vins Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 9 ώρες πριν, Innsbruck είπε Ολοι οι παλιοι θυμομαστε οτι το πλαισιο και το eshop παλια ηταν στο skroutz. Και τα δυο αυτα ειχαν τιγκαρει στις αρνητικες αξιολογησεις(το eshop ειδικα λογω service rma) και μετα βγηκαν απο το skroutz για ευνοητους λογους. Και ναι ειχα και εγω ασχημη εμπειρια με το eshop (οταν ειχαν μαγαζι στην στουρναρα-ευτυχως εκλεισαν τα διαφορα μαγαζακια του τρομου που ειχαν σε εκατονταδες σημεια και εμειναν 6-7) Καλά από skroutz βγήκαν και λόγω του ότι ήταν τέρμα κάτω στη λίστα λόγω τιμών.. Πάντως κι εγώ που χρειάστηκα και σε ακριβά προϊόντα 2 φορές υπήρξε άμεση ανταπόκριση
zio10 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 23 ώρες πριν, Sebu είπε Το θεμα δεν ειναι τοσο το RMA. Εκει ειναι το τελευταιο βημα. Το θεμα ειναι α) οτι θα χασεις οτι εχεις μεσα και β) θα πρεπει να ξαναστησεις το συστημα απο την αρχη και γ) θα πρεπει να αγορασεις νεο δισκο αν το RMA ειναι της πλακας, αργησει, δεν σε καλυψει, δεν δωσει επαρκες πιστωτικο για νεο 500αρη δισκο ssd Καλά αυτό συμβαίνει με όλους τους δίσκους, γι'αυτό πρέπει να έχουμε backup!
giorginho Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Στις 6/8/2018 στις 2:42 ΜΜ, ioann1s είπε eshop rma σε ssd της Intel δεν είχα πρόβλημα. Μπήκε πιστωτικό της αρχικής αξίας του 40GB Intel και με αυτό πήρα καινούργιο 120GB τότε 40GB? 2007-2008? Καπου τοτε τα εκαναν αυτα οπως περιγραφεις, πριν καμια 6ετια (πιθανοτατα λιγο παραπανω) που ειχα ενα τετοιο τελευταιο περιστατικο με δαυτους (απο τοτε ξεκοψα εντελως) μου πιστωσαν ενα ποσο που "αντιστοιχει στην τρεχουσα αξια του προϊοντος"!! Περιπου 40-50% κατω απο οτι ειχα πληρωσει αρχικα.
gtajunkie Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Αναφορά σε κείμενο Εγώ πάντως μια φορά που χρειάστηκα rma του e-shop (ηχεία που έκαναν έναν ενοχλητικό θόρυβο σαν coil whine) δεν είχα κανένα πρόβλημα καθώς μου τα αλλάξανε με άλλα. Είχα αγοράσει και'γω από eshop κάτι ηχεία Logitech που έκαναν coil whine και δεν τα δεχόντουσαν με τίποτα πίσω για αντικατάσταση γιατί λέγανε ότι είχε ανοιχτεί η συσκευασία (είχε ανοιχτεί, όχι καταστραφεί). Λες και κάποιος πρέπει να έχει μαντικές ικανότητες να καταλαβαίνει αν το προιόν θα του παρουσιάσει πρόβλημα πριν ανοίξει το κουτί.
pogchamp Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Το eshop έχει τέλεια εγγύηση. Δέχθηκαν να τους επιστρέψω λαπτοπ μετά από 20 μέρες γιατί έβγαλε κίτρινο backlight bleed και μάλιστα μου πίστωσαν και όλα τα χρήματα πίσω. Δεν έχουν τις καλύτερες τιμές αλλά σε εγγύηση είναι τέλειοι. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Αρκετα με τις εμπειριες περι rma, οπως φαινεται απο τα παραπανω, απο ολα εχει ο μπαξες τους. Εχετε ξεφυγει απο το τοπικ αρκετα. 5 1
duffyduck Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τωρα το e-shop.gr τον εχει στα 56,90 σε crazy αλλα το ιδιο εχει στο you.gr (skroutz.gr) Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από duffyduck
HateMe Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, duffyduck είπε Τωρα το e-shop.gr τον εχει στα 56,90 σε crazy αλλα το ιδιο εχει στο you.gr (skroutz.gr) Θα πέσουν κ άλλο όσο περνάει ο καιρός. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Τοτε ειχε 102 επομενη τιμη, τωρα εκει (57€) ειναι η τιμη του. Lock 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις