Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παπακι σε ακινησια 7 χρονια. Οι πινακιδες δεν παραδοθηκαν οποτε θεωρητικα ισχυει ακομη η αδεια κυκλοφοριας. Εχει χαθει ομως και θελει επανεκδοση. 

1. Ιδιοκτητης ο πατερας μου, ζει τωρα στη γερμανια. Ειναι προβλημα αυτο λετε να μη τη βγαζουνε εφοσον δε ζει εδω; 

2. Στα κεπ αργουνε παραπανω να στη βγαλουνε να παμε καλυτερα στο υπουργειο;

Δημοσ.

1.Ο πατερας μου εδω ειναι εχει ερθει για ενα μηνα. Αλλα βλεπω στην αιτηση οτι θελει αριθμο ταυτοτητας ή διαβατηριο και λεω μηπως πρεπει να εισαι ελληνας πολιτης για να το κανεις;

2.ακινησια εννοω ειναι παρατημενο στην αυλη. ομως στα χαρτια ειναι σαν να κυκλοφορει επειδη δεν ασχοληθηκε ο πατερας μου απλως το αφησε ετισ

3.τα τελη προφανως δεν εχουν πληρωθει τα τελευταια χρονια. Θαναι προβλημα αυτο; Γιατι ειδα ας πουμε για μεταβιβαση δεν πρεπει ναχεις χρωστουμενα, αλλα για χορηγηση αντιγραφου δεν ειδα κατι τετοιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα έχεις πρόβλημα να κάνεις οτιδήποτε από τη στιγμή που έχεις απλήρωτα τέλη χωρίς να έχεις καταθέσει πινακίδες.

Πρέπει να πληρώσεις + το πρόστιμο, και ενδεχομένως να έχεις θέμα με την μη ασφάλισή του.

Αυτό θα έπρεπε να σε απασχολεί και μετά όλα τα άλλα.

Επεξ/σία από thant
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι δεν γνωριζω ακριβως τι γίνεται σε αυτην την περίπτωση και πολυ θα ηθελα να μαθω.

Γιατι αυτο ουτε τελη ουτε ασφαλεια εχει πληρωσει εδω και χρονια

Αναμένω λοιπον ...και αν ποτέ το θέσεις σε κυκλοφορία καλο θα ηταν να μας ενημερώσεις

Δημοσ.

Λοιπον μαγκες. Πηγαμε ΚΕΠ αρχικα ρωταμε μας λεει να παμε στο υπουργειο γιατι δεν εχει αδεια διαμονης. Ρωτησα και αν παιζει προβλημα που χρωσταει τελη μου λεει οχι δεν κολλαει πουθενα. Παμε υπουργειο συμπληρωνουμε τη δηλωση, μας λεει η υπαλληλος χωρις αδεια διαμονης δε μπορω να σας το βγαλω. Με τα πολλα εφερε μια αλλη κ μας κανονισε. Σε 10 μερες θα παμε να το παρουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, xhighlivex είπε

Λοιπον μαγκες. Πηγαμε ΚΕΠ αρχικα ρωταμε μας λεει να παμε στο υπουργειο γιατι δεν εχει αδεια διαμονης. Ρωτησα και αν παιζει προβλημα που χρωσταει τελη μου λεει οχι δεν κολλαει πουθενα. Παμε υπουργειο συμπληρωνουμε τη δηλωση, μας λεει η υπαλληλος χωρις αδεια διαμονης δε μπορω να σας το βγαλω. Με τα πολλα εφερε μια αλλη κ μας κανονισε. Σε 10 μερες θα παμε να το παρουμε.

από πότε οι Γερμανοί ή Έλληνες που ζούνε στο εξωτερικό πρέπει να χουν άδειά διαμονής?lol

Επεξ/σία από ziaba
  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...