kp1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα πηρα ένα καινούριο s7 και όταν ανοίγω δεδομένα δεν βγάζει το σήμα του 4G αλλά μόνο το LTE. Cosmote έχω τι λέτε να φταίει?Ευχαριστώ Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2018 από kp1
ELTASSOS Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Ειχα ρωτησει και εγω το ιδιο πριν καιρο, δεν θυμαμαι που, αλλα μου ειχαν πει οτι ειναι περιπου το ιδι...δηλ απο ταχυτητα και αλλαζουν καποιες παραμετρι που για τον χρηστη δεν εχουν σημασια. Ας εξηγησει καποιος γνωστης να φυγει η απορια
kp1 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Ναι αλλά φίλος μου που έχει s7 με Vodafone πιάνει 4G.. Μήπως έχει θέμα το κινητό μου???
infin1tyGR Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Κάποια κινητά το γράφουν 4G, ενώ είναι LTE στην πραγματικότητα. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Έχετε και οι δύο την ίδια έκδοση Android; Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2018 από infin1tyGR
kp1 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι από όσο ξέρω.. ρώτησα μόλις την cosmote και είπε ότι το 4G=LTE ότι είναι ακριβώς το ίδιο.. Απλά δεν ξέρω αν ισχύει ή αν το είπε για να με ξεφορτωθεί... Χαχα Και όταν έχω LTE και μιλάω πέφτει σε 3G και H μετά.. γτ; Όποιος ξέρει ας απαντήσει.. Όποιος έχει το ίδιο κινητό και cosmote ας μου πει δείχνει 4G ή LTE?Ευχαριστώ όλους!! Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2018 από kp1
Thaninho Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Το 4g με το lte είναι το ίδιο πραμα όπως και το 3 με το h+
georgerapp Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Σε ολα τα κινητα οταν μιλας πέφτει στις πιο μικρές συχνότητες για ομιλία. Μη σας απασχολεί, όλα φυσιολογικά ειναι. Εμενα το sony το αναγράφει lte της γυναικας μου 4g. Ειναι το ίδιο.
kp1 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Έχεις κανεις άλλο το samsung s7 με cosmote+του βγαζει LTE αντί για 4G??
UsualSuspect__ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 35 minutes ago, kp1 said: Έχεις κανεις άλλο το samsung s7 με cosmote+του βγαζει LTE αντί για 4G?? Έχει ο κολλητός μου ένα S9 με Πολωνικό firmware και του γράφει LTE. Εμένα το S9 μου που έχει Ελληνικό firmware μου το βγάζει 4g. Κατέβασε το Phone Info απ το playstore και κανε σκρινσοτ την δεύτερη καρτέλα που θα σου βγάλει να δούμε τι έχεις.
kp1 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Οκ παιδιά θα το κάνω και θα το ανεβάσω..!Αν δεν έχω ελληνικό firmware τί σημαίνει αυτό?
georgerapp Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Τιποτα δε σημαίνει απολύτως τίποτα. Χωρια οτι μπορείς μεσο odin να περάσεις και οποιο θες από ελληνικό. Δε θα έμπαινα στον κόπο. Οταν καποτε θελήσεις να κάνεις ενα factory reset θυμήσου τότε να το περάσεις το ελληνικό. Για το γαμώτο γιατί διάφορα δεν παίζει.
kp1 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Φίλε μου σόρρυ αν πρήζω απλά δεν ξέρω τι είναι το odin+πως το περνας;;Ευχαριστώ
UsualSuspect__ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 2 hours ago, kp1 said: Φίλε μου σόρρυ αν πρήζω απλά δεν ξέρω τι είναι το odin+πως το περνας;;Ευχαριστώ Καλά, κάνε αυτό που σου είπα πρώτα που είναι 5 δευτερόλεπτα δουλειά και άσε το odin για μετά.
jovoloko Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 οπως ειπαν τα παιδια πιο πανω ειναι το ιδιο πραγμα πιο συγκεκριμενα ο πινακας με τις αντιστοιχιες ειναι αυτος: 2G=GSM 2.5G=GPRS 2.75G=EDGE 3G=UMTS/CDMA 3.5G=HSPA 4G=LTE 2
saruman123 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, georgerapp είπε Τιποτα δε σημαίνει απολύτως τίποτα. Χωρια οτι μπορείς μεσο odin να περάσεις και οποιο θες από ελληνικό. Δε θα έμπαινα στον κόπο. Οταν καποτε θελήσεις να κάνεις ενα factory reset θυμήσου τότε να το περάσεις το ελληνικό. Για το γαμώτο γιατί διάφορα δεν παίζει. Από το τελευταίο update τις Samsung του Ιανουαρίου ο bootloafer δεν σε αφήνει να φλασαρης η να κάνεις μετατροπή πλέον άλλης χώρας firmware. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2018 από saruman123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα