George Pap12 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα παιδιά! Το ερώτημα μου είναι το εξής: Έστω ότι θέλω να πουλήσω σε αυτό το σαητ εναν επεξεργαστή και βρεθεί ένας ενδιαφερομενος για να τον αγοράσει. Πώς θα μπορώ να του το πουλήσω; Δηλαδή, εάν το στείλω με αντικαταβολή πως πρέπει να γίνει η διαδικασία; Ή επίσης πως θα είναι η διαδικασία εάν το πουλήσω μέσω τραπεζικής κατάθεσης; Αυτά μπορώ να τα μάθω εάν πάω π.χ. στην κούριερ ή στην τράπεζα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καθε πωληση εκτος απο αυτες με συναντηση εχει το ρισκο της .Μονο αν σου κανει πρωτα καταθεση τα λεφτα μπορεις να εισαι καλυμενος αν δεν γινεται με συναντηση . Μιλαμε για καταθεση που θα φανει στον λογαριασμο σου και οχι καποια φωτοτυπια καταθετηριου ειδικα απο αλλη τραπεζα γιατι μπορει να την ανακαλεσει . Η αντικαταβολη αργει καμμια 10αρια μερες και εχω ακουσει παρατραγουδα και με αυτες. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2018 από Γιάννης Platano
antbyron Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Για την τράπεζα, από την στιγμή που εμφανιστούν στον λογαριασμό σου τα χρήματα, πακετάρεις καλά το προιόν και το στέλνεις με ελτά γατί είναι πιο φθηνά. Η αντικαταβολή δεν έχει κάποια διαφορά εκτός αντί για ελτά χρησιμοποιείς κούριερ. Πάντως δύσκολα να σε εμπιστευτούν γενικώς για κατάθεση αν δεν έχεις αξιολογήσεις. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις