Fabinas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Παρατηρησε καποιος αλλος ότι το captain america - civil war βγηκε από τις ταινίες του netflix? Θα ορκιζομουν ότι μέχρι προχτες υπήρχε. Πήγα να το βρω σημερα και δεν υπάρχει. Μια ερευνα στο διαδίκτυο μου εδειξε ότι στην αμερική βγηκε από τον ιούνιο. Αλλα ειμαι σχεδον βεβαιος ότι το προσεθεσαν προσφατα (2 μήνες) στο ελληνικο netflix και τωρα δεν υπάρχει. Γνωριζει κανενας που μπορώ να βλέπω ποιες ταινιες αφαιρούνται από το ελληνικό netflix?
Zengar Zombolt Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Έληξε το συμβόλαιο μεταξύ Disney και Netflix Κάθε ταινία της Disney μένει στο Netflix 1,5 χρόνο και θα πάει μετά στην νέα πλατφόρμα streaming της Disney 1
Fabinas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Ναι, το διαβασα κι εγώ. Απλά μου φανηκε περιεργο που στην Ελλάδα η ταινία εγινε πολύ προσφατα διαθεσιμη στο νετφλιξ και αφαιρεθηκε πολύ γρήγορα. Μόλις παρατηρησα ότι αφαιρεθηκε και το SW:Episode VII (force awakens). Ελαφρώς εκνευριστικό, επίσης. Το netflix.gr δεν εχει καμία αναφορα στο θέμα αυτό.
pedrojay Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Επίσης βλέπω αφαιρέθηκαν και τα Thor:Ragnarok και The Last Jedi που είχαν μπει μόλις τον Ιούνιo,καλά για ένα μήνα τα βάλανε? Ή δεν είχαν μπει στο ελληνικό μαζί με τις άλλες χώρες? Αλλά θυμάμαι οτι τα πήρε το μάτι μου κάποια στιγμή 🤔 Από την άλλη,πρόσθεσαν τις παλιότερες Marvel,CA,Iron man,Avengers,Thor
orck Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Αρχιζει να στραβωνει το πραγμα. Να εχουμε μια πλατφορμα να βλεπουμε οτι θελουμε, Εδω τα τσακαλια ετσι οπως το πανε θα πρεπει να εχουμε 5 διαφορετικες πλατφορμες για να εχουμε ολες τις ταινιες.
Πανος999 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Στο τελος καθε εταιρεια θα εχει δικο της application, stream η οτιδηποτε τετοιο.. Θα πρεπει να εχουμε παντου συνδρομες, δορυφορικα πιατα, αποκωδικοποιητες
infin1tyGR Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 8 minutes ago, pedrojay said: Επίσης βλέπω αφαιρέθηκαν και τα Thor:Ragnarok και The Last Jedi που είχαν μπει μόλις τον Ιούνιo Thor Ragnarok δεν νομίζω να είχε μπει στο ελληνικό.
cabdik Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 δεν εχει που δεν εχει και καμια σοβαρη γκαμα ταινιων - σειρων, αμα κοβει και ταινιες blockbuster, τι να το κανεις..? αρχιζουν και γινονται πολλα τα κομματια της πιτας, και το κοστος γινεται μεγαλο......!!!
KilliK Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 17 ώρες πριν, Πανος999 είπε Στο τελος καθε εταιρεια θα εχει δικο της application, stream η οτιδηποτε τετοιο.. Θα πρεπει να εχουμε παντου συνδρομες, δορυφορικα πιατα, αποκωδικοποιητες μα εκει παει το πραμα. γιαυτο το Netflix επενδυει πλεον σε δικες του παραγωγες, για να εχει δικο του περιεχομενο να πουλησει μεσω της υπηρεσιας του. μερικοι απο μας ειχαμε προειδοποιησει γιαυτη την κατασταση απο παλια, οτι θα ερθει καποια στιγμη που ολο το media content (games,tv,music,cinema,ebooks,comics) θα κατακερματιστει σε τοσες πολλες κλειστες πλατφορμες, ωστε να χρειαζομαστε ενα ολοκληρο μισθο τον μηνα για να εχουμε πληρη προσβαση σε αυτο. και γιαυτο τον λογο, δεν προκειται να πεθανει ποτε η πειρατεια. the joy of subscribing indeed..
-WISE- Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Μετά είναι να μην σε ωθήσουν σε πρακτικές Kodi; Εγώ έχω βρει την υγειά μου, με μια συνδρομή Real-Debrid 16 ευρώ έχω όλο το περιεχόμενο σε FHD για 6 μήνες... Έχω παράλληλα και το Netflix αλλά δεν υπάρχει πλούτος σε περιεχόμενο και κόβει και αβέρτα...
pedrojay Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Στις 5/8/2018 στις 7:09 ΜΜ, infin1tyGR είπε Thor Ragnarok δεν νομίζω να είχε μπει στο ελληνικό. Έχεις δίκιο,μαλλον μου είχε αποτυπωθεί που διάβαζα ότι θα μπεί γενικότερα τον Ιούνιο,αλλά τελικά δεν μπήκε στο ελληνικό
arxontas71 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Καλησπερα, ηθελα να δω το 13ΩΡΕΣ και ενω το εβλεπα μεχρι προσφατα εχει αφαιρεθει, διαβαζοντας τα ποστ μπηκα στο νοημα. Το να αλλαζει περιτυλιγμα στις εικονες των ταινιων το Νετφλιξ χωρις ουσιαστικες προσθηκες δεν παει πουθενα.
Nate Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Μου φαίνεται πως θα πάνε σε μοντέλο κονσολών. Θα υπάρχουν παραγωγές (είτε ταινίες είτε σειρές) που θα υπάρχουν σε όλες τις online πλατφόρμες και κάποιες άλλες θα είναι αποκλειστικές. Πάντως, αυτό σημαίνει ότι οι τιμές θα πέσουν πολύ για όλες τις πλατφόρμες, αλλιώς πολλές θα κλείσουν. Δεν μπορεί ο κόσμος να πληρώνει και netflix και disney και όποιον άλλον βγει ή έχει βγει ήδη με τιμές πάνω από 3-4 ευρώ τον καθένα. Μόνο αυτός που θα έχει πολύ υψηλή ποιότητα (από διάφορες απόψεις) θα μπορεί να έχει πιο υψηλές τιμές, αφού λογικά θα κερδίσει τους άλλους.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Το οτι ανοιγουν πολλες πλατφορμες δεν σημαινει και οτι ολες θα αντεξουν στο χρονο. Σε πολλες τομεις εχουμε δει οταν ανοιγει αγορα να υπαρχουν πολλοι παικτες και με το περασμα του χρονου να συγχωνευονται ή να κλεινουν. Ακομα ειμαι στην αρχη των streaming υπηρεσιων για αυτο και ολοι δοκιμαζουν. Μεχρι να καταληξει η αγορα το τορρεντ εχει ακομα χρυσες μερες μπροστα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα