρεπει ναχεις χρωστουμενα, αλλα για χορηγηση αντιγραφου δεν ειδα κατι τετοιο.
dollyyy19 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 ειναι 50αρι ή μεγαλυτερο;τα τελη θα τα πληρωσεις διπλά αν ειναι ανωτων50 κυβικων.
thant Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Θα έχεις πρόβλημα να κάνεις οτιδήποτε από τη στιγμή που έχεις απλήρωτα τέλη χωρίς να έχεις καταθέσει πινακίδες. Πρέπει να πληρώσεις + το πρόστιμο, και ενδεχομένως να έχεις θέμα με την μη ασφάλισή του. Αυτό θα έπρεπε να σε απασχολεί και μετά όλα τα άλλα. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2018 από thant
NikosKallithea Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Η αληθεια ειναι οτι δεν γνωριζω ακριβως τι γίνεται σε αυτην την περίπτωση και πολυ θα ηθελα να μαθω. Γιατι αυτο ουτε τελη ουτε ασφαλεια εχει πληρωσει εδω και χρονια Αναμένω λοιπον ...και αν ποτέ το θέσεις σε κυκλοφορία καλο θα ηταν να μας ενημερώσεις
xhighlivex Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Παω αυριο κεπ με τον πατερα μου και αν δε βγαλουμε ακρη θα παμε και στο υπουργειο. Καλη μου τυχη
xhighlivex Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Λοιπον μαγκες. Πηγαμε ΚΕΠ αρχικα ρωταμε μας λεει να παμε στο υπουργειο γιατι δεν εχει αδεια διαμονης. Ρωτησα και αν παιζει προβλημα που χρωσταει τελη μου λεει οχι δεν κολλαει πουθενα. Παμε υπουργειο συμπληρωνουμε τη δηλωση, μας λεει η υπαλληλος χωρις αδεια διαμονης δε μπορω να σας το βγαλω. Με τα πολλα εφερε μια αλλη κ μας κανονισε. Σε 10 μερες θα παμε να το παρουμε.
ziaba Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, xhighlivex είπε Λοιπον μαγκες. Πηγαμε ΚΕΠ αρχικα ρωταμε μας λεει να παμε στο υπουργειο γιατι δεν εχει αδεια διαμονης. Ρωτησα και αν παιζει προβλημα που χρωσταει τελη μου λεει οχι δεν κολλαει πουθενα. Παμε υπουργειο συμπληρωνουμε τη δηλωση, μας λεει η υπαλληλος χωρις αδεια διαμονης δε μπορω να σας το βγαλω. Με τα πολλα εφερε μια αλλη κ μας κανονισε. Σε 10 μερες θα παμε να το παρουμε. από πότε οι Γερμανοί ή Έλληνες που ζούνε στο εξωτερικό πρέπει να χουν άδειά διαμονής?lol Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2018 από ziaba
xhighlivex Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 για οποιον μπορει να ενδιαφερεται, τοχω στα χερια μου το χαρτι καιρο τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα