Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό είναι ένα τηλέφωνο. Οι συσκευές που κάποιοι παραπονιούνται ότι είναι πολύ μεγάλες έχουν τις ρίζες τους ακριβώς σε αυτού του είδους τη συσκευή, που ονομαζόταν κινητό τηλέφωνο, αλλά μετά από 20 χρόνια εξέλιξης έχουν μετατραπεί σε υπολογιστικά πολύ εργαλεία. 

Δημοσ.

Σωστά δεν έβαλαν καμερα μιας και το αντίστοιχο νοκια που είχα έβγαζε κάτι άθλιες φωτό οπότε δεν θα έπρεπε να υπάρχει καθόλου ,με ενδιαφέρει να παρω κάτι τέτοιο για την δουλειά, μιας και το σμαρτφον  που πήρα προσφατα είναι περισσότερο κόσμημα παρά τηλέφωνο και για κάποιον που δεν κάνει δουλειά γραφείου δεν είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα ειναι τελειο για κοσμο μεγαλυτερο που δεν ενδιαφερεται παραπανω απο τηλεφωνα, βλεπω μεγαλα γραμματα γενικα, επισης το πληκτρολογιο ειναι το απλουστερο που εχουν σκεφτει, τωρα το προβλημα θα ειναι οτι ηδη "παρομοιες" συσκευες (βεβαια να πω οτι ειναι λιγο κακοσχεδιασμενες) υπαρχουν στα κινεζομαγαζα στην μιση τιμη (φυσικα κατωτερης ποιοτητας hardware , αλλα στο κοινο που απευθυνονται το τελευταιο που τους νοιαζει ειναι η RAM)

Το βλεπω νουμερο 1 πωληση στις γιορτες για γιαγιαδες/παπουδες , ισως και σε παιδακια δημοτικου! 

τσιρζ

υγ.1 πηγα ειδα το οριτζιναλ site στα κινεζικα , απο που προηλθε , και εχει 2 φωτο με ζευγαρι γερων και ενα παιδακι! λολ

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όσους αναρωτιούνται το κινητό γιατί έχει 4G είναι γιατί όταν πιάνει κεραία με 4G θα ανεβάζει την ποιότητα της ομιλίας και θα ακούγεται πολύ πιο καθαρά από ότι σε 2G που ακούγεται λες και είσαι στο πηγάδι. Επίσης τα κοντινά μας χρονια θα αρχίσει η κατάργηση της 2G συχνότητας για κινητα για να χρησιμοποιήσουν της μπάντα της για αλλα πράγματα. Οποτε όσα κινητά θα χουν μονο 2G απλά θα είναι άχρηστα.

Για εμενα θα ήταν αδιάφορο να βάζανε μια camera 2megapixel της πλακας που δεν έκανα χρήση της μιας και η ποιότητα της photos θα ήταν .... πιο χρήσιμο θα ήταν να έχει radio που να παίζει μέσο bluetooth ακουστικων μπορεί και να χει δεν ξέρω δε το έψαξα κιόλας..

Το κινητό είναι για αυτούς που μιλάνε αρκετά στο κινητό εν ώρα εργασίας για ηλικιωμένους που θέλουν πάλι να μιλάνε μονο και για αυτούς που πάνε στον στρατό μιας και τα κινητά έχουν μεγάλη μπαταρία και θα κρατάει αρκετές ημερες.

Επεξ/σία από radeon9700
Δημοσ.

Λέτε μερικοί γιατί δεν βάζει κάμερα γιατί δεν βάζει 3.5 mm jack. Κινητό με 25 ευρώ σου πουλάει που θα κρατάει η μπαταρία 10 μέρες ... Προφανώς οποίος θα το πάρει  σαν δεύτερο κινητό και δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ την κάμερα του ΑΝ είχε και τα ακουστικά ... Εδώ κινητά με 500€ και δεν έχουν 3.5mm jack . Στα λεφτά αυτά είναι τοπ ...επίσης πλέον έτσι όπως έχει γίνει το πραμα με τα καρτοκινητα να λήγουν στους 2 μήνες ... Δύσκολο κάποιος να έχει και δεύτερο αριθμό χαχαχαχχαχαχαχα...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, vasvas100 είπε

Αγαπαμε τσαομι. Αλλά ρε τσαομι μας εχεις τρελάνει στο micro usb και καλά λογω κόστους και πας και βάζεις type c στο τηλέφωνο του 20ρικου? Τι έγινε? Σώθηκε το στοκ? 

Θεωρώ πως απλά ήρθε η εποχή της μετάβασης για την εταιρεία. Δηλαδή, όποιο νέο μοντέλο κυκλοφορεί από εδώ και 'μπρος, θα είναι με USB-C. Αναπόφευκτα κάποιες παλιότερες "ναυαρχίδες" θα έχουν micro-USB (αφού έχουν ΉΔΗ κυκλοφορήσει) ενώ νεότερα, αλλά υποδεέστερα κινητά, θα κυκλοφορήσουν με USB-C.

Θα εκπλαγώ εάν δω νέα συσκευή με micro-USB, ανεξαρτήτως κόστους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλέπω πολλά σχόλια και δεν μπορώ να κρατηθώ...

σκέφτηκε κανείς πως υπάρχουνε και κάποιοι...

που θέλουνε μόνο κλήση;
άντε καμία φώτο έτσι για να βλέπουν (όταν επιτρέπουνε τα μάτια;);
1. που θέλουνε ΜΕΓΑΛΑ πλήκτρα...
2. μια ΚΑΛΗ οθόνη να βλέπουνε τα νούμερα...
3. και να έχει ΔΥΝΑΤΟ ήχο κλήσης;

να σας συστήσω στους γονείς μου τότε και στα πεθερικά μου...

Δηλαδή ο ΠΑΠΠΟΥΣ και Η ΓΙΑΓΙΑ.... τι κινητό θα θέλανε;
απευθύνετε σε άλλο κοινό...
(κάποια "μοντέρνα" spec είναι να μπορούν να ανταλλάξουν αρχεία με τα νέα πιστεύω... πράγμα χρήσιμο και καλό)

Υ.Γ. πάντως και εμένα μου λείπει το 6110 μου.. το Ν73 ....και τα παλιά ανθεκτικά κινητά....
Υ.Γ. 2. Ωραίο και σε καλή τιμή... και Xiaomi θεωρώ θα είναι καλό...

Επεξ/σία από spgkountis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προχθες σε καποιο καταστημα μου ζητησε μια κυρια να της  περασω την καρτα χρονου ομιλιας σε ενα nokia με πληκτρα και γω απο συνηθεια πατουσα στη οθονη.Αστο εχουμε καει!Ωραιο παντως το xiaomi μονο για τηλ και sms.

Επεξ/σία από Istros
Δημοσ.

Για μενα πλεον ειναι πολυ δυσκολο να δουλεψει καποιος τετοιο κινητο. Ποιος θυμαται πως πληκτρολογεις με νουμερα μηνυμα? 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, vbeka9733 είπε

Για μενα πλεον ειναι πολυ δυσκολο να δουλεψει καποιος τετοιο κινητο. Ποιος θυμαται πως πληκτρολογεις με νουμερα μηνυμα? 

Εγώ. Ήμουν πρωταθλητής στο 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SMS.

Δημοσ.

Κάνουμε λες και βλέπουμε πρώτη φορά τέτοια συσκευή πάντως, δεκάδες παρόμοιες υπάρχουν από 20€. Τίποτα ιδιαίτερο δεν βλέπω δηλαδή, ειδικά για το κοινό που απευθύνεται που σιγά μη χρησιμοποιήσει 4g πχ.

• Like 3
Δημοσ.

Ωραίο είναι! Για κινητό εργασίας είναι 0,τι πρέπει! 

12 ώρες πριν, Istros είπε

προχθες σε καποιο καταστημα μου ζητησε μια κυρια να της  περασω την καρτα χρονου ομιλιας σε ενα nokia με πληκτρα και γω απο συνηθεια πατουσα στη οθονη.Αστο εχουμε καει!Ωραιο παντως το xiaomi μονο για τηλ και sms.

Αυτά καλό είναι να μη γίνονται 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, zio10 είπε

Κάνουμε λες και βλέπουμε πρώτη φορά τέτοια συσκευή πάντως, δεκάδες παρόμοιες υπάρχουν από 20€. Τίποτα ιδιαίτερο δεν βλέπω δηλαδή, ειδικά για το κοινό που απευθύνεται που σιγά μη χρησιμοποιήσει 4g πχ.

Η διαφορά για μένα είναι το wifi. Θα ήταν ένας σοβαρός λόγος για να το αγοράσω.

Επεξ/σία από thant
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...