kazantzidis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Γειά σας, Εχω συνδεδεμενο εναν εξωτερικο σκληρο στο ρουτερ μου και απο τα windows τον βλεπει κανονικα και μεταφερω αρχεια (μετα απο εγκατασταση των σχετικων πρωτοκολλων). Στο macos, ενω τον βρηκε κανονικα και εχω προσβαση, τον βγαζει πως εχει 0 ελευθερο χωρο ενω κατι τετοιο δεν ισχυει. Ετσι, δεν μπορω να μεταφερω κατι απο το μακ σε αυτον, αλλά μόνο το αντίθετο. Καμια ιδεα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Πιθανόν να έχεις δικαιώματα σαν χρήστης μόνο για να "διαβάζεις" από τον δίσκο, για κοίτα τι επιλογές σου βγάζει το router για τον κοινόχρηστο δίσκο και τα δικαιώματα των χρηστών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 ειναι bug του λειτουργικου οπως μου ειπε αλλος χρηστης εδω μεσα. Κατεβασα το forklift 2 αλλά δεν κατάφερα να το κανω να δουλέψει ακόμα. Συνδέομαι με τον χρήστη που συνδέομαι και με τα windows οπου εκει δουλευουν ολα καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Ο δίσκος μέσω τι είναι συνδεδεμένος στο mac; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δεν ειναι συνδεδεμενος στο MAC αλλά στο ρουτερ μέσω USB. Ειναι network disk. Τωρα ενας αλλος μου ειπε πως το macOS δεν ΓΡΑΦΕΙ αρχεια σε NTFS μονο διαβαζει και πρεπει να κατεβασω αλλο προγραμμα για να γραφω αρχεια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, kazantzidis είπε Δεν ειναι συνδεδεμενος στο MAC αλλά στο ρουτερ μέσω USB. Ειναι network disk. Τωρα ενας αλλος μου ειπε πως το macOS δεν ΓΡΑΦΕΙ αρχεια σε NTFS μονο διαβαζει και πρεπει να κατεβασω αλλο προγραμμα για να γραφω αρχεια.... αυτό ισχύει ότι δεν γραφει σε ntfs αλλα μονο διαβάζει, και ναι θες πρόγραμμα να κανεις δουλεια. η από terminal κάποιες εντολές. Προγράμματα είναι το ntfs for mac το tuxera και το mounty Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2018 από alexakos89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Από τη στιγμή που είναι συνδεδεμένος δικτυακά επικοινωνεί μέσω samba, ftp, afp, κλπ πρωτόκολλα , δεν έχει σχέση και το router που τρέχει κάποιον Linux kernel αναλαμβάνει να διαβάσει και να γράψει. Tα προγράμματα που αναφέρθηκαν (ή εντολή ενεργοποίησης στο terminal) χρειάζονται όταν οι δίσκος είναι συνδεδεμένος τοπικά μέσω usb επειδή το macOS δεν υποστηρίζει ntfs write. Κατεβασε το cyberduck ftp κάνε mount το δισκο σου στη διεύθυνση που βρίσκεται και μετά θα μπορείς να γράψεις και να διαβάσεις. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2018 από Dr.Fuzzy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 το κατεβασα αλλα δεν μπορεσα να το κανω να δουλεψει. Δεν εχει το πρωτοκολλο που θελω. Ο προορισμος ειναι smb://speedport/Elements10B8/Partition1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) OK εφόσον είναι samba κάνε κάτι άλλο τότε, click στο desktop και μετά Go->Connect to server και βάλε τη διεύθυνση σου και δες αν συνδέεσαι. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2018 από Dr.Fuzzy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα