Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,αρχικα δεν ειμαι σιγουρος αν ειμαι στο σωστο Forum.Θα ηθελα να αγορασω μια καρεκλα για πολυωρη gaming χρηση (μπορει 7+ ωρες την ημερα μερικες φορες) και ειμαι αναμεσα σε 2 καρεκλες.

https://www.polihome.gr/ph6200.html Ή https://www.skroutz.gr/s/12427551/Homemarkt-HM1078-01-Red.html 

Ποια απο τις δυο με προτίνεται και αν εχετε και αλλες επιλογες ειναι καλοδεχουμενες.Το Budget μου ειναι μεχρι 80 Ευρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αυτά τα χρήματα όποια και να πάρεις πάνω κάτω το ίδιο είναι......
Θα σου πρότεινα να βάλεις κάτι παραπάνω και να πάρεις μια με μεταλλικά ποδαράκια και ποιο ψηλή πλάτη για υποστήριξη κεφαλιού 

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
  • Like 1
Δημοσ.

Τι 7+ ωρες την ημερα ρε φιλε,αλλη δουλεια δε θα κανεις, ολη μερα θα παιζεις?

με τοσες ωρες οτι καρεκλα και να παρεις θα εχεις προβληματα μεσης και πλατης σε λιγους μηνες...κοιτα να κανεις τουλαχιστο 15 λεπτα διαλειμα σηκωμενος απ τη καρεκλα καθε 2 ωρες,γιατι σε βλεπω για ορθοπεδικο...

• Confused 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, koolisk6 είπε

με τοσες ωρες οτι καρεκλα και να παρεις θα εχεις προβληματα μεσης και πλατης σε λιγους μηνες...κοιτα να κανεις τουλαχιστο 15 λεπτα διαλειμα σηκωμενος απ τη καρεκλα καθε 2 ωρες,γιατι σε βλεπω για ορθοπεδικο...

λολ οτι θελει θα κανει , τι φαση;

• Like 2
Δημοσ.

Εννοειται πως δεν κάθομαι κάθε μέρα τόσες ώρες,αλλά υπάρχουν ορισμένες μέρες που θα κατσω μέχρι πολύ αργά,ιδιαιτερα τώρα το καλοκαίρι.Και κάνω συνεχώς διαλείμματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Gaming" καρέκλα σε αυτά τα χρήματα και υγιής μέση χωρίς πόνο μετά από λίγα χρόνια, δεν πηγαίνουν μαζί.

Αν έχεις χαμηλό budget και δεν μπορείς να ανέβεις ενώ ταυτόχρονα σε απασχολεί το θέμα υγεία, ξεχνάς το "gaming" στοιχείο σε αυτά τα χρήματα (άσκοποι χρωματισμοί, Bucket στοιχεία χωρίς κανένα λειτουργικό νόημα και faux δέρμα) και αγοράζεις κάποια που θα απολαμβάνεις κυρίως όταν θα κάθεσε επάνω της και όχι όταν την κοιτάζεις.

Επεξ/σία από teoChnologist
  • Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 5/8/2018 στις 12:06 ΜΜ, koolisk6 είπε

Είσαι λίγο υπερβολικός. :D Εγώ που δουλεύω σε υπολογιστές  στάνταρ περνάω ένα 9ωρο τη μέρα σε καρέκλα ,προφανώς όχι σερί αλλά άμα κάτσω και σπίτι στο PC( για οποιοδήποτε λόγο) τις έχω αυτές τις ώρες. Βέβαια στο θέμα υγείας έχεις δίκιο.

Εγώ προτείνω στον TS να ανεβάσει budjet και να πάει σε μία  καλή ανατομική καρέκλα. Είναι θέμα υγείας αν περνάει τόσες ώρες στο pc οπότε αξίζουν τα παραπάνω χρήματα. Φυσικά ο καθένας έχει το budjet του αλλά στο συγκεκριμένο θέμα είναι επένδυση. 

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...