infini Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Εδώ και 2 μήνες χρέιάζεται να προσπαθήσω 4-5 φορές για να πμω στο e-mail μου, ορισμένες φορές δεν μπαίνει και καθόλου. Έχει κανείς παρόμοια προβλήματα με το Pathfinder; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Το μόνο πρόβλημα που έχω , είναι οτι δεν μπορώ να το add to favorites (το ad-aware το διαγράφει!!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 infini, προσπαθήσω 4-5 φορές για να πμω στο e-mail μου Είναι με τις ώρες του το pathfinder. Εχω και εγώ μερικές φορές τέτοια αλλά τις περισότερρες φορές πάει αρκετά γρήγορα. Οχι τίποτα άλλο αλλά για να σβήσω τα spam πριν μου γεμίσουν το mailbox Παναγιώτης Σ., Το μόνο πρόβλημα που έχω , είναι οτι δεν μπορώ να το add to favorites (το ad-aware το διαγράφει!!!) Aυτό μου το έκανε η παλιά έκδοση του ad aware γενικά σε ότι link υπήρχε το όνομα του pathfinder. Aπό όταν έβαλα την 6.0 build 6.181 ησύχασα και δεν ξανάχασα τα favorites. Aν και το link από το e-mail δεν έχω προσπαθήσει να το κάνω add. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
9-11 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Παίδες, έκανα ένα λογαριασμό πριν από μερικές μέρες κυρίως για την υπηρεσία briefcase. Το τι γίνεται δεν περιγράφεται :evil: (1) Με Opera δεν μπαίνει ΚΑΘΟΛΟΥ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: , ακόμα και αν προσπαθήσεις να κάνεις view έναν οποιαδήποτε χαρτοφύλακα και όχι κατ' ανάγκη να ρυθμίσεις τον δικό σου (2) Με MyIE2 αλλές φορές συνεργάζεται και άλλες "This page cannot be displayed..." (3) Σε σχετικό mail που έστειλα, οι υπεύθυνοι απάντησαν ότι ασυμβατότητα με τον Opera ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Τα συμπεράσματα δικά σας Αν κάποιος γνωρίζει παρόμοιο site που να προσφέρει αντίστοιχη υπηρεσία (ει δυνατόν χωρίς τον περιορισμό του 1 MB per upload), ας pοstάρει το link Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.