Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζητώ τη βοήθεια σας και όσοι ειδικά έχουν πάει κάτι αντίστοιχο. Ύστερα από πτώση εξωτερικού σκληρού δίσκου σταμάτησε να λειτουργεί.

Ο δίσκος ήταν στο ρεύμα και λογικά έχει χτυπήσει κάτι σε βελόνα ή σε πλακέτα. Δυστυχώς ο δίσκος ανοίχτηκε εσωτερικά χωρίς επιτυχία κι εγώ θέλω επειγόντως ν'ανακτήσω κάποια αρχεία αν όχι όλα (2 φακέλους σίγουρα.

Έχει κάποιος γνώση τι μπορεί να γίνει, χωρίς να πάω σε εταιρεία ανάκτησης που στο κόστος σίγουρα δεν μπορώ ν'αντεπεξέλθω? Μιλάμε ότι τέτοιες εταιρίες θέλουν 60€ μόνο για να τον παραδώσεις.

Και αν υπάρχει κάποιο μέλος εδώ που θα μπορούσα από Αθήνα εδώ να μιλήσω προσωπικά και να το κατέχει το θέμα ακόμα καλύτερα

Δημοσ.

Δεν είναι εύκολη υπόθεση η ανάκτηση από κατεστραμμένο δίσκο. Γι'αυτό και το υψηλό κοστολόγιο. Χρειάζεται να έχεις έναν ίδιο σε καλή κατάσταση για να κάνεις πειράματα.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, kostasSTi είπε

Δεν είναι εύκολη υπόθεση η ανάκτηση από κατεστραμμένο δίσκο. Γι'αυτό και το υψηλό κοστολόγιο. Χρειάζεται να έχεις έναν ίδιο σε καλή κατάσταση για να κάνεις πειράματα.

Εννοεις για να παιξουν τραμπες σε ανταλακτικα? Ξερεις δηλαδη περιπου για τι κοστος μιλαμε σε εταιριες πανω κατω (οπως μου ανεφεραν tic tac, anaktisis πχ)?

Δημοσ.
Στις 5/8/2018 στις 6:42 ΜΜ, john_petrucci7 είπε

Εννοεις για να παιξουν τραμπες σε ανταλακτικα? Ξερεις δηλαδη περιπου για τι κοστος μιλαμε σε εταιριες πανω κατω (οπως μου ανεφεραν tic tac, anaktisis πχ)?

Ακριβώς. Θα πρέπει φυσικά να ξέρεις τι κάνεις. 

Για το κόστος δε θυμάμαι, είχα ακούσει πολύ παλιά κάποια νούμερα. Το κατά πόσο αξίζει τον κόπο βέβαια, μόνο εσύ μπορείς να το κρίνεις, αφού εσύ ξέρεις και την αξία των αρχείων σου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...