UsualSuspect__ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, kp1 said: Aυτο είναι;;; Αυτό είναι άλλο. Δες το screenshot που ανέβασα πριν. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2018 από UsualSuspect__
kp1 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Το είδα πάω ρυθμίσεις μετά που για να δω αν υπάρχει?
UsualSuspect__ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 4 minutes ago, kp1 said: Το είδα πάω ρυθμίσεις μετά που για να δω αν υπάρχει?
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Στις 6/8/2018 στις 7:33 ΜΜ, UsualSuspect__ είπε Εγώ έχω αλλάξει στο S9 μου 2 φορές firmware για να δω κάτι με το true caller Μore info παρακαλω
saruman123 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 7/8/2018 στις 3:03 ΠΜ, kp1 είπε Παιδιά καταλαβα είπες κάποιο πριν το LTE=4G αλλά για ψυχολογικούς λόγους υπάρχει εύκολος τρόπος χωρίς να πειράξω σύστημα να δείχνει πάνω 4G? Μην πειράξεις τίποτα μια χαρά είναι το κινητό. Διάβασε και αυτό το ποστ και είσαι καλυμμένος Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2018 από saruman123
kp1 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ παιδιά δεν θα πειράξω κάτι.usual suspect ,δεν το βρήκα πότε φίλε μάλλον δεν έψαξα καλά χαχα Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2018 από kp1
UsualSuspect__ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 4 hours ago, stormrain said: Μore info παρακαλω Στα περισσότερα firmware έχουν βγάλει το smart call (στο S9 τουλάχιστον που ξέρω) και το Πολωνικό είναι το μόνο firmware που στο εμφανίζει ξανά στο phone app Τα έχω βάλει και στα screenshot πίσω. Όπως σε μερικά firmware πχ έχουν βγάλει το recording που έχει πάλι το phone app. Σε χώρες που απαγορεύεται να ηχογραφείς, το έχουν βγάλει. Δεν έχω διάθεση όμως να ψάξω τώρα όλες τις χώρες για να τα έχω όλα μαζί με ένα firmware Αν θες πάντως το smart call, βάλε Πολωνικό ! Θα στο δείχνει έτσι στα settings του phone app.
kp1 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω κάτι άλλο παιδιά έβαλα το s7 για φόρτιση και βγάζει κάτι χρώματα τα εναλασει ενώ φορτίζει και είναι καινούργιο κινητό όταν το ανοίγω όλα κομπλέ τί παίζει?? Το κάνει στην φόρτιση μόνο.ξερετε?Είναι όταν μένει standby η οθόνη στην φόρτιση..εχει θέμα το κινητό?? Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2018 από kp1
georgerapp Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Βρε μπας και έχεις βάλει κάτι σαν screen saver ένα πράγμα όπως στα windows για παράδειγμα;αν δεν πάρεις απάντηση εδώ (εγώ δε το έχω) πήγαινε my phone στο topic της συσκευής και ρωτα,είναι μεγαλύτερο και θα πάρεις απάντηση. http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=232
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 9 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε Στα περισσότερα firmware έχουν βγάλει το smart call (στο S9 τουλάχιστον που ξέρω) και το Πολωνικό είναι το μόνο firmware που στο εμφανίζει ξανά στο phone app Τα έχω βάλει και στα screenshot πίσω. Όπως σε μερικά firmware πχ έχουν βγάλει το recording που έχει πάλι το phone app. Σε χώρες που απαγορεύεται να ηχογραφείς, το έχουν βγάλει. Δεν έχω διάθεση όμως να ψάξω τώρα όλες τις χώρες για να τα έχω όλα μαζί με ένα firmware Αν θες πάντως το smart call, βάλε Πολωνικό ! Θα στο δείχνει έτσι στα settings του phone app. Ευχαριστώ 8 ώρες πριν, kp1 είπε Να ρωτήσω κάτι άλλο παιδιά έβαλα το s7 για φόρτιση και βγάζει κάτι χρώματα τα εναλασει ενώ φορτίζει και είναι καινούργιο κινητό όταν το ανοίγω όλα κομπλέ τί παίζει?? Το κάνει στην φόρτιση μόνο.ξερετε?Είναι όταν μένει standby η οθόνη στην φόρτιση..εχει θέμα το κινητό?? Dude παιξε λιγο με τις ρυθμισεις Settings > Display > Screensaver και εκει διαλεγεις τι θέλεις να δειχνει κατα τη φόρτιση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα