Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 https://www.lastpass.com/ Κατεβασα την εφαρμογη και προσθεσα ισοτοπους . Δεν καταλαβα ποιο θα ειναι το κερδος μου .
djuan1988 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δε χρειάζεται να θυμάσαι δεκάδες-εκατοντάδες κωδικούς, αλλά μόνο έναν (ή να χρησιμοποιήσεις το δαχτυλικό σου αποτύπωμα στις συσκευές που το υποστηρίζουν) και το πρόγραμμα αυτό κάνει αυτόματη συμπλήρωση των κωδικών. Προσωπικά το χρησιμοποιώ χρόνια και έχω τα πάντα σε αυτό, εκτός από το βασικό μου gmail, τα ebanking και το dropbox μου. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Δε χρειάζεται να θυμάσαι δεκάδες-εκατοντάδες κωδικούς, αλλά μόνο έναν (ή να χρησιμοποιήσεις το δαχτυλικό σου αποτύπωμα στις συσκευές που το υποστηρίζουν) και το πρόγραμμα αυτό κάνει αυτόματη συμπλήρωση των κωδικών. Προσωπικά το χρησιμοποιώ χρόνια και έχω τα πάντα σε αυτό, εκτός από το βασικό μου gmail, τα ebanking και το dropbox μου. Αν καταλαβα καλα αν ξεχασω τον κωδικο εδω μπορω μεσω του lastpass να συνδεθω ? Θελει την ιδια διαδικασια για καθε browser ? Το επι πληρωμη τι διαφορα εχει ? Ευχαριστω. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2018 από Γιάννης Platano
Hapatingo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Ουσιαστικά χρειάζεσαι μόνο να θυμάσαι τον κωδικό του lastpass. Κάνει το ίδιο ακριβώς με την αποθήκευση κωδικών που έχουν οι browser σου, αλλά μπορείς να έχεις πρόσβαση από παντού. Από τα θετικά είναι πως ανεβάζεις και κείμενα και διάφορες άλλες πληροφορίες εκτός από site και κωδικούς. Επίσης η ίδια εταιρία εχει και την εφαρμογή authenticator ένα hub για τους κωδικούς των 2-Step Verification. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, Hapatingo είπε Ουσιαστικά χρειάζεσαι μόνο να θυμάσαι τον κωδικό του lastpass. Κάνει το ίδιο ακριβώς με την αποθήκευση κωδικών που έχουν οι browser σου, αλλά μπορείς να έχεις πρόσβαση από παντού. Από τα θετικά είναι πως ανεβάζεις και κείμενα και διάφορες άλλες πληροφορίες εκτός από site και κωδικούς. Επίσης η ίδια εταιρία εχει και την εφαρμογή authenticator ένα hub για τους κωδικούς των 2-Step Verification. Για να καταλαβω....Εκανα λογαριασμο με email και κωδικο .Μπορω με αυτο τον κωδικο να συνδεθω εδω για παραδειγμα αφου εχω προσθεσει την σελιδα αν ξεχασω το ονομα χρηστη και κωδικο για εδω ? Ευχαριστω.
djuan1988 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Για να καταλαβω....Εκανα λογαριασμο με email και κωδικο .Μπορω με αυτο τον κωδικο να συνδεθω εδω για παραδειγμα αφου εχω προσθεσει την σελιδα αν ξεχασω το ονομα χρηστη και κωδικο για εδω ? Ευχαριστω. Μπορείς να προσθέσεις τα extensions που έχουν για όλους τους δημοφιλείς browsers και να κάνεις αυτό που λες. Ναι, σε βοηθάει να κάνεις login σε όποιο site έχει αποθηκεύσει εκεί. Κάνει αυτόματη συμπλήρωση. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2018 από djuan1988 1
Hapatingo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 2 minutes ago, Γιάννης Platano said: Για να καταλαβω....Εκανα λογαριασμο με email και κωδικο .Μπορω με αυτο τον κωδικο να συνδεθω εδω για παραδειγμα αφου εχω προσθεσει την σελιδα αν ξεχασω το ονομα χρηστη και κωδικο για εδω ? Ευχαριστω. Θα πρέπει να έχεις περάσει και το plug in στον browser ή στο κινητό σου, διαφορετικά μπαίνεις στο site της lastpass και το κάνεις copy paste. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Θα πρέπει να έχεις περάσει και το plug in στον browser ή στο κινητό σου, διαφορετικά μπαίνεις στο site της lastpass και το κάνεις copy paste. Η επι πληρωμη συνδρομη τι παραπανω εχει ? Δοκιμασα αποσυνδεση απο εδω αλλα δεν βοηθησε αν δεν εβαζα ονομα και κωδικο .Εχω προσθεσει την επεκταση για chrome. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2018 από Γιάννης Platano
djuan1988 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Πρακτικά για έναν απλό χρήστη τίποτα. Δες εδώ https://www.lastpass.com/pricing 1
infin1tyGR Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 25 minutes ago, Γιάννης Platano said: Δοκιμασα αποσυνδεση απο εδω αλλα δεν βοηθησε αν δεν εβαζα ονομα και κωδικο Θα συνδεθείς στο extension με το email και το master password του LastPass. Αυτό είναι το νόημα: χρειάζεται να θυμάσαι μόνο τον κωδικό του LastPass και έχεις πρόσβαση σε όλους τους υπόλοιπους κωδικούς. Ακόμα κι αν κάνεις format ή αλλάξεις συσκευή, απλά θα συνδεθείς στο LastPass και θα τους έχεις έτοιμους. 1
bilya Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 αλλο ενα θετικό του lastpass είναι οτι μπορεί κ αλλάζει τους κωδικούς αυτόματα μέχρι τώρα το χω κανει μονο σε yahoo mail.
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Λοιπόν 1) κανεις λογαριασμό 2) βάζεις το extension στο Browser που χρησιμποιείς 3) ξεκινάς και αποθηκεύεις τους κωδικούς σου στο last pass. 4) οταν θες να κανεις log in σε μια σελίδα πατάς στο extension πανω δεξία βάζεις τον κωδικό του last pass και αυτόματα συμπληρώνει ή κάνει log in στη σελίδα. Κέρδη Θυμάσαι μόνο ενα κωδικό και οχι πολλούς Οι κωδικοί σου μπορούν να είναι μεγάλοι και περίπλοκοι (εμένα σχεδον όλοι ειναι 15 ψηφία με αλφαριθμητικα και ειδικούς χαρακτήρες Αποθηκεύεις εξτρα δεδομένα που μπορείς να χρειαστεις οπως αριθμους καρτων, διαβατηρια κλπ Ειναι ολο κρυπτογραφημένα οποτε δεν εχεις κατι να φοβάσαι 1
bilya Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) δοκιμασε κ την εφαρμογή σε android. αρκετά χρήσιμη γιατι μπορείς να βαζεις κωδικούς σε apps κτλπ. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2018 από bilya
xaerialtwistx Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Προσωπικά δε θα εμπιστευόμουν τους κωδικούς μου σε online υπηρεσία όσο αξιοπιστη και αν έχει αποδειχτεί αυτή. Αν θες κάτι που να έχει επέκταση σε browser πας σε Roboform (το οποίο όμως δεν είναι δωρεάν αλλά οι κωδικοί αποθηκεύονται offline). Αν από την άλλη θες κάτι που ναι μεν δε δουλεύει μέσω browser αλλά έχεις τους κωδικούς σου σε οποιαδήποτε πλατφόρμα και με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, πας σε Keepass. (αποθηκευση της βασης κωδικων με κωδικό ΚΑΙ επιπλεον key το οποιο μπορεις πχ να φυλας σε ενα φλασακι, οποτε κ το ενα αρχειο να σου κλέψουν θα είναι παντελώς άχρηστο, χρειάζεται και τον κωδικό και το key για να ανοίξει τη βάση κωδικών.) Επισης στο keepass μπορεις να ενσωματωνεις στους κωδικους επιπλέον στοιχεια (πχ εικόνες κ ήχους), απλά θέλει copy-paste για τους κωδικούς (σε κινητα γινεται πανευκολα μεσω της μπαρας ειδοποιησεων). Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2018 από xaerialtwistx
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 9 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε Προσωπικά δε θα εμπιστευόμουν τους κωδικούς μου σε online υπηρεσία όσο αξιοπιστη και αν έχει αποδειχτεί αυτή. Αν θες κάτι που να έχει επέκταση σε browser πας σε Roboform (το οποίο όμως δεν είναι δωρεάν αλλά οι κωδικοί αποθηκεύονται offline). Αν από την άλλη θες κάτι που ναι μεν δε δουλεύει μέσω browser αλλά έχεις τους κωδικούς σου σε οποιαδήποτε πλατφόρμα και με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, πας σε Keepass. (αποθηκευση της βασης κωδικων με κωδικό ΚΑΙ επιπλεον key το οποιο μπορεις πχ να φυλας σε ενα φλασακι, οποτε κ το ενα αρχειο να σου κλέψουν θα είναι παντελώς άχρηστο, χρειάζεται και τον κωδικό και το key για να ανοίξει τη βάση κωδικών.) Επισης στο keepass μπορεις να ενσωματωνεις στους κωδικους επιπλέον στοιχεια (πχ εικόνες κ ήχους), απλά θέλει copy-paste για τους κωδικούς (σε κινητα γινεται πανευκολα μεσω της μπαρας ειδοποιησεων). Το Keepass ειναι σαν το last pass! Κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα. Επίσης το να έχεις τους κωδικούς offline δεν είναι και το πιο ασφαλές γιατί το αρχείο που τους περιέχει μπορεί να κλαπεί Το last pass σου δίνει την δυνατότητα να τα εχεις offline αν θες. Το last pass σε ανδροιδ κανει τα παντα μεσω δακτυλικων αποτυπομάτων, και με authenticator κλπ δεν μπαίνει κανείς στο λογαριασμό σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα