not important Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Τον χειμώνα του 2015 μου πρότειναν να βάλω τα ελαστικά ΖΕΤΑ διότι με διαβεβαίωσαν πως είναι ποιοτικά, αξιόπιστα και με εγγύηση.Τα ελαστικά αυτά τα είχα για δυο χρόνια στο αυτοκίνητο μου και είχαν διανύσει 22000 χιλιάδες χιλιόμετρα. Καθώς ήμουν σε ένα εθνικό δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, παρατήρησα μία ασυνήθιστη συμπεριφορά, μία περίεργη ταλάντωση από το εμπρόσθιο κομμάτι του αυτοκινήτου. Συγκεκριμένα το ένα ελαστικό εβγαλε ένα μεγάλο εξόγκωμα στο πέλμα του. Έτσι λοιπόν και εγώ πήγα στο συνεργείο ελαστικών στο οποίο τα τοποθέτησα για το αίτιο ζημιάς. Εκείνος με την σειρά του έπειτα από δυο εβδομάδες επικοινωνίας με την εταιρία STS Α.Ε δεν έλαβε κάποια συγκεκριμένη απάντηση στο το τι είχε συμβεί στο ελαστικό. Έτσι λοιπόν προσπάθησα να έρθω ο ίδιος σε επικοινωνία με την εταιρία STS Α.Ε. Έπειτα από πάρα πολλές προσπάθειες κατάφερα να έρθω σε άμεση επικοινωνία. Στην την τηλεφωνική που είχα με τον κ. Καλοζύμη Νίκο μου τόνισε πως η STS Α.Ε είναι μια μεγάλη εταιρία και πως εκτός από τα ΖΕΤΑ εισάγει και άλλες μεγάλες μάρκες όπως τα FALKEN, SUMITOMO και τα BLACKLION. Εφόσον κανονίσαμε μια συνάντηση στο χώρο της εταιρίας, εκείνος με υποδέχτηκε έξω το κτήριο της εταιρίας και ήταν πολύ αρνητικός μαζί μου. Συγκεκριμένα τα λόγια του ήταν πως δεν φέρουν καμία ευθύνη για το ατυχές συμβάν και πως δεν είναι αναγκασμένοι να με καλύψουν! 1
isay Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Μέσες άκρες δεν εχεις πάτημα να βρεις το δικιο σου, εκτός αν χρησιμοποιήσεις τη δυσφήμιση για να εκβιάσεις (κυριολεκτικα) θετικό για σενα αποτελεσμα. Ενδεικτικά : Εχουν περάσει 2+ χρόνια οποτε είσαι εκτός οποιασδήποτε εγγύησης. Το καρουμπαλο/αυγό/βυζι (εχει διαφορες ονομασίες) μπορεί να προκύψει είτε απο αστοχία υλικού αλλά συνήθως απο τραυματισμό του λαστιχου που μετά απο καιρό ΜΠΟΡΕΙ σε εκεινο το σημείο να βγάλει προβλημα. Επειδή ουτε η εταιρεία μπορεί να αποδείξει δική σου υπαιτιότητα, ουτε εσύ οτι έκανες ορθή χρήση, δεν βγαίνει ακρη. Αν ήταν αστοχία υλικου θα ειχε φανεί πολύ νωρίτερα Δεν παιρνω το μερος της εταιρείας, αλλά συνοπτικά Κράψε αυτόν που σου προτεινε τα λάστιχα και αν ειναι μαγαζί, πες του στα ίσια, οτι τέλος από πελάτης ή έμμεσος διαφημιστής του. Την επομενη φορά κάνε λιγο καλύτερη έρευνα αγοράς και φρόντισε να βάλεις κάτι πιο επωνυμο για παπουτσια του αμαξιου σου. Λάστιχα και φρένα ειναι η ασφάλεια σου και εκπτώσεις λίγων ευρω, μπορει να κοστίζουν πολύ πιο ακριβά (οικονομικά και σωματικά) 12 1
Γιαούρτι Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 ποίημα γράφεις ; τα ελαστικά αυτά δε τα έχω ακούσει. Βέβαια ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις. είναι πολλοί που κάθονται και ασχολούνται με φωτάκια και αεροτομές και όταν είναι για λάστιχα ψάχνουν ό,τι φθηνότερο. κακό του κεφαλιού τους. στο θέμα τώρα. ρε φίλε έχουν περάσει 2 χρόνια και 22000χμ όπως είπες, οπότε τι ψάχνεις τώρα; να πω ότι εμφανίστηκε το πρόβλημα τους πρώτους μήνες, θα είχες δίκιο. αλλά τώρα τι ζητάς; σε 2 χρόνια μη ξεχάσεις να ξαναπάς να κάνεις παράπονα διότι θα έχουν λιώσει. τι διαβάζουμε ρε 5
paylidis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Σε αυτή τη ζωή ότι πληρώνεις παίρνεις. Να ευχαριστείς το θεό που το καρούμπαλο δεν έσκασε εκείνη την ώρα να πας και εσυ στα θυμαράκια και τραβά να βάλεις μια τετράδα επώνυμα λάστιχα (κατά προτίμηση άλλαξε και λαστιχά καθώς είναι μάλλον άσχετος). Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2018 από paylidis 2
moure Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Και Michelin να είχες βάλει δεν θα σε κάλυπταν για βυζι που έγινε μετά από 2 χρόνια. Βασικα και καινούριο ελαστικό να είχες πάλι θα αντιμετωπιζες δυσκολίες γιατί θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι κάπου χτυπήσεις το λάστιχο.Κάποιες εταιρίες μόνο δίνουν εγγύηση για ένα χρόνο σε ότι και να συμβεί. Κατα τα αλλά να ξερεις ότι οι περισσότεροι λαστιχαδες προτείνουν ελαστικα με γνώμονα τις εταιρίες που έχουν μεγαλύτερο κέρδος ή αυτές που έχουν στοκ και θέλουν να τα πουλήσουν για να μην παλιωσουν.Με αυτά τα zeta που έβαλες,αφού την έβγαλες δυο χρονια να είσαι και ευχαριστημένος. ΥΓ. Τώρα που ξαναδιαβάζω το ποστ σου αναφέρεις για εξόγκωμα στο πέλμα,αυτά τα εξογκώματα συνήθως γίνονται στα πλαϊνά του ελαστικού δεν έχω ξανακούσει για βυζι στο πέλμα. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2018 από moure
bromiaris Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Από σελίδα με ελαστικά: "Ζέτα ελαστικά που παράγονται στην Κίνα" Και μετά από 2 χρόνια φωνάζεις κιόλας… Μάλιστα... Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2018 από bromiaris 4
alkis13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Η φτηνια τρωει το παρα. Να αλλαξεις τετραδα λαστιχα. 1
Γιαούρτι Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 42 λεπτά πριν, not important είπε με διαβεβαίωσαν πως είναι ποιοτικά, αξιόπιστα και με εγγύηση. 7 λεπτά πριν, moure είπε Κατα τα αλλά να ξερεις ότι οι περισσότεροι λαστιχαδες προτείνουν ελαστικα με γνώμονα τις εταιρίες που έχουν μεγαλύτερο κέρδος ή αυτές που έχουν στοκ και θέλουν να τα πουλήσουν για να μην παλιωσουν.Με αυτά τα zeta που έβαλες,αφού την έβγαλες δυο χρονια να είσαι και ευχαριστημένος. χαχα υπάρχουν άνθρωποι που ακούνε-πιστεύουν τι λέει ο κάθε πωλητής για να πουλήσει την πραμάτεια του; τον πωλητή δε τον ακούμε. είναι σα αν μην υπάρχει. ψάχνουμε μόνοι μας στο Internet- forums, διαβάζουμε γνώμες reviews. και με βάση αυτά αποφασίζουμε τι θα πάρουμε και σε ποια τιμή. έπειτα πάμε στον λάστιχα και του λέμε.. θέλω αυτά. Spoiler που να δεις εμείς τι λέμε για να πουλήσουμε 🤣 2 1
mp123 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 8 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε χ Απόκρυψη περιεχομένων που να δεις εμείς τι λέμε για να πουλήσουμε 🤣 Πες μας τι πουλατε να μην αγοραζουμε
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Ακομα και τα επωνυμα ελαστικα εχουν ενα χρονο εγγυηση για τι κι αν συμβει ακομα και με ευθυνη του οδηγου .Μετα ..... Δεν βλεπω να εχεις ελπιδα ακομα αν το φατιξιμο ειναι κατασκευαστικο και δεν το χτυπησες εσυ καπου .
Γιαούρτι Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, mp123 είπε Πες μας τι πουλατε να μην αγοραζουμε αέρα κοπανιστό....αλλά δε μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες
paylidis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε αέρα κοπανιστό....αλλά δε μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες Κυβερνητικό στέλεχος;;; 🤣 2
mp123 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Ασχετο με το θεμα αλλα θα το πω. παρακαλουνται οι mods να μην κοβουν τα θεματα που ανοιγει ο ατμομεικτης η΄ ατμος. χρειαζετε λιγη ποιοτητα. δεν ειναι γραφικος.
louben Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 15 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ακομα και τα επωνυμα ελαστικα εχουν ενα χρονο εγγυηση για τι κι αν συμβει ακομα και με ευθυνη του οδηγου .Μετα ..... Δεν βλεπω να εχεις ελπιδα ακομα αν το φατιξιμο ειναι κατασκευαστικο και δεν το χτυπησες εσυ καπου . Oxi ολα. Περισυ που εβαλα 2 χ4αδες στα αυτοκινητα μας η μονη εταιρεια που το εκανε ηταν η pirelli και πραγματικα αποτελεσε βασικο κριτηριο αγορας. Σε οσους ειχα ψαξει εγγυηση μονο για κατασκευαστικη αστοχια ( η οποια και δεν αποδεικνυεται βεβαιως). Στο λαστιχαδικο που ημουν ηταν τυπος με Α4 4-5 ετων και εψαχνε για λαστιχα. Οταν ο μαγαζατορας αρχισε να του δειχνει επωνυμα ο τυπας του λεει " Ψαχνω κατι οικονομικο . Εχετε Κινεζικα; Μεταχειρισμενα;" Οποτε ναι ειμαστε αξιοι της τυχης μας. 1
mp123 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, louben είπε Oxi ολα. Περισυ που εβαλα 2 χ4αδες στα αυτοκινητα μας η μονη εταιρεια που το εκανε ηταν η pirelli και πραγματικα αποτελεσε βασικο κριτηριο αγορας. Σε οσους ειχα ψαξει εγγυηση μονο για κατασκευαστικη αστοχια ( η οποια και δεν αποδεικνυεται βεβαιως). Στο λαστιχαδικο που ημουν ηταν τυπος με Α4 4-5 ετων και εψαχνε για λαστιχα. Οταν ο μαγαζατορας αρχισε να του δειχνει επωνυμα ο τυπας του λεει " Ψαχνω κατι οικονομικο . Εχετε Κινεζικα; Μεταχειρισμενα;" Οποτε ναι ειμαστε αξιοι της τυχης μας. εγω τα λεω αυτα αλλα ποιος με ακουει............
Προτεινόμενες αναρτήσεις