Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, george_ath είπε

Παιδιά μετα απο προσεχτικό ψάξιμο είδα πως ειχε φύγει το κολάρο απο το φίλτρο αέρα! Μετα που το εφτιαξα (κατι που δεν εκανε σωστά ο τύπος στο σέρβις ρουτίνας πριν κατι μέρες 😠) νομιζω πως δεν ξανά εκανε αυτόν τον ήχο και η αίσθηση σωστής οδήγησης επανηθλε!F5721F51-01D5-4805-ADC1-F36A608CEB28.jpeg.096b273c39b833725a056a9489301859.jpeg

Αυτο ηταν πολυ ευκολο για να το καταλαβει καποιος...! Απλα δεν το χεις με το αυτοκινητο.. Δεν ειναι κακο.. αλλα καλο ειναι να μαθαινεις και να ρωτας ωστε να μην σε πιανει Κοτσο ο καθε μαστορας!!!

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

Αυτο ηταν πολυ ευκολο για να το καταλαβει καποιος...! Απλα δεν το χεις με το αυτοκινητο.. Δεν ειναι κακο.. αλλα καλο ειναι να μαθαινεις και να ρωτας ωστε να μην σε πιανει Κοτσο ο καθε μαστορας!!!

Καθόλου κακο δεν ειναι. Ο κάθε ένας εχει και τις ανάλογες γνώσεις. Ποτε δεν ασχολήθηκα με μηχανές. Μάγειρας ειμαι στο επάγγελμα, όποτε πιστευω μαγειρικά δύσκολα θα με πιάσει κάποιος κότσο.

Γι’αυτο δεν θα ξαναπάω εκεί γιατι προτίμησε το εύκολο κέρδος και να μου κανει μέτρια δουλειά και 50€ για μιάμιση ωρα, απο το να με σεβαστεί σαν πελάτη. Τωρα αυτός θα χάσει, γιατι δεν θα ξαναπάω εκεί και ούτε θα του προτείνω κάποιον.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 5/8/2018 στις 8:48 ΠΜ, meletis_m είπε

πρωτα να συνδεθεί στο διαγνωστικό.

Επειτα εαν εχεις αυξημένη κατανάλωση δες αισθητηρα οξυγονου.

Τελος τη πεταλουδα γκαζιου την εχεις καθαρισει ποτε;

Παιδιά έχω ένα renualt megane Kaι για πρώτη φορά μου ακούγεται ένας ήχος μπροστά  όταν είμαι εν κίνηση με συγκεκριμένες στροφές δλδ περιπου στις 3 και όσο το πατάς το γκάζι ακούγεται λίγο παραπάνω το δοκιμασα ενω είμαι σταμάτημενος  και όσο και αν πατήσεις το γκάζι δεν ακούγεται  παρατήρησα ότι έχεται  εικόνα μπορεί να μου απαντήσει κανείς τι παίζει?  

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Elvis1991 είπε

Παιδιά έχω ένα renualt megane Kaι για πρώτη φορά μου ακούγεται ένας ήχος μπροστά  όταν είμαι εν κίνηση με συγκεκριμένες στροφές δλδ περιπου στις 3 και όσο το πατάς το γκάζι ακούγεται λίγο παραπάνω το δοκιμασα ενω είμαι σταμάτημενος  και όσο και αν πατήσεις το γκάζι δεν ακούγεται  παρατήρησα ότι έχεται  εικόνα μπορεί να μου απαντήσει κανείς τι παίζει?  

Μήπως είναι συντονισμός από καμία βάση κομμένη , για αρχή να ανέβει σε ραμπα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...