theseus Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 καλησπερα.εχω το παρακατω συστημα: CPU:Intel Core i5 6500 RAM:16,0GB(2x8) Dual-Channel Kingston @ 1063MHz Motherboard:ASUS H170-PRO Graphics:LG IPS FULLHD (1920x1080@59Hz) 4096MB ATI AMD Radeon R9 380 Series PSU:SEASONIC M12II-620 BRONZE 620W αξιζει η αναβαθμιση σε νεοτερο επεξεργαστη και μητρικη αυτη τη χρονικη περιοδο και αν ναι ποιο συνδυασμο;γενικα και στα υπολοιπα αν πιστευετε οτι χρειαζεται να γινει αναβαθμιση,καλοδεχουμενη η καθε προταση
theseus Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 γενικη χρηση κανω,και κατα καιρους απο παιχνιδια,χωρις να ειμαι φανατικος,επαιζα GTA V, far cry 4,max payne 3.δηλαδη μια στο τοσο και αν καποιο παιχνιδι μου κεντρισει το ενδιαφερον θα ασχοληθω.
tanasen01 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Αν δεν έχεις, βάλε μόνο ssd. Κατά τα άλλα είσαι μια χαρά γι αυτά που κάνεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 10 ώρες πριν, theseus είπε εχω ηδη ssd. Τότε γιατί να κάνεις αναβάθμιση αφού καλύπτει το setup!
theseus Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 ελεγα να κανω αναβαθμιση κυριως γιατι παει για τριετια το συστημα και το πακετο μητρικης-επεξεργαστη να χρησιμοποιηθει για δευτερο pc,η να πουληθει.οπως και να εχει ευχαριστω για το χρονο σας.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Άν χρειάζεσαι δεύτερο pc ok. Απο την άλλη να το πουλήσεις και να μπαίνεις σε διαδικασία χωρίς ουσιαστικό λόγο δεν σε συμφέρει. Άν και εφόσον αρχίσεις να παίζεις παιχνίδια σε μεγαλύτερο βαθμό, μόνο τότε μπες στη διαδικασία για νέα κάρτα γραφικών. Εν τω μεταξύ και σε αυτές αναμένεται νέα γενιά φθινόπωρο-χειμώνα.
theseus Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 ευχαριστω και παλι..οποτε θα επανελθω στο θεμα μετα το καλοκαιρι για την καρτα γραφικων και ισως για μια νεα συνθεση η αναβαθμιση του υπαρχοντος.
Fotia Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Το σύστημα που ανέφερες ,δεν είναι παλιό για να ξοδεύεσαι άσκοπα .Δεν θα δεις τις μεγάλες διαφορές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα