Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.εχω το παρακατω συστημα:

CPU:Intel Core i5 6500
 RAM:16,0GB(2x8) Dual-Channel Kingston @ 1063MHz  
 Motherboard:ASUS  H170-PRO 
 Graphics:LG IPS FULLHD (1920x1080@59Hz) 4096MB ATI AMD Radeon R9 380 Series
 PSU:SEASONIC M12II-620 BRONZE 620W   

αξιζει η αναβαθμιση σε νεοτερο  επεξεργαστη και μητρικη αυτη τη χρονικη περιοδο  και αν ναι ποιο συνδυασμο;γενικα και στα υπολοιπα αν πιστευετε οτι χρειαζεται να γινει αναβαθμιση,καλοδεχουμενη η καθε προταση

Δημοσ.

γενικη χρηση κανω,και κατα καιρους απο παιχνιδια,χωρις να ειμαι φανατικος,επαιζα GTA V, far cry 4,max payne 3.δηλαδη μια στο τοσο και αν καποιο παιχνιδι μου κεντρισει το ενδιαφερον θα ασχοληθω.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, theseus είπε

εχω ηδη ssd.

Τότε γιατί να κάνεις αναβάθμιση αφού καλύπτει το setup!

Δημοσ.

ελεγα να κανω αναβαθμιση κυριως γιατι παει για τριετια το συστημα και το πακετο μητρικης-επεξεργαστη να χρησιμοποιηθει για δευτερο pc,η να πουληθει.οπως και να εχει ευχαριστω για το χρονο σας.

Δημοσ.

Άν χρειάζεσαι δεύτερο pc ok.

Απο την άλλη να το πουλήσεις και να μπαίνεις σε διαδικασία χωρίς ουσιαστικό λόγο δεν σε συμφέρει. Άν και εφόσον αρχίσεις να παίζεις παιχνίδια σε μεγαλύτερο βαθμό, μόνο τότε μπες στη διαδικασία για νέα κάρτα γραφικών. Εν τω μεταξύ και σε αυτές αναμένεται νέα γενιά φθινόπωρο-χειμώνα. 

Δημοσ.

ευχαριστω και παλι..οποτε θα επανελθω στο θεμα μετα το καλοκαιρι για την καρτα γραφικων και ισως για μια νεα συνθεση η αναβαθμιση του υπαρχοντος. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...